Pripomočki, ki so vedno dobrodošli v kuhinji. To so vevnice, podstavki za posode, mlinček za sol in poper, pasirka, možnar, model za maslo, kladivo, lopar za peč, drobilec orehov…

Prikazovanje 1–12 od 31 rezultatov

Prikaži stransko vrstico
Zapri

Deska za rezanje kruha

17.90  z vključenim DDV

Deska je izdelana iz naravno sušenega bukovega lesa. Njene dimenzije so 400 x 250 x 23 mm in je brez premaza. Uporabljamo jo za rezanje kruha. V utoru na deski so letvice, skozi katere padajo drobtine na desko. Letvice pri čiščenju lahko odstranimo. Čistimo jo pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Deska za rezanje kruha – naoljena

18.50  15.00  z vključenim DDV

Deska je izdelana iz naravno sušenega bukovega lesa. Njene dimenzije so 380 x 280 x 23 mm in je naoljena. Uporabljamo jo za rezanje kruha. V utoru na deski so letvice, skozi katere padajo drobtine na desko. Letvice pri čiščenju lahko odstranimo. Čistimo jo pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Naoljen drobilec
Zapri

Drobilec orehov in lešnikov

5.10  z vključenim DDV

Drobilec je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa. Sestavljen je iz dveh delov, v obliki gobe. Njegove dimenzije so 55 x 55 x 95 mm in je naoljen. V odprtino se vstavi orehova ali lešnikova lupina. Z zgornjim delom privijemo lupino da le-ta poči. Služi tudi kot lep okras v kuhinji.

Znižano
Iz bukovega lesa narejen jajčni podstavek
Zapri

Jajčni podstavek – lakiran

2.00  1.00  z vključenim DDV

Podstavek je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa. Njegove dimenzije so 40 x 40 x 65 mm in je lakiran. Podstavek se uporablja za lupljenje jajc.

Jajčni podstavek – natur

1.00  0.50  z vključenim DDV

Podstavek je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa. Njegove dimenzije so 40 x 40 x 65 mm in je brez premaza. Podstavek se uporablja za lupljenje jajc.

Iz javorja narejeno kladivo
Zapri

Kladivo

4.90  z vključenim DDV

Kladivo je izdelano iz naravno sušenega javorjevega lesa. Njegove dimenzije so 300 x 60 x 100 mm in je brez premaza. Kladivo v kuhinji uporabljamo, kot pripomoček za pripravo mesa.

Znižano
Lepa košarica za serviranje kruha
Zapri

Košarica za kruh – oglata

8.00  7.00  z vključenim DDV

Pletena košarica za kruh je ročno izdelana. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe in morske trave. Njene dimenzije so 300 x 200 mm. Košarico uporabljamo za serviranje kruha. Lahko jo uporabljamo tudi za suho sadje, orehe.

Znižano
lepa košarica za kruh
Zapri

Košarica za kruh – okrogla

8.00  7.00  z vključenim DDV

Pletena košarica za kruh je ročno izdelana. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe in morske trave. Njene dimenzije so 250 x 250 mm. Košarico uporabljamo za serviranje kruha. Lahko jo uporabljamo tudi za suho sadje, orehe.

Ovalna košarica za kruh
Zapri

Košarica za kruh – ovalna

8.00  z vključenim DDV

Pletena košarica za kruh je ročno izdelana. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe in morske trave. Njene dimenzije so 300 x 220 mm. Košarico uporabljamo za serviranje kruha. Lahko jo uporabljamo tudi za suho sadje, orehe.

Zapri

Lesen kozarec

18.00 23.90  z vključenim DDV

Lesen kozarec je izdelan iz naravno sušenega javorjevega in češnjevega lesa. Kozarec je lepljen in lakiran, pisan je zaradi dveh vrst lesa. Ima tudi ročaj, za lažji prijem. Uporablja se za pitje ali za dekoracijo.

Zapri

Lesena zajemalka z luknjami

23.90  z vključenim DDV

Izdelana je iz naravno sušenega bukovega lesa. Njene dimenzije so 300 x 130 x 40 mm. Uporablja se za pobiranje hrane. Ker ima luknje se hrana odcedi.

Iz bukovega lesa narejeno jajce
Zapri

Leseno jajce

0.50  z vključenim DDV

Jajce je izdelano iz naravno sušenega bukovega lesa. Njegove dimenzije so 60 x 40 x 40 mm. Je brez premaza. Uporablja se za velikonočne pisanke.