Orodja so bistvene sestavine vseh vrst vrtnarjenja. GOV WOOD je vrhunski proizvajalec in dobavitelj široke palete lesenega orodja za vrtnarjenje.

Naša visokokakovostna in trajna zbirka izdelkov vključuje lesena kosišča, grablje, štili za lopate in druge vrste orodij. Ta lesena orodja so na voljo v različnih velikostih in za različne namene, naročite pa jih lahko ločeno ali v paketu.

V podjetju GOV WOOD poskrbimo, da je vsak izdelek, ki ga prodamo našim strankam, zajamčeno kakovosten z dolgo življenjsko dobo. Prebrskajte našo izjemno ponudbo in naročite leseno orodje, ki ga potrebujete.

Prikaz vseh 16 rezultatov

Dolenjske grablje

18.90  z vključenim DDV

Dolenjske grablje so izdelane iz naravno sušenega lesa. Ročaj je izdelan iz leske, čeljust grabelj je iz bukovega lesa, zob je 17 in so izdelani iz jesena. Ročaj se na koncu razcepi v tri loke, ki držijo čeljust grabelj. Dimenzije grabelj so 1900 x 600 mm in so brez premaza. So odlično orodje za ureditev vrta. Uporabljamo jih za rahljanje in grabljenje trave, listja, obrezanih vej.

Gorenjske grablje

18.90  z vključenim DDV

Gorenjske grablje so izdelane iz naravno sušenega lesa. Ročaj je izdelan iz leske, čeljust grabelj je iz bukovega lesa, zob je 17 in so izdelani iz jesena. Ročaj se na koncu razcepi v dva loke, ki držijo čeljust grabelj. Dimenzije grabelj so 1900 x 600 mm in so brez premaza. So odlično orodje za ureditev vrta. Uporabljamo jih za rahljanje in grabljenje trave, listja, obrezanih vej.

Grablje

19.90 33.90  z vključenim DDV

Grablje so izdelane iz naravno sušenega lesa. Lok je iz aluminija in še dodatno ojača grablje. So odlično orodje za ureditev vrta. Uporabljamo jih za rahljanje in grabljenje trave, listja, obrezanih vej.

Komplet kmečkega orodja

33.90  z vključenim DDV

Izdelano je iz naravno sušene smreke in je lakirano. Njegove dimenzije so 650 x 200 mm. Komplet kmečkega orodja vsebuje grablje, vile, koso, jarem in komat. Služi kot okras ali ga podarimo kot darilo.

Kosišče

15.90  z vključenim DDV

Kosišče je izdelano iz naravno sušenega javorjevega lesa. Velikost kosišča je 1850 mm in je brez premaza. Kosišče je ročaj za koso, s katero kosimo travo.

Otroške grablje

9.90  z vključenim DDV

Grablje so izdelane iz naravno sušenega jesenovega lesa. Dimenzije grabelj so 1150 x 340 mm in so brez premaza. So odlično orodje za pomoč na vrtu, za grabljenje trave, listja, obrezanih vej.

Otroške vile

17.90 24.90  z vključenim DDV

Otroške vile so izdelane iz naravno sušenega jesena. Vile imajo 3 roglje. Vile so lahke, otroci jih uporabljajo za nalaganje sena ali slame.

Štil za cepin

9.90 12.90  z vključenim DDV

Štil oziroma držalo za capin je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa. Uporablja se za cepljenje drv, doma, na vrtu, v gozdu…

Štil za kramp

4.50 4.90  z vključenim DDV

Štil oziroma držalo za kramp je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa.

Štil za lopato

4.30  z vključenim DDV

Štil oziroma držalo za lopato je izdelano iz naravno sušenega bukovega lesa.

Poglejte si tudi ostalo leseno orodje.

Štil za macolo

4.00  z vključenim DDV

Štil oziroma držalo za macolo je izdelano iz naravno sušenega bukovega lesa. Pripomoček, ki ga uporabljamo na vrtu, gozdu, kmetiji…

Poglejte si tudi ostalo leseno orodje

Štil za motiko

3.90  z vključenim DDV

Štil oziroma držalo za motiko je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa.

Štil za rovnico

3.90  z vključenim DDV

Štil oziroma držalo za rovnico je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa.

Poglejte si še ostalo leseno orodje.

Štil za sekiro

3.60 5.90  z vključenim DDV

Štil  oziroma držalo za sekiro je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa. Pripomoček za sekiro, za sekanje drv.

Poglejte si še ostalo leseno orodje.

Vile – 3 roglje

32.90  z vključenim DDV

Vile so izdelane iz naravno sušenega jesena. Dimenzije so 1900 x 480 mm in so brez premaza. Vile imajo 3 roglje. Vile so lahke, uporabljamo za nalaganje sena ali slame.

Vile – 4 roglje

39.90  z vključenim DDV

Vile so izdelane iz naravno sušenega jesena. Dimenzije so 1900 x 600 mm in so brez premaza. Vile imajo 4 roglje. Vile so lahke, uporabljamo za nalaganje sena ali slame.