Prikaz vseh 6 rezultatov

Prikaži stransko vrstico
Zapri

Ribežen kuhinjski – mali

8.00  z vključenim DDV

Ribežen je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa in je brez premaza. Njegove dimenzije so 310 × 90 × 40 mm. Ribežen se uporablja za rezanje zelenjave, zelja, rdeče pese, kumar, korenčka. Zelenjava se vstavi v predal, katerega premikate gor in dol po ribežnu. Predal se lahko tudi odstani. Kline so ostre iz nerjavečega jekla. Ribežen ima ročaj, za lažji prijem. Čistimo ga pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Zapri

Ribežen kuhinjski – velik

12.00  z vključenim DDV

Ribežen je izdelan iz naravno sušenega javorjevega lesa in je brez premaza. Njegove dimenzije so 400 × 120 × 50 mm. Ribežen se uporablja za rezanje zelenjave, zelja, rdeče pese, kumar, korenčka. Zelenjava se vstavi v predal, katerega premikate gor in dol po ribežnu. Predal se lahko tudi odstani. Kline so ostre iz nerjavečega jekla. Ribežen ima tudi ročaj, za lažji prijem. Čistimo ga pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Zapri

Ribežen za kumare in peso

10.00  z vključenim DDV

Ribežen je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa in je brez premaza. Njegove dimenzije so 350 × 120 × 25 mm. Ribežen se uporablja za rezanje zelenjave, kumar in rdeče pese. Kline so ostre iz nerjavečega jekla. Ribežen ima ročaj, za lažji prijem. Čistimo ga pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Zapri

Ribežen za zelje – 40 cm

20.00  z vključenim DDV

Ribežen je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa in je brez premaza. Njegove dimenzije so 400 × 155 × 70 mm. Ribežen se uporablja za rezanje zelja. Zelje se vstavi v predal, katerega premikate gor in dol po ribežnu. Predal se lahko odstani. Kline so ostre iz nerjavečega jekla. Čistimo ga pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Zapri

Ribežen za zelje – 60 cm

25.00  z vključenim DDV

Ribežen je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa in je brez premaza. Njegove dimenzije so 600 × 240 × 80 mm. Ribežen se uporablja za rezanje zelja. Zelje se vstavi v predal, katerega premikate gor in dol po ribežnu. Predal se lahko odstani. Kline so ostre iz nerjavečega jekla. Čistimo ga pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Zapri

Ribežen za zelje – 80 cm

39.90  z vključenim DDV

Ribežen je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa in je brez premaza. Njegove dimenzije so 800 × 300 × 100 mm. Ribežen se uporablja za rezanje zelja. Zelje se vstavi v predal, katerega premikate gor in dol po ribežnu. Predal se lahko odstani. Kline so ostre iz nerjavečega jekla. Čistimo ga pod tekočo vodo ali mokro krpo.