Prikazovanje 1–12 od 26 rezultatov

Prikaži stransko vrstico
Iz smrekovega lesa narejeno rešeto.
Zapri

Rešeto za ajdo

25.00  z vključenim DDV

Rešeto je izdelano ročno. Obod je narejen iz smrekovega lesa, mreža je pocinkana. Dimenzije so 420 x 420 x 130 mm. Rešeto uporabljamo za presajanje ajdovih zrn. Hrani se v suhem prostoru.

Rešeto iz smrekovega lesa
Zapri

Rešeto za fino mleto moko – 23 cm

15.00  z vključenim DDV

Sito je izdelano ročno. Obod je narejen iz smrekovega lesa. Mrežica je zelo drobno pletena in narejena iz pocinkane mreže. Dimenzije so 230 x 230 x 105 mm. Sito uporabljamo za presajanje moke, pred peko. Tako bo testo, bolj rahlo. Po uporabi se sito obriše s suho ali mokro krpo. Hrani se v suhem prostoru.

Rešeto iz smrekovega lesa
Zapri

Rešeto za fino mleto moko – 26 cm

16.00  z vključenim DDV

Sito je izdelano ročno. Obod je narejen iz smrekovega lesa. Mrežica je zelo drobno pletena in narejena iz pocinkane mreže. Dimenzije so 260 x 260 x 105 mm. Sito uporabljamo za presajanje moke, pred peko. Tako bo testo, bolj rahlo. Po uporabi se sito obriše s suho ali mokro krpo. Hrani se v suhem prostoru.

Rešeto iz smrekovega lesa
Zapri

Rešeto za fino mleto moko – 29 cm

17.00  z vključenim DDV

Sito je izdelano ročno. Obod je narejen iz smrekovega lesa. Mrežica je zelo drobno pletena in narejena iz pocinkane mreže. Dimenzije so 290 x 290 x 110 mm. Sito uporabljamo za presajanje moke, pred peko. Tako bo testo, bolj rahlo. Po uporabi se sito obriše s suho ali mokro krpo. Hrani se v suhem prostoru.

Rešeto iz smrekovega lesa.
Zapri

Rešeto za koruzo

25.00  z vključenim DDV

Rešeto je izdelano ročno. Obod je narejen iz smrekovega lesa. Mreža je najbolj grobo pletena in je pocinkana. Dimenzije so 420 x 420 x 130 mm. Rešeto uporabljamo za presajanje koruznih zrn. Hrani se v suhem prostoru.

Iz smrekovega lesa narejeno rešeto.
Zapri

Rešeto za pšenico

25.00  z vključenim DDV

Rešeto je izdelano ročno. Obod je narejen iz smrekovega lesa, mreža je pocinkana. Dimenzije so 420 x 420 x 130 mm. Rešeto uporabljamo za presajanje pšeničnih zrn. Hrani se v suhem prostoru.

Rešeto iz smrekovega lesa.
Zapri

Rešeto za zemljo

25.00  z vključenim DDV

Rešeto je izdelano ročno. Obod je narejen iz smrekovega lesa. Mreža je najbolj grobo pletena in je pocinkana. Dimenzije so 420 x 420 x 130 mm. Rešeto uporabljamo za presajanje zemlje. Hrani se v suhem prostoru.

Sito za fino mleto moko – 10 cm

9.00  5.00  z vključenim DDV

Sito je izdelano ročno. Obod je narejen iz smrekovega lesa. Mrežica je zelo drobno pletena in narejena iz najlona. Dimenzije so 100 x 100 x 70 mm. Sito uporabljamo za presajanje moke, pred peko. Tako bo testo, bolj rahlo. Lahko se uporablja tudi za posipanje mletega sladkorja. Po uporabi se sito obriše s suho ali mokro krpo. Hrani se v suhem prostoru.

Za fino mleto moko.
Zapri

Sito za fino mleto moko – 12 cm

10.00  z vključenim DDV

Sito je izdelano ročno. Obod je narejen iz smrekovega lesa. Mrežica je zelo drobno pletena in narejena iz najlona. Dimenzije so 120 x 120 x 75 mm. Sito uporabljamo za presajanje moke, pred peko. Tako bo testo bolj rahlo. Lahko se uporablja tudi za posipanje mletega sladkorja. Po uporabi se sito obriše s suho ali mokro krpo. Hrani se v suhem prostoru.

Sito za moko
Zapri

Sito za fino mleto moko – 14 cm

11.00  z vključenim DDV

Sito je ročno delo. Obod je narejen iz smrekovega lesa. Mrežica je zelo drobno pletena in narejena iz najlona. Dimenzije sita so 140 x 140 x 80 mm. Sito uporabljamo za presajanje moke, pred peko. Tako bo testo, bolj rahlo. Lahko se uporablja tudi za posipanje mletega sladkorja. Po uporabi se sito obriše s suho ali vlažno krpo. Hrani se v suhem prostoru.

Za fino mleto moko.
Zapri

Sito za fino mleto moko – 16 cm

13.00  z vključenim DDV

Sito je izdelano ročno. Obod je narejen iz smrekovega lesa. Mrežica je zelo drobno pletena in narejena iz najlona. Dimenzije so 160 x 160 x 85 mm. Sito uporabljamo za presajanje moke, pred peko. Tako bo testo bolj rahlo. Lahko se uporablja tudi za posipanje mletega sladkorja. Po uporabi se sito obriše s suho ali mokro krpo. Hrani se v suhem prostoru.

Sito za moko
Zapri

Sito za fino mleto moko – 18 cm

14.00  z vključenim DDV

Sito je izdelano ročno. Obod je narejen iz smrekovega lesa. Mrežica je zelo drobno pletena in narejena iz najlona. Dimenzije so 180 x 180 x 90 mm. Sito uporabljamo za presajanje moke, pred peko. Tako bo testo bolj rahlo. Lahko se uporablja tudi za posipanje mletega sladkorja. Po uporabi se sito obriše s suho ali mokro krpo. Hrani se v suhem prostoru.