Kuhinjski pripomočki, za rezanje različnih vrst zelenjave, so leseni ribežni. S klinami iz nerjavečega jekla za rezanje zelja, rdeče pese, korenčka, kumar…

Prikaz vseh 6 rezultatov

Ribežen kuhinjski

8.00 12.00  z vključenim DDV

Ribežen je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa in je brez premaza. Uporablja za rezanje zelenjave, zelja, rdeče pese, kumar, korenčka. Zelenjava se vstavi v predal, katerega premikate gor in dol po ribežnu. Predal se lahko tudi odstani. Kline so ostre iz nerjavečega jekla. Ribežen ima ročaj, za lažji prijem. Čistimo ga pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Ribežen za kumare in peso

10.00  z vključenim DDV

Ribežen je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa in je brez premaza. Njegove dimenzije so 350 × 120 × 25 mm. Ribežen se uporablja za rezanje zelenjave, kumar in rdeče pese. Kline so ostre iz nerjavečega jekla. Ribežen ima ročaj, za lažji prijem. Čistimo ga pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Ribežen za zelje

20.00 39.90  z vključenim DDV

Ribežen je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa in je brez premaza. Ribežen se uporablja za rezanje zelja. Zelje se vstavi v predal, katerega premikate gor in dol po ribežnu. Predal se lahko odstrani. Kline so ostre iz nerjavečega jekla. Čistimo ga pod tekočo vodo ali mokro krpo.