V kategoriji leseni krožniki najdete, lesene krožnike s utorom in posebnost kategorije vrtljivi leseni krožniki z utorom. Pripravili smo tudi komplet krožnikov s podstavkom.

Prikaz vseh 11 rezultatov

Globok krožnik

29.90 39.90  z vključenim DDV

Globok krožnik je izdelan iz naravno sušenega orehovega lesa. Uporabljamo ga za serviranje hrane ali dekoracijo. Čistimo ga pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Komplet 6 krožnikov s podstavkom – premer 18 cm

27.90  z vključenim DDV

Podstavek in krožniki so izdelani iz naravno sušenega javorjevega lesa. Podstavek je lakiran, krožniki so brez premaza. Na podstavku je 6 krožnikov dimenzije 180 x 180 x 20 mm. Komplet imamo postavljen na pultu, tako imamo krožnike vedno pri roki, za rezanje ali serviranje hrane. Krožnike čistimo pod tekočo vodo ali z vlažno krpo.

Komplet 6 krožnikov s podstavkom – premer 20 cm

28.00  z vključenim DDV

Podstavek in krožniki so izdelani iz naravno sušenega javorjevega lesa. Podstavek je lakiran, krožniki so brez premaza. Na podstavku je 6 krožnikov dimenzije 200 x 200 x 20 mm. Komplet imamo postavljen na pultu, tako imamo krožnike vedno pri roki, za rezanje ali serviranje hrane. Krožnike čistimo pod tekočo vodo ali z vlažno krpo.

Lesen krožnik

3.40 14.00  z vključenim DDV

Krožnik je izdelan iz enega kosa naravno sušenega javorjevega lesa. Krožnik je gospodinjski pripomoček, ki ga uporabljamo za rezanje in serviranje hrane. Čistimo ga pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Lesen krožnik z utorom – bukev

4.60  z vključenim DDV

Krožnik je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa. Njegove dimenzije so 250 x 250 x 15 mm in je brez premaza. Uporabljamo ga za rezanje in serviranje hrane. V utor na robu krožnika se zbira odvečna tekočina pri rezanju mesa, zelenjave. Čistimo ga pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Lesen krožnik z utorom – elipsa

8.00  z vključenim DDV

Lesen Krožnik je izdelan iz naravno sušenega javorjevega lesa. Njegove dimenzije so 290 x 190 x 15 mm in je brez premaza. Uporabljamo ga za rezanje in serviranje hrane. V utor na robu krožnika se zbira odvečna tekočina pri rezanju mesa, zelenjave. Čistimo ga pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Lesen krožnik z utorom – javor

6.50  z vključenim DDV

Lesen krožnik je izdelan iz naravno sušenega javorjevega lesa. Njegove dimenzije so 300 x 300 x 15 mm in je brez premaza. Uporabljamo ga za rezanje in serviranje hrane. V utor na robu krožnika se zbira odvečna tekočina pri rezanju mesa, zelenjave. Čistimo ga pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Lesen krožnik z utorom javor 2

6.50 7.50  z vključenim DDV

Krožnik je izdelan iz naravno sušenega javorjevega lesa. Uporabljamo ga za rezanje in serviranje hrane. V utor na robu krožnika se zbira odvečna tekočina pri rezanju mesa, zelenjave. Čistimo ga pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Lesen krožnik z utorom oreh

10.50 12.50  z vključenim DDV

Krožnik je izdelan iz naravno sušenega orehovega lesa. Uporabljamo ga za rezanje in serviranje hrane. V utor na robu krožnika se zbira odvečna tekočina pri rezanju mesa, zelenjave. Čistimo ga pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Lesen vrtljiv krožnik z utorom

14.00 17.00  z vključenim DDV

Vrtljiv krožnik je izdelan iz naravno sušenega javorjevega lesa. Vrtljiv krožnik je namenjen serviranju hrane, narezkov, sirov, piškotov, potic. Rob krožnika je zaobljen, narejen je tudi utor. Vrtljiv sistem omogoča vrtenje v obe smeri. Čistimo ga z mokro krpo.

 

Lesen vrtljiv krožnik z utorom – pisan

17.00 25.00  z vključenim DDV

Vrtljiv krožnik je narejen iz naravno sušenega javorjevega in češnjevega lesa. Vrtljiv krožnik je namenjen serviranju hrane, narezkov, sirov, piškotov, potic. Rob krožnika je zaobljen, narejen je tudi utor. Vrtljiv sistem omogoča vrtenje v obe smeri. Čistimo ga z mokro krpo.