Prikaz vseh 3 rezultatov

Prikaži stransko vrstico
razvaljalnica iz lipovega lesa
Zapri

Razvaljalnica – mala

17.00  z vključenim DDV

Razvaljalnica je izdelana iz naravno sušenega javorjevega ali lipovega lesa. Njene dimenzije so 600 x 400 x 20  mm in je brez premaza. Uporabljamo jo za valjanje testa. Lahko tudi za pripravo raznih peciv, rezancev. Na zgornji ali spodnji strani ima rob, s katerim jo fiksiramo na pult ali mizo. Čistimo jo pod tekočo vodo ali mokro krpo.

razvaljalnica iz lipovega lesa
Zapri

Razvaljalnica – srednja

21.00  z vključenim DDV

Razvaljalnica je izdelana iz naravno sušenega javorjevega ali lipovega lesa. Njene dimenzije so 700 x 500 x 20  mm in je brez premaza. Uporabljamo jo za valjanje testa. Lahko tudi za pripravo raznih peciv, rezancev. Na zgornji ali spodnji strani ima rob, s katerim jo fiksiramo na pult ali mizo. Čistimo jo pod tekočo vodo ali mokro krpo.

razvaljalnica iz lipovega lesa
Zapri

Razvaljalnica – velika

25.00  z vključenim DDV

Razvaljalnica je izdelana iz naravno sušenega javorjevega ali lipovega lesa. Njene dimenzije so 800 x 600 x 20 mm in je brez premaza. Uporabljamo jo za valjanje testa. Lahko tudi za pripravo raznih peciv, rezancev. Na zgornji ali spodnji strani ima rob, s katerim jo fiksiramo na pult ali mizo. Čistimo jo pod tekočo vodo ali mokro krpo.