Drseči pizza pladenj

Olajšajte si peko priljubljene pizze

Predstavljamo naš revolucionarni drseči pizza pladenj, ki bo obogatil vsako kulinarično doživetje v vašem domu.

Izdelan je iz visokokakovostne vezane plošče lesa topole, ki zagotavlja trajnost in stabilnost, ter obložen s tkanino, odporno na visoke temperature, kar omogoča pripravo pizze neposredno na pladnju brez skrbi, da bi se testo zlepilo ali poškodovalo.

Z uporabo naravnih materialov, brez premazov za zaščito, se odlikuje z izjemno gladko površino, ki omogoča enostavno drsenje pice z mesta na mesto.

Ne glede na to, ali ste kuharski navdušenec ali ljubitelj pice, bo naš drseči pizza pladenj postal nepogrešljiv del vaše kuhinje. S svojimi dimenzijami 525x300x20 je dovolj prostoren za najrazličnejše velikosti in oblike pic, hkrati pa dovolj tanek, da se nekoliko dvigne nad površino, kar olajša prevzem pizze.

Z našim drsečim pizza pladnjem, boste odkrili novo raven udobja in užitka pri pripravi ter postrežbi vaših najljubših pic.

Redna cena: 25.90€

Akcijska cena: 17.90€

Z uporabo našega drsečega pladnja boste v kuhinji odkrili pravo oazo ustvarjalnosti.

Ne le, da je idealen za pripravo okusnih pic, ampak je ta vsestranski pladenj nepogrešljiv pripomoček tudi pri ustvarjanju drugih pekovskih dobrot.

Razvajajte svoje čute s svežim domačim kruhom, sočnim pecivom ali eksotično pito. Naš pladenj vam omogoča, da izkusite veselje peke brezskrbno in z lahkoto.

Drseči pica pladenj je popoln pripomoček za enostavno pripravo pic ali drugih pekovskih izdelkov – preprosto nanj položite surovo testo in ga postavite v pečico. Ko je izdelek pečen, ga enostavno prestavite z našega pladnja na servirni krožnik ali desko.

Tako enostaven in praktičen, naš drseči pizza pladenj je idealen za uporabo tako doma kot na prostem, na piknikih ali družabnih srečanjih, kjer vedno prijetno diši po sveže pečenih dobrotah.

Naš drseči pica pladenj ne bo le okrasil vaše kuhinje, temveč bo postal ključni element, ki bo navdihnil vaše kuharske podvige. Odkrijte neomejene možnosti uporabe z našim drsečim pladnjem in postanite mojster pekovskih umetnosti kar v udobju vaše kuhinje.

Prepustite se ustvarjalnosti in ustvarite okusne dobrote, ki bodo osvojile vaše čutne užitke in razvajale vaše ljubljene.

drsni pizza pladenj
Z našim revolucionarnim sistemom drsenja lahko brez težav premikate pizzo po pladnju, ne da bi se testo zlepilo ali poškodovalo. To vam omogoča gladko in enostavno manipulacijo s pizzo, kar povečuje vašo učinkovitost in natančnost pri pripravi jedi.

Inovativna tehnologija drsenja

Z našim drsečim pizza pladnjem boste lahko pripravili in postregli pizzo brez težav. Enostavno premikanje pizze iz pečice na servirni krožnik ali desko bo vaše kuharske podvige naredilo brezhibne.

Popolna praktičnost

Tanek profil našega drsečega pizza pladnja omogoča, da ga enostavno shranite v omaro ali predal, ko ni v uporabi, kar vam omogoča boljšo organizacijo in izkoriščanje prostora v vaši kuhinji.

Prihranek prostora

Poleg priprave pizz je ta pladenj odličen tudi za peko drugih pekovskih dobrot, kot so kruh, pecivo, ali celo prigrizki. Z njim boste lahko razvajali svoje čute z najrazličnejšimi okusi.

Izjemna vsestranskost

Poglejte si mnenja naših zadovoljnih strank!

Redna cena: 25.90€

Akcijska cena: 17.90€

Hitra dostava

Pri nas razumemo, kako pomembno je, da vaša naročila prispejo hitro in varno. Zato smo se zavezali k zagotavljanju izjemno hitre dostave, ki vam omogoča, da prejmete svoje izdelke v najkrajšem možnem času.

Brezplačna dostava

Vaša nakupovalna izkušnja je za nas pomembna, zato smo se odločili ponuditi brezplačno dostavo za vse nakupe, ki presegajo 70 €. To je naš način, da se vam zahvalimo za vašo zvestobo in zaupanje.

Garancija

Pri nas smo prepričani v kakovost naših izdelkov in vaše zadovoljstvo je naša prednostna naloga. Zato vam z veseljem ponujamo našo politiko vračila denarja. Če z izdelkom niste zadovoljni iz kakršnegakoli razloga, vam bomo brez težav vrnili kupnino.

Varen nakup

Zagotavljamo varno nakupovanje na naši spletni strani. Naša ekipa redno posodablja sisteme, da zagotovi vašo varnost. Nakupujte brezskrbno in zaupajte nam!

Vas zanima še naša ostala obširna ponudba lesenih kuhinjskih izdelkov?

Z klikom na spodnji gumb si jo lahko ogledate.