Priročna lesena stojala, ki so lahko so samostoječa ali pritrjena na steno. Lesena stojala so za kuhinjske brisače, folije in začimbe.

Prikaz vseh 6 rezultatov

Prikaži stransko vrstico
Iz bukovega lesa narejeno stojalo
Zapri

Stojalo za alu folijo, prozorno folijo in papirnate brisače

20.00  z vključenim DDV

Stojalo je izdelano iz naravno sušenega bukovega lesa. Njegove dimenzije so 410 x 385 x 135 mm in je lakirano. Stojalo je lahko samostoječe ali se pritrdi na steno. Na desni strani se kroglice odstranijo in tako zamenjate folije ali brisačo, ko le-te porabimo. Na zgornji polički je tudi prostor za začimbe.

Dodaj v košarico
Zapri

Stojalo za krožnike

9.90  z vključenim DDV
Dodaj v košarico

Stojalo za papirnato brisačo

4.00  z vključenim DDV

Stojalo je izdelano iz naravno sušenega bukovega lesa. Njegove dimenzije so 130 x 130 x 365 mm in je lakiran. Stojalo se uporablja papirnate brisače, katere uporabljamo za brisanje, čiščenje.

Beri dalje

Stojalo za preste

18.00  15.00  z vključenim DDV

Stojalo je izdelano iz naravno sušenega bukovega lesa. Njegove dimenzije so 275 x 275 x 530 mm in je brez premaza. Stojalo je narejeno stabilno, za preste različnih velikosti.

Dodaj v košarico
Zapri

Stojalo za začimbe

15.00  z vključenim DDV

Stojalo je izdelano iz naravno sušenega bukovega lesa. Njegove dimenzije so 325 x 365 x 130 mm in je lakirano. Stojalo je lahko samostoječe ali ga pritrdite na steno. Na zgornji polički je prostor za začimbe. Spodnja polička je nekoliko večja. Na njej lahko shranjujete posode s kavo, sladkorjem, soljo.

Dodaj v košarico

Stojalo za začimbe in papirnato brisačo

13.00  z vključenim DDV

Stojalo je izdelano iz naravno sušenega hrastovega lesa. Njegove dimenzije so 400 x 245 x 120 mm in je lakiran. Stojalo je lahko samostoječe ali ga pritrdite na steno. Na desni strani se kroglice odstranijo in tako zamenjate brisačo, ko le-to porabimo. Na zgornji polički je prostor za začimbe.

Beri dalje