Orodja in materiale za šivanje lahko varno in organizirano shranite v naše večnamenske lesene škatle za šivanje.  Vsaka škatla je izdelana iz najbolj kakovostnega posušenega lesa na trgu in je zasnovana tako, da vam omogoča optimalno udobje.

Zavezani smo, da vam zagotavljamo trajne, funkcionalne in elegantne izdelke, zato za izdelavo teh umetniških mojstrovin zaposlujemo le najboljše obrtnike.

Vsaka škatla je lahka, enostavno jo je odpreti in zapreti, ima več predalčkov, do katerih je mogoče enostavno dostopati in jih uporabljati za urejeno shranjevanje različnih vrst majhnih predmetov.

Na voljo so v različnih velikostih, zato izberite tisto, ki ustreza vašim zahtevam.

Prikaz vseh 3 rezultatov

Škatla za šivanje – bukev

29.90  z vključenim DDV

Škatla je izdelana iz naravno sušenega bukovega lesa. Njene dimenzije so 360 x 235 x 275 mm in je lakirana. V škatlo za šivanje lahko spravite sukance, igle, gumbe, zaponke, škarje. Na vsaki strani ima dva predala. Spodnji je najdaljši, saj je velik po celi dolžini škatle. Ima ročaj, da je lažje prenosljiva.

Škatla za šivanje smreka – mala

25.90  z vključenim DDV

Škatla je izdelana iz naravno sušene smreke. Njene dimenzije so 370 x 205 x 275 mm in je lakirana. V škatlo za šivanje lahko spravite sukance, igle, gumbe, zaponke, škarje. Na vsaki strani ima dva predala. Spodnji predal je najdaljši, saj je velik po celi dolžini škatle. Ima ročaj, da je lažje prenosljiva, robovi škatle so zaobljeni.

Škatla za šivanje smreka – velika

29.90  z vključenim DDV

Škatla je izdelana iz naravno sušene smreke. Njene dimenzije so 430 x 235 x 330 mm in je lakirana. V škatlo za šivanje lahko spravite sukance, igle, gumbe, zaponke, škarje. Na vsaki strani ima dva predala. Spodnji je najdaljši, saj je velik po celi dolžini škatle. Ima ročaj, da je lažje prenosljiva, robovi so zaobljeni.