Salamoreznica

Narejena da reže Poglejte si izbiro
Košare ribniške košare Poglejte si izbiro Ročno izdelane

Ribniške

deske

za vsako priložnost Narejene iz slovenskega lesa Poglejte si izbiro

Leseni

krožniki

Poglejte si izbiro

Ptičje

hišice

Poglejte si izbiro

Nekaj za najmlajše

Poglejte si izbiro za naše najmlajše Visoko kakovostni izdelki

ZAKAJ KUPITI PRI NAS?

Ljudje, ki kupujejo pri nas nam zaupajo, ker imamo odlično kvaliteto hitre dobavne roke in izdelujemo izključno iz slovenskega lesa.

I LOVE SLOVENIA

LESENI IZDELKI ZA VSAK DOM

Pleteni izdelki (94)

Otroški program (24)

Ostali izdelki (30)

Kuhinja (112)

Dom in vrt (85)

IZPOSTAVLJENI IZDELKI

ZNIŽANO
  • ZNIŽANO
  • NAJBOLJ PRODAJANO
  • IZPOSTAVLJENO

Bugarka – mala

22.90  19.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Košara je ovalne oblike, gosto pletena. Pletena je skupaj z belo šibo, ki se lepo prepleta od spodnjega roba do zaključka v kiti in ročaju. Je lakirana in jo lahko speremo pod tekočo vodo. Uporabljamo jo za v trgovino.

Poglejte si še ostale pletene košare za trgovino.

Košara za drva – nova

22.90 29.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Košara je oglate oblike in je visoko pletena. Rob košare se zaključi s kito, ki služi tudi kot ročaj na obeh straneh košare. Je lakirana in jo lahko sperete pod tekočo vodo. Košaro uporabljamo za shranjevanje ali prenos drv.

V ponudbi imamo še več pletenih košar za drva.

Štil za lopato

3.80  3.20  z vključenim DDV

Štil oziroma držalo za lopato je izdelano iz naravno sušenega bukovega lesa.

Poglejte si tudi ostalo leseno orodje.

Grablje

12.90 23.90  z vključenim DDV

Grablje so izdelane iz naravno sušenega lesa. Lok je iz aluminija in še dodatno ojača grablje. So odlično orodje za ureditev vrta. Uporabljamo jih za rahljanje in grabljenje trave, listja, obrezanih vej.

Poštni nabiralnik

69.90  54.90  z vključenim DDV

Poštni nabiralnik je izdelan iz naravno sušenega lesa hrasta, bresta ali oreha. Njegove dimenzije so 420 × 500 × 130 mm. Ker je lakiran, je lahko tudi na prostem. Priporočamo, da je zaščiten pred dežjem in soncem. V zgornji reži, pismonoša odlaga pisma. Na podstavku je večja odprtina, kjer se odlaga reklame in časopis. Zraven je tudi ključek, s katerim odprete vratca na poštnem nabiralniku. Nabiralnik pritrdite na steno ali na palico oziroma kol.

Okrogla košara

24.59  16.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Njene dimenzije so 350 x 350 x 450 mm. Košara je okrogle oblike in ker je visoko pletena, je primerna za prenos steklenic. Je lakirana in jo lahko speremo pod tekočo vodo. Uporabljamo jo tudi za v trgovino.

Omelo za peč – brez držala

17.90  15.90  z vključenim DDV

Leseni del omela je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa. Ščetine so iz negorljivega materiala - pvc. Njegove dimenzije so 350 x 40 x 80 mm in je brez premaza. Na omelu je nastavek za ročaj, s katerim sežete globje po žerjavico v krušni peči ali kaminu. Naš nasvet: Preden omelo uporabite v krušni peči ali kaminu, ga zmočite z vodo.

Sušilo za perilo

36.60  30.00  z vključenim DDV

Stojalo je izdelano iz naravno sušenega bukovega lesa. Njegove dimenzije, ko je stojalo zloženo so 600 x 500 x 130 mm in je zelo praktično za shranjevanje. Je brez premaza. Stojalo je stabilno in ima dve stopnji raztegljivosti. Na nižji stopnji ima dimenzije 600 x 400 x 1150 mm. Na tej stopnji sušite manjše kose perila. Višja stopnja ima dimenzije 600 x 400 x 1550 mm, na kateri sušite večje kose perila.

Stol Nimfa

79.90  69.90  z vključenim DDV

Pleten stol Nimfa je ročne izdelave. Naredili so ga spretni pletarji iz vrbove šibe. Njegove dimenzije so 650 x 650 x 850 mm. Stol je gosto pleten, lahek in lakiran, lahko ga speremo pod tekočo vodo. Uporabljamo ga na terasi, balkonu ali vrtu.

Camboh – okrogel

25.00 45.00  z vključenim DDV

Camboh je ročno spletena košara iz leskove vitre. Je v okrogli obliki in je brez premaza. Na obeh straneh ima ročaj. Uporablja se za prenos in shranjevanje listja, trave, drv. Lahko se uporablja tudi za dekoracijo, sušenje zelišč in čajev.

Hišica za ptice

35.00  30.00  z vključenim DDV

Hišica je izdelana iz naravno sušenega smrekovega lesa. Njene dimenzije so 390 × 390 × 290 mm in je ožgana. Streha je iz modrozelene in rdeče tegole. Hišica je bolj zaprta, tako hrana za ptice ostane dalj časa suha. Vrhnji del dimnika se odkrije in skozi natrese hrano za ptice. Obesimo jo za vrv ali jo fiksiramo na palico ali drevo.

Štokrle 320

35.00  30.00  z vključenim DDV

Štokrle je izdelan iz naravno sušenega lesa bresta in jesena. Sedalo je izdelano iz bresta, podnožje pa iz jesena, v celoti je naoljen. Štokrle je lepljen in povezan z 32. mozniki in je zelo stabilen. Njegove dimenzije so 320 × 320 × 450 mm. Uporabljamo za sedenje ali kot podstavek.

Otroški stolček

22.00  20.00  z vključenim DDV

Otroški stolček je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa. Njegove dimenzije so 290 × 260 × 560 mm. Stolček je stabilen in lahek, ima tudi naslonjalo. V celoti je lakiran, da je les zaščiten. Otroci ga uporabljajo za sedenje ali igro, lahko služi tudi kot podstavek.

Pletenka

25.00 50.00  z vključenim DDV

Pletenka je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe tako, da bo opletli steklenico. Pletenka je lakirana, lahko se tudi spere pod tekočo vodo. Uporabljamo za shranjevanje žganih pijač.

Pehar trava

10.00  z vključenim DDV

Pehar je ročno izdelan iz trave in je brez premaza. Uporabljamo ga za vzhajanje kruha.

Pehar ratan

12.00 15.00  z vključenim DDV

Pehar je ročno izdelan iz ratana in je brez premaza. Uporabljamo ga za vzhajanje kruha.

Piknik košara – oval

45.00  40.00  z vključenim DDV

Pletena piknik košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Njene dimenzije so 520 x 350 x 350 mm. Košara je lakirana, lahko jo sperete pod tekočo vodo ali obrišete z mokro krpo. Je ovalne oblike, ima pokrova, ki se odpirata navzgor. Vanjo zložite hrano, pijačo, pribor, kozarce, krožnike in odidete na piknik.

Otroška košara Maja

10.00  8.00  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Njene dimenzije so 180 x 110 x 180 mm. Košara je preprosto pletena, v oglati obliki iz bele in rjave šibe, rob košare je zaključen s kito. Košara je lakirana in jo lahko speremo pod tekočo vodo. Otroci jo uporabljajo za igro ali za k žegnu.

Košara Olga

18.00 20.00  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Košara je oglate oblike. Spodnji del je pleten nekoliko navzven, iz rjave šibe. Zgornji del je pleten rahlo navznoter, iz bele šibe. Zaključi se z ojačanim robom košare, ki je pleten iz rjave šibe. Je zelo kompaktno pletena, primerna za nošnjo težjih stvari. Košara je lakirana in jo lahko speremo pod tekočo vodo. Uporabljamo jo za v trgovino ali za k žegnu.

Košara Micka

20.00  17.00  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so ga spretni pletarji iz vrbove šibe. Njene dimenzije so 430 x 270 x 380 mm. Košara je oglato pletena, iz bele in rjave šibe. Je lakirana in jo lahko speremo pod tekočo vodo. Ker je ozko pletena, jo lahko pritrdite na prtljažnik kolesa. Uporabljamo jo za v trgovino.

KVALITETNI IZDELKI SO NAŠA POSLOVNA ZAVEZA

KVALITETA KI PREPRIČA

Strugarstvo je v začetku predstavljalo ročno proizvodnjo. Vreteno je vrtel vodni pogon. S preprostimi noži je mojster oblikoval izdelek. Količina izdelkov je bila majhna, kvaliteta pa je bila odvisna od njegove spretnosti rokovanja z nožem in občutka za obliko. Zato je bil skromen tudi zaslužek.

IZHAJAMO IZ TRADICIJE, USTVARJAMO ZA SODOBNOST.

SODOBNOST PREPLETENA S TRADICIJO

Začetki dejavnosti segajo v čas pred 2. sv. vojno. Gospodar je opravljal mlinarsko dejavnost. Ker pa le ta ni dajala dovolj zaslužka, je vodni pogon izkoristil za vrtenje vretena. Nanj je vpel kos domačega lesa in ga s strugarskimi noži obdelal v uporaben izdelek.