Cekarji so nepogrešljiv modni dodatek, ki niso le dobro videti, ampak tudi uporabno dopolnjujejo vaš stil.  Ponujamo čudovito in modno zbirko cekarjev, izdelanih iz najkakovostnejših materialov, različnih barv in tekstur.

Cekarji so oblikovani v različnih oblikah, slogih in velikostih, so priročni za prenašanje in uporabni za shranjevanje različnih predmetov.

So odličen nakupovalni partner. So lahki in naravno trajnostni, zato je vsako potovanje z njimi udobno. Ne glede na to, ali se odpravljate na piknik, zabavno na plaži ali preprost dan na soncu, je Cekar obvezna oprema za vsako priložnost.

 

Prikaz vseh 10 rezultatov

Cekar Ajda

Original price was: 49.90 €.Current price is: 39.90 €. z vključenim DDV

Cekar je izdelan iz trave. Ima usnjen ročaj. Notranjost cekarja je oblečena v blago. Ob strani ima manjši žep. Na notranjem robu je blago, ki ga lahko stisnemo z vrvico in tako zapremo cekar. Uporabljamo ga lahko tudi kot torbico ali za v trgovino.

Cekar Alenka

Original price was: 44.90 €.Current price is: 38.90 €. z vključenim DDV

Cekar je izdelan iz barvane slame. Ima usnjen ročaj. Notranjost cekarja je oblečena v blago. Ob notranji strani ima manjši žep, za shranjevanje. Na notranjem robu je blago, ki ga lahko stisnemo z vrvico in tako zapremo cekar. Uporabljamo ga lahko tudi kot torbico ali za v trgovino.

Cekar Alja

28.90 33.90  z vključenim DDV

Cekar Alja je izdelan iz trde slame. Cekar je kompakten, ročaji so usnjeni. Primeren je za nošnjo težjih predmetov, npr. steklenic.

Cekar Erika

34.90  z vključenim DDV

Cekar Erika je izdelan iz trde slame. Njegove dimenzije so 460 × 190 × 320 mm. Njegova posebnost je, da ima usnjene ročaje in rob cekarja. Cekar je kompakten in primeren za nošnjo težjih predmetov, npr. steklenic.

Cekar Leja

29.90 32.90  z vključenim DDV

Cekar je izdelan iz morske trave. Cekar je oglate oblike in ima ročaj iz blaga. Primeren je za nakupe v trgovini majhne kot velike, lahko ga uporabljamo za modni dodatek ali torbo za na plažo.

Cekar Lila

35.90  z vključenim DDV

Cekar je izdelan iz trave. Njegove dimenzije so 380 x 230 x 280 - 460 mm. Ima usnjen ročaj. Pleten je v ovalni obliki in se od spodnjega dela proti vrhu razširi. Je lahek in se ga uporablja za v trgovino.

Cekar Tadeja

Original price was: 44.90 €.Current price is: 27.90 €. z vključenim DDV

Cekar Tadeja je izdelan iz slame. Ročaji so dolgi in usnjeni. Notranjost cekarja je oblečena v blago. Ob notranji strani ima manjši žep, za shranjevanje. Na notranjem robu je blago, ki ga lahko stisnemo z vrvico in tako zapremo cekar. Uporabljamo ga lahko kot torbico, čez ramo.

Cekar Vera

29.90  z vključenim DDV

Cekar je izdelan iz koruzne slame. Njegove dimenzije so 310-390 x 140 x 280 - 450 mm. Cekar je oglato pleten. Notranjost je podložena z blagom ter z PVC zaščito. Če se polije tekočina, cekar samo obrišete. Uporablja se za v trgovino.

Cekar Vera – otroški

14.90  z vključenim DDV

Cekar je izdelan iz koruzne slame. Njegove dimenzije so 130 - 190 x 80 x 160 - 240 mm. Cekar je oglato pleten. Otroci ga uporabljajo za igro, lahko se uporablja tudi za k žegnu.

Mesarski cekar

39.90  z vključenim DDV

Cekar je izdelan iz slame. Mesarski cekar je oglato in ožje pleten. Notranjost je podložena z blagom ter PVC zaščito. Če se polije tekočina, se obriše. Cekar je tako tudi bolj čvrst. Uporablja se za v trgovino.