Sita in rešeta uporabljamo za presajanje različnih žit in moke, ter za presajanje zemlje.

Prikaz vseh 8 rezultatov

Prikaži stransko vrstico
Iz smrekovega lesa narejeno rešeto.
Zapri

Rešeto za ajdo

25.00  z vključenim DDV

Rešeto je izdelano ročno. Obod je narejen iz smrekovega lesa, mreža je pocinkana. Dimenzije so 420 x 420 x 130 mm. Rešeto uporabljamo za presajanje ajdovih zrn. Hrani se v suhem prostoru.

Rešeto iz smrekovega lesa
Zapri

Rešeto za fino mleto moko

15.00 17.00  z vključenim DDV

Sito je izdelano ročno. Obod je narejen iz smrekovega lesa. Mrežica je zelo drobno pletena in narejena iz pocinkane mreže. Sito uporabljamo za presajanje moke, pred peko. Tako bo testo, bolj rahlo. Po uporabi se sito obriše s suho ali mokro krpo. Hrani se v suhem prostoru.

Rešeto iz smrekovega lesa.
Zapri

Rešeto za koruzo

25.00  z vključenim DDV

Rešeto je izdelano ročno. Obod je narejen iz smrekovega lesa. Mreža je najbolj grobo pletena in je pocinkana. Dimenzije so 420 x 420 x 130 mm. Rešeto uporabljamo za presajanje koruznih zrn. Hrani se v suhem prostoru.

Iz smrekovega lesa narejeno rešeto.
Zapri

Rešeto za pšenico

25.00  z vključenim DDV

Rešeto je izdelano ročno. Obod je narejen iz smrekovega lesa, mreža je pocinkana. Dimenzije so 420 x 420 x 130 mm. Rešeto uporabljamo za presajanje pšeničnih zrn. Hrani se v suhem prostoru.

Rešeto iz smrekovega lesa.
Zapri

Rešeto za zemljo

25.00  z vključenim DDV

Rešeto je izdelano ročno. Obod je narejen iz smrekovega lesa. Mreža je najbolj grobo pletena in je pocinkana. Dimenzije so 420 x 420 x 130 mm. Rešeto uporabljamo za presajanje zemlje. Hrani se v suhem prostoru.

Sito za fino mleto moko

6.00 17.00  z vključenim DDV

Sito je izdelano ročno. Obod je narejen iz smrekovega lesa. Mrežica je zelo drobno pletena in narejena iz najlona. Sito uporabljamo za presajanje moke, pred peko. Tako bo testo, bolj rahlo. Lahko se uporablja tudi za posipanje mletega sladkorja. Po uporabi se sito obriše s suho ali mokro krpo. Hrani se v suhem prostoru.

Sito za koruzno moko

6.00 18.85  z vključenim DDV

Sito je izdelano ročno. Obod je narejen iz smrekovega lesa. Mrežica je zelo drobno pletena in narejena iz najlona. Sito uporabljamo za presajanje koruzne ali polnozrnate moke, pred peko. Tako bo testo bolj rahlo. Po uporabi se sito obriše s suho ali morko krpo. Hrani se v suhem prostoru.

Iz smrekovega lesa narejeno sito
Zapri

Sito za moko

18.00 25.00  z vključenim DDV

Sito je izdelano ročno. Obod je narejen iz smrekovega lesa. Mrežica je zelo drobno pletena in narejena iz najlona. Sito uporabljamo za presajanje moke, pred peko. Tako bo testo bolj rahlo. Lahko se uporablja tudi za posipanje mletega sladkorja. Po uporabi se sito obriše s suho ali mokro krpo. Hrani se v suhem prostoru.