Iščete eleganten, a hkrati naraven način, da bi bili vaši domovi in vrtovi videti izjemno? V podjetju GOV WOOD lahko dobite vse, kar potrebujete.

Ponujamo raznoliko in edinstveno zbirko lesenih izdelkov vrhunske kakovosti za domove in vrtove ter se zavezujemo, da bomo vaše potrebe uskladili z našimi storitvami. Prizadevamo si, da bi vam zagotovili izdelke za različne namene, pri čemer dajemo prednost vašemu zadovoljstvu.

Pri nas lahko nakupujete različne lesene izdelke, od izdelkov za dekoracijo doma do rešitev za shranjevanje ter dodatkov za vrt.

Prikazovanje 1–28 od 98 rezultatov

Brezova metla

12.90  z vključenim DDV

Brezova metla je narejena iz brezovih vej in palice oz. ročaja, ki je iz leske. Brezove veje so povite v snop. Je brez premaza. Namenjena je za zunanjo uporabo, za pometanje listja, peska.

Čebelica mala

11.00  z vključenim DDV

Čebelica je izdelana iz naravno sušenega bukovega lesa. Njene dimenzije so 190 × 160 × 100 mm. Barve so na vodni osnovi. Na dnu ima luknjo, da se lahko nasadi na palico. Vetrnici se vrtita vsaka v svojo smer. Postavite ga na vrt, gredico s cvetjem za dekoracijo.

Cekar Ajda

39.90  z vključenim DDV

Cekar je izdelan iz trave. Ima usnjen ročaj. Notranjost cekarja je oblečena v blago. Ob strani ima manjši žep. Na notranjem robu je blago, ki ga lahko stisnemo z vrvico in tako zapremo cekar. Uporabljamo ga lahko tudi kot torbico ali za v trgovino.

Cekar Alenka

38.90  z vključenim DDV

Cekar je izdelan iz barvane slame. Ima usnjen ročaj. Notranjost cekarja je oblečena v blago. Ob notranji strani ima manjši žep, za shranjevanje. Na notranjem robu je blago, ki ga lahko stisnemo z vrvico in tako zapremo cekar. Uporabljamo ga lahko tudi kot torbico ali za v trgovino.

Cekar Alja

28.90 33.90  z vključenim DDV

Cekar Alja je izdelan iz trde slame. Cekar je kompakten, ročaji so usnjeni. Primeren je za nošnjo težjih predmetov, npr. steklenic.

Cekar Erika

34.90  z vključenim DDV

Cekar Erika je izdelan iz trde slame. Njegove dimenzije so 460 × 190 × 320 mm. Njegova posebnost je, da ima usnjene ročaje in rob cekarja. Cekar je kompakten in primeren za nošnjo težjih predmetov, npr. steklenic.

Cekar Leja

29.90 32.90  z vključenim DDV

Cekar je izdelan iz morske trave. Cekar je oglate oblike in ima ročaj iz blaga. Primeren je za nakupe v trgovini majhne kot velike, lahko ga uporabljamo za modni dodatek ali torbo za na plažo.

Cekar Lila

35.90  z vključenim DDV

Cekar je izdelan iz trave. Njegove dimenzije so 380 x 230 x 280 - 460 mm. Ima usnjen ročaj. Pleten je v ovalni obliki in se od spodnjega dela proti vrhu razširi. Je lahek in se ga uporablja za v trgovino.

Cekar Tadeja

27.90  z vključenim DDV

Cekar Tadeja je izdelan iz slame. Ročaji so dolgi in usnjeni. Notranjost cekarja je oblečena v blago. Ob notranji strani ima manjši žep, za shranjevanje. Na notranjem robu je blago, ki ga lahko stisnemo z vrvico in tako zapremo cekar. Uporabljamo ga lahko kot torbico, čez ramo.

Cekar Vera

29.90  z vključenim DDV

Cekar je izdelan iz koruzne slame. Njegove dimenzije so 310-390 x 140 x 280 - 450 mm. Cekar je oglato pleten. Notranjost je podložena z blagom ter z PVC zaščito. Če se polije tekočina, cekar samo obrišete. Uporablja se za v trgovino.

Cekar Vera – otroški

14.90  z vključenim DDV

Cekar je izdelan iz koruzne slame. Njegove dimenzije so 130 - 190 x 80 x 160 - 240 mm. Cekar je oglato pleten. Otroci ga uporabljajo za igro, lahko se uporablja tudi za k žegnu.

Cestna metla

9.90 13.90  z vključenim DDV

Leseni del metle je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa. Na lesenem delu je privit nastavek za držalo metle oz. štil. Ščetine metle so iz trde plastike. Primerna je za pometanje večjih površin, cest, parkirišč, dvorišča...

Copati iz ličkanja

25.00  z vključenim DDV

Copati so ročno narejeni iz ličkanja oziroma koruzne slame. So mehki in udobni. Razpoložljive velikosti od številke 36 do 42.

Dekorativne gajbice

4.70 7.50  z vključenim DDV
Leseni čar – Prisrčne dekorativne gajbice, ki dodajo naravni dotik vašemu domu Ponosno predstavljamo naše čudovite dekorativne gajbice, izdelane iz

Dolenjske grablje

14.90  z vključenim DDV

Dolenjske grablje so izdelane iz naravno sušenega lesa. Ročaj je izdelan iz leske, čeljust grabelj je iz bukovega lesa, zob je 17 in so izdelani iz jesena. Ročaj se na koncu razcepi v tri loke, ki držijo čeljust grabelj. Dimenzije grabelj so 1900 x 600 mm in so brez premaza. So odlično orodje za ureditev vrta. Uporabljamo jih za rahljanje in grabljenje trave, listja, obrezanih vej.

Gajba – 30kg

15.90  z vključenim DDV

Gajbica

6.60  z vključenim DDV

Gajbica je izdelana iz naravno sušenega smrekovega lesa. Gajbica je brez premaza.

Njene dimenzije so 25x17x9 cm Uporabljamo jo za shranjevanje ali dekoracijo.

Gnezdilnica za ptice

15.00  z vključenim DDV
Ohranitev naravnega ravnovesja: Gnezdilnica za ptice Gnezdilnica za ptice je narejena iz visokokakovostne sušene smreke. Ta unikaten material zagotavlja, ne

Gobica za šivanje

2.00  z vključenim DDV

Gobica je izdelana iz naravno sušenega bukovega lesa. Njene dimenzije so 120 x 65 x 65 mm in je brez premaza. Namenjena je šivanju nogavic. Uporabljamo jo tako, da na gobico nataknemo nogavico in jo podložimo tam, kjer je luknja ter le-to zašijemo.

Gorenjske grablje

14.90  z vključenim DDV

Gorenjske grablje so izdelane iz naravno sušenega lesa. Ročaj je izdelan iz leske, čeljust grabelj je iz bukovega lesa, zob je 17 in so izdelani iz jesena. Ročaj se na koncu razcepi v dva loke, ki držijo čeljust grabelj. Dimenzije grabelj so 1900 x 600 mm in so brez premaza. So odlično orodje za ureditev vrta. Uporabljamo jih za rahljanje in grabljenje trave, listja, obrezanih vej.

Gosta smreka 0,5m

24.90  z vključenim DDV

Gosta smreka 1m

42.90  z vključenim DDV

Grablje

17.90 29.90  z vključenim DDV

Grablje so izdelane iz naravno sušenega lesa. Lok je iz aluminija in še dodatno ojača grablje. So odlično orodje za ureditev vrta. Uporabljamo jih za rahljanje in grabljenje trave, listja, obrezanih vej.

Hišica za ptiče

44.90  z vključenim DDV
Naravna in ekskluzivna hišica za ptiče  Odkrijte čar narave v svojem vrtu s čudovito hišico za ptiče, izdelano iz skrbno