Le kdo ne mara žvrgolenja ptic in petja slavcev na svojih vrtovih in domovih? To je očarljivo kot v pravljici, kjer se ptice zbirajo v pisanih hišicah na drevesih.

Z našo čudovito zbirko lesenih ptičjih hišic vam omogočamo, da te ptice nastanite v svojih domovih in vrtovih. Lesene ptičje hišice so oblikovane v različnih slogih in oblikah ter imajo krmilnice za ptice, ki privabljajo veliko ptic.

Kot prave hiše imajo majhne dimnike, okna in vrata, ki pticam omogočajo, da zlahka vstopajo in izstopajo.

Lesene ptičje hišice so na voljo v različnih barvah, vzorcih in velikostih ter lahko vašim vrtovom dodajo pridih pravljične čarobnosti.

Prikaz vseh 8 rezultatov

Gnezdilnica

15.00  z vključenim DDV

Gnezdilnica je izdelana in naravno sušene smreke. Njene dimenzije so 120 x 120 x 300 mm. Premazana je z zaščitno barvo. Gnezdilnico postavimo oz. obesimo na vrt, kjer jo ptice uporabljajo za gnezdenje.

Hišica za ptice

44.90  z vključenim DDV

Hišica je izdelana iz naravno sušenega smrekovega lesa. Njene dimenzije so 390 × 390 × 290 mm in je ožgana. Streha je iz modrozelene in rdeče tegole. Hišica je bolj zaprta, tako hrana za ptice ostane dalj časa suha. Vrhnji del dimnika se odkrije in skozi natrese hrano za ptice. Obesimo jo za vrv ali jo fiksiramo na palico ali drevo.

Ptičja hišica – ožgana

17.90  z vključenim DDV

Hišica je izdelana iz naravno sušene lipe. Njene dimenzije so 310 x 310 x 310 mm. Zunanji stran hišice je ožgana in je brez premaza. Na strehi ima kljukico, da se jo lažje obesi.

Ptičja hišica – rdeča

19.90  z vključenim DDV

Hišica je izdelana iz naravno sušene lipe. Njene dimenzije so 310 x 310 x 310 mm. Streha je rdeče barve, ogrodje hišice je brez premaza. Na strehi ima kljukico, da se jo lažje obesi.

 

Ptičja hišica – rustik

19.90 24.90  z vključenim DDV

Ptičja hišica je izdelana iz naravno sušenega lesa breze ali smreke. Hišica je lepo izdelana, v rustikalnem stilu in je brez premaza. Fiksiramo jo na palico ali drevo.

Ptičja hišica – zelena

17.90  z vključenim DDV

Hišica je izdelana iz naravno sušene lipe. Njene dimenzije so 310 x 310 x 310 mm. Streha je zelene barve, ogrodje je brez premaza. Na strehi ima kljukico, da se jo lažje obesi.

Ptičja hišica Slovenka

12.90  z vključenim DDV

Ptičja hišica Slovenka je izdelana iz naravno sušenega lesa smreke. Njene dimenzije so 290 × 210 × 200 mm. Hišica je enostavno izdelana. Fiksiramo jo na palico ali drevo.

Ptičja hiška z dimnikom

21.90  z vključenim DDV

Ptičja hiška je izdelana iz naravno sušenega smrekovega lesa. Njene dimenzije so 280 × 260 × 220 mm. Hiška je lepo izdelana in je brez premaza. Vrhnji del dimnika se odkrije in skozi natrese hrano za ptice. Fiksiramo jo na palico ali drevo.