Lesene metle so namenjene čiščenju, pometanju in brisanju prahu ter so prav zagotovo nepogrešljiv pripomoček vsakega doma. V podjetju GOV WOOD skrbimo, da je vsak izdelek, ki ga ponujamo, trajna in zanesljiva kupčija za vas.

Naša zbirka lesenih metel je sestavljena iz različnih elementov, vključno z brezovo metlo, cestno metlo, krtačo za čiščenje, krtačo za čiščenje z ročajem, otroško metlo iz sirka in s številnimi drugimi vrstami, ki se uporabljajo v naših gospodinjstvih, kuhinjah in na prostem.

Upoštevamo vaše različne zahteve in cenovne razrede, zato lahko prav vsak kupec najde nekaj zase.

Prikaz vseh 13 rezultatov

Brezova metla

12.90  z vključenim DDV

Brezova metla je narejena iz brezovih vej in palice oz. ročaja, ki je iz leske. Brezove veje so povite v snop. Je brez premaza. Namenjena je za zunanjo uporabo, za pometanje listja, peska.

Cestna metla

9.90 13.90  z vključenim DDV

Leseni del metle je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa. Na lesenem delu je privit nastavek za držalo metle oz. štil. Ščetine metle so iz trde plastike. Primerna je za pometanje večjih površin, cest, parkirišč, dvorišča...

Krtača za ribanje – pvc

4.00  z vključenim DDV

Leseni del krtače je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa. Ščetine so iz trdega, umetnega materiala - pvc. Njene dimenzije so 200 x 55 x 45 mm in je brez premaza. Uporabljamo jo za ribanje tal.

Krtača za ribanje – pvc z nastavkom za ročaj

8.90  z vključenim DDV

Leseni del krtače je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa. Ščetine so iz trdega, umetnega materiala - pvc. Njene dimenzije so 230 x 60 x 50 mm in je brez premaza. Krtača ima nastavek za ročaj. Uporabljamo jo za ribanje tal.

Metla – trda plastika

9.90  z vključenim DDV

Leseni del metle je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa. Na lesenem delu je prostor za držalo metle oz. štil. Ščetine metle so iz trde plastike. Primerna je za pometanje večjih površin, cest, parkirišč, dvorišča...

Omelo – pvc

8.90  z vključenim DDV

Leseni del omela je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa. Ščetine so iz umetnega materiala - pvc. Njegove dimenzije so 265 x 45 x 100 mm in je brez premaza. Ščetine so mehke, goste. Omelo je primerno za pometanje notranjih prostorov.

Omelo – žima

9.90  z vključenim DDV

Leseni del omela je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa. Ščetine so iz naravnega materiala – žime. Njegove dimenzije so 265 x 45 x 100 mm in je brez premaza. Ščetine so mehke, goste. Omelo je primerno za pometanje notranjih prostorov.

Omelo za peč – brez držala

17.90  z vključenim DDV

Leseni del omela je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa. Ščetine so iz negorljivega materiala - pvc. Njegove dimenzije so 350 x 40 x 80 mm in je brez premaza. Na omelu je nastavek za ročaj, s katerim sežete globje po žerjavico v krušni peči ali kaminu. Naš nasvet: Preden omelo uporabite v krušni peči ali kaminu, ga namočite z vodo.

Otroška sirkova metla

4.90  z vključenim DDV

Metla ima lesen ročaj, ki je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa. Omelo je iz sirka. Sirk je povezan s tremi šivi. Velikost metle je 1060 mm in je brez premaza. Otroci jo uporabljamo za pometanje in igro.

Zraven lahko uporabite tudi leseno smetišnico.

Ročno omelo – žima

7.00  z vključenim DDV

Leseni del omela je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa. Ščetine so iz naravnega materiala - žime. Njegove dimenzije so 470 x 35 x 70 mm in je brez premaza. Ščetine so mehke, goste. Omelo uporabljamo za ometanje pajčevin, lahko tudi za ometanje zasneženega avtomobila.

 

Sirkova krtača za ribanje

4.90  z vključenim DDV

Leseni del krtače je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa. Ščetine so iz naravnega materiala, sirka. Sirk je trd, grob. Dimenzije krtače so 200 x 55 x 45 mm in je brez premaza. Uporabljamo za ribanje tal.

Sirkova metla

9.90  z vključenim DDV
Trajnostna sirkova metla – Učinkovito orodje za čiščenje in urejenost okolice Sirkova metla je narejena iz visokokakovostnega, ter naravno sušenega

Sirkova metlica- auto metla

3.90  z vključenim DDV

Metlica ima lesen ročaj, ki je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa. Omelo je iz sirka. Sirk je povezan s tremi šivi. Velikost metlice je 450 mm in je brez premaza. Metlica je priročna in praktična.

 Zraven lahko uporabite tudi leseno smetišnico.