ZAKAJ KUPITI PRI NAS?

Ljudje, ki kupujejo pri nas nam zaupajo, ker imamo odlično kvaliteto hitre dobavne roke in izdelujemo izključno iz slovenskega lesa.

I LOVE SLOVENIA

Camboh – ovalni

50.00 60.00  z vključenim DDV

Camboh je ročno spletena košara iz leskove vitre. Je v ovalni obliki in je brez premaza. Na obeh straneh ima ročaj. Uporablja se za prenos in shranjevanje listja, trave, drv. Lahko se uporablja tudi za dekoracijo, sušenje zelišč in čajev.

Mogoče vam bo prišel prav okrogli camboh.

Cekar Erika

24.90  z vključenim DDV

Cekar Erika je izdelan iz trde slame. Njegove dimenzije so 460 × 190 × 320 mm. Njegova posebnost je, da ima usnjene ročaje in rob cekarja. Cekar je kompakten in primeren za nošnjo težjih predmetov, npr. steklenic.

Deska – Hrast

16.90  z vključenim DDV

Deska je izdelana iz enega kosa naravno sušenega hrastovega lesa. Njene dimenzije so 330 × 200 × 21 mm in je naoljena. Njena posebnost so zaobljeni in vijugasti robovi. Uporabljamo jo za rezanje suhomesnatih izdelkov, sirov, zelenjave, lahko tudi za serviranje hrane.

Deska – Jesen

10.00  z vključenim DDV

Deska je izdelana iz naravno sušenega jesenovega lesa. Njene dimenzije so 330 × 210 × 19 mm in je naoljena. Deska ima obliko elipse, na zgornji strani deske je tudi utor. Uporabljamo jo za rezanje suhomesnatih izdelkov, mesa, sirov, zelenjave, lahko tudi za serviranje hrane.

Deska z ročajem – parjen oreh

19.90  z vključenim DDV

Deska je izdelana iz naravno sušenega lesa oreha, parjenega oreha. Njene dimenzije so 560 × 230 × 19 mm. Deska je naoljena, ima zaobljene robove in ročaj za lažji prijem. Uporabljamo jo za rezanje suhomesnatih izdelkov, sirov, zelenjave, lahko tudi za serviranje hrane.

Grablje

13.90 23.90  z vključenim DDV

Grablje so izdelane iz naravno sušenega lesa. Lok je iz aluminija in še dodatno ojača grablje. So odlično orodje za ureditev vrta. Uporabljamo jih za rahljanje in grabljenje trave, listja, obrezanih vej.

Gugalnica

15.00  z vključenim DDV

Gugalnica je sestavljena iz sedišča, ki je iz naravno sušenega smrekovega lesa in zaščite, ki je iz naravno sušenega bukovega lesa. Vrv povezuje sedišče in zaščito. Njene dimenzije so 350 x 300 mm. Ograjica oz. zaščita je v višini 150 mm. Je barvana in lakirana. Največja dovoljena teža za obremenitev je 25 kilogramov. Obesite jo lahko na drog ali drevo.

Košara Eva

12.75 16.02  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Košara je ovalne oblike. Osrednji del košare je pleten z belo šibo in rjavim vzorcem, rob in dno pa sta pletena iz svetle bele šibe. Košara je lakirana in jo lahko speremo pod tekočo vodo. Uporabljamo jo za v trgovino ali za k žegnu.

Kozolec toplar mali

79.90  z vključenim DDV

Kozolec Toplar je izdelan iz naravno sušenega smrekovega lesa. Kozolci so značilni za slovensko podeželje. Izdelan je ročno in je brez premaza.

Kruhovnik pobarvan

13.00 15.00  z vključenim DDV

Kruhovnik je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa. Je pobarvan in naoljen. Kruhovnik je namenjen shranjevanju kruha, do 0,5 kg. Vratca se odpirajo navzgor. V notranjosti kruhovnika so rešetke, na katere se odloži kruh. Tako zrak v kruhovniku kroži in omogoča, da kruh ostane dalj časa svež.

Lesena skleda z ročaji

25.90 54.90  z vključenim DDV

Lesena skleda je izdelana iz naravno sušene lipe. Uporabljamo jo za gnetenje testa. Čistimo jo z mokro krpo.

Masivna vrtna klop

99.90 119.90  z vključenim DDV

Klop je izdelana iz naravno sušenega lesa smreke ali jelke. Je visokokvalitetno obdelana in fino brušena. Vsi robovi so zaobljeni. Udobno sedenje omogočata poglobljeno sedalo in nagnjen naslon. Globina klopi je 500 mm in višina 850 mm. Sestavljanje je zelo enostavno in sicer z desetimi samozareznimi vijaki, brez predhodnega vrtanja.

Rok dobave je 7 dni. Cena za dostavo je 25 €.

Okrogla košara

18.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Njene dimenzije so 350 x 350 x 450 mm. Košara je okrogle oblike in ker je visoko pletena, je primerna za prenos steklenic. Je lakirana in jo lahko speremo pod tekočo vodo. Uporabljamo jo tudi za v trgovino.

Otroška igrala

319.90  z vključenim DDV

Otroška igrala je izdelana iz naravno sušenega lesa smreke in jelke. Kritina je iz tegole. Dimenzije igral so 1100 x 1100 x 1700 mm. Hiška je dobavljiva sestavljena.

Cena dostave je 50 eur. Rok dobave je 7 dni.

Otroška miza

39.90  z vključenim DDV

Otroška miza je izdelana iz naravno sušenega bukovega lesa. Njene dimenzije so 600 × 520 × 470 mm. Miza je stabilna in lakirana, da je zaščitena. Uporabljamo jo za igro, hranjenje.

Pasirka

22.00  z vključenim DDV

Ogrodje in valček pasirke je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa, mreža je iz nerjavečega jekla. Njene dimenzije so 440 x 200 x 125 mm in je brez premaza. S pomočjo valčka spasiramo krompir, fižol. Uporabljamo jo tudi za pripravo kremnih juh. Čistimo jo pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Pehar ratan

8.00 13.00  z vključenim DDV

Pehar je ročno izdelan iz ratana in je brez premaza. Uporabljamo ga za vzhajanje kruha.

Pehar Slama

10.12 12.67  z vključenim DDV

Pehar Slama je ročno izdelan iz leskove vitre in slame. Je okrogle oblike in primeren za vzhajanje kruha. Pehar prej pomokate ali vanj položite servet. Testo položite v pehar ali na servet in pustite vzhajati.

Pleten panj za čebele

39.90  z vključenim DDV

Panj za čebele je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Njegove dimenzije so 420 × 620 mm. Panj je zaradi izpostavljenosti vremenskim razmeram, zaščiten s premazom oz. lakiran.

Polno pleten otroški stol – rjav

19.90  z vključenim DDV

Pleten otroški stol je ročne izdelave. Naredili so ga spretni pletarji iz vrbove šibe. Njegove dimenzije so 370 x 400 x 450 mm. Stol je gosto pleten in lakiran. Lahko ga speremo pod tekočo vodo. Otroci ga uporabljajo za igro, hranjenje, ustvarjanje.

Dostava

Brezplačna dostava pri nakupu nad 70 €

Kvaliteta

Vsi naši izdelki so kvalitetne izdelave in so narejeni iz Slovenskega lesa

Varnost

Naša spletna trgovina je zaščitena z SSL certifikatom

MNENJA NAŠIH KUPCEV

NOVO V PONUDBI

LASERSKO GRAVIRANJE

Na naše izdelke ali izdelke po naročilu lahko vgraviramo vaše logotipe, posvetila, misli. Tako boste poskrbeli za prijetno presenečenje na izdelku, ki ga boste podarili svojim bližnjim ali poslovnim partnerjem.