Lesene kuhalnice so namenjene za pripravo jedi, različnih oblik in velikosti. Izbirate med dolgimi, kratkimi, kuhalnica z zarezo, kuhalnica z luknjo in špatulami.

Prikaz vseh 9 rezultatov

Kuhalnica

0.40 8.90  z vključenim DDV

Izdelana je iz naravno sušenega bukovega lesa. V kuhinji brez nje, preprosto ne gre. Je nepogrešljiv kuhinjski pripomoček, ki ga uporabljamo pri kuhanju in pri pripravi hrane. Čistimo jo pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Kuhalnica z gravuro

1.60  z vključenim DDV

Izdelana je iz naravno sušenega bukovega lesa. Njene dimenzije so 300 x 60 x 5 mm in je brez premaza. Uporabljamo jo pri kuhanju in pri pripravi jedi. Kuhalnica s posvetilom je lepo darilo za vsako mamo. Čistimo jo pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Kuhalnica z gravuro za rojstni dan

1.60  z vključenim DDV

Izdelana je iz naravno sušenega bukovega lesa. Njene dimenzije so 300 x 60 x 5 mm in je brez premaza. Uporabljamo jo pri kuhanju in pri pripravi jedi. Čistimo jo pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Kuhalnica z luknjo

2.60  z vključenim DDV

Kuhalnica je izdelana iz naravno sušenega češnjevega lesa. Njene dimenzije so 300 × 70 × 10 mm. V kuhinji brez nje, preprosto ne gre. Je nepogrešljiv kuhinjski pripomoček, ki ga uporabljamo pri kuhanju in pri pripravi hrane. Kuhalnica ima v sredini luknjo rob je zaključen v špico, da dosežemo robeve posode. Čistimo jo pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Polentar

3.20 9.90  z vključenim DDV

Izdelan je iz naravno sušenega bukovega lesa. Polentar uporabljamo za kuhanje in pripravo jedi. Najpogosteje se uporablja za pripravo žgancev. Čistimo jo pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Špatula

0.50 0.60  z vključenim DDV

Špatula je izdelana iz naravno sušenega bukovega lesa. Uporabljamo jo pri kuhanju in pripravi jedi. Čistimo jo pod tekočo vodo ali z mokro krpo.

Špatula z gravuro

2.00  z vključenim DDV

Špatula je izdelana iz naravno sušenega bukovega lesa. Njene dimenzije so 300 x 60 x 5 mm in je brez premaza. Uporabljamo jo pri kuhanju in pripravi jedi. Lahko je tudi lepo darilo. Čistimo jo pod tekočo vodo ali mokro krpo.