Podjetje GOV WOOD je specializirano za zagotavljanje najširše palete lesenih izdelkov, namenjenih za vaše vrtove in domove. Zavezujemo se, da pri vsakem izdelku uporabimo materiale najvišje kakovosti.

Pri izdelavi izdelkov upoštevamo najvišje standarde, vsak lesen izdelek pa ročno izdelajo izkušeni in usposobljeni obrtniki in strokovnjaki.

Naša čudovita zbirka lesenih dodatkov pomaga polepšati vaše domove in vrtove na naravno rustikalen in eleganten način.

Na voljo je široka paleta večnamenskih izdelkov, vključno z lesenimi poštnimi nabiralniki, šahi, lesenimi mlini na veter in številnimi drugimi podobnimi izdelki za gospodinjstvo.

Prikazovanje 1–28 od 43 rezultatov

Čebelica mala

11.00  z vključenim DDV

Čebelica je izdelana iz naravno sušenega bukovega lesa. Njene dimenzije so 190 × 160 × 100 mm. Barve so na vodni osnovi. Na dnu ima luknjo, da se lahko nasadi na palico. Vetrnici se vrtita vsaka v svojo smer. Postavite ga na vrt, gredico s cvetjem za dekoracijo.

Copati iz ličkanja

25.00  z vključenim DDV

Copati so ročno narejeni iz ličkanja oziroma koruzne slame. So mehki in udobni. Razpoložljive velikosti od številke 36 do 42.

Dekorativne gajbice

4.70 7.50  z vključenim DDV

Gajbice so izdelane iz naravno sušenega smrekovega lesa. Na voljo so v treh velikostih. Vložijo se tudi ena v drugo. Gajbice so brez premaza. Uporabljamo jih za dekoracijo ali shranjevanje.

Dva zajčka

35.90  z vključenim DDV

Zajčka  sta oblikovana iz sena, slame in dekorativnih dodatkov. Velikost zajčkov je 43 cm. Postavite ju v notranje prostore ali zunaj. V tem primeru priporočamo, da nista izpostavljena dežju. Uporabljamo ju za dekoracijo.

Gajba – 30kg

15.90  z vključenim DDV

Gajbica

6.60  z vključenim DDV

Gajbica je izdelana iz naravno sušenega smrekovega lesa. Gajbica je brez premaza.

Njene dimenzije so 25x17x9 cm Uporabljamo jo za shranjevanje ali dekoracijo.

Gobica za šivanje

2.00  z vključenim DDV

Gobica je izdelana iz naravno sušenega bukovega lesa. Njene dimenzije so 120 x 65 x 65 mm in je brez premaza. Namenjena je šivanju nogavic. Uporabljamo jo tako, da na gobico nataknemo nogavico in jo podložimo tam, kjer je luknja ter le-to zašijemo.

Gosta smreka 0,5m

24.90  z vključenim DDV

Gosta smreka 1m

42.90  z vključenim DDV

Jelenček

9.90 26.90  z vključenim DDV

Krtača za umivanje telesa

8.90  z vključenim DDV

Lesen petelin – črn

13.90  z vključenim DDV

Petelin je izdelan iz vezane plošče. Njegove dimenzije so 550 x 550 x 300 mm. Barve so na vodni osnovi, osnovna barva je črna. Na dnu ima luknjo, da se lahko nasadi na kol, palico. Vetrnici se vrtita vsaka v svojo smer. Postavite ga na vrt, za okras ali na drevo, da odganja ptice.

Lesen petelin – rdeč

13.90  z vključenim DDV

Petelin je izdelan iz vezane plošče. Njegove dimenzije so 550 x 550 x 300 mm. Barve so na vodni osnovi, osnovna barva je rdeča. Na dnu ima luknjo, da se lahko nasadi na kol, palico. Vetrnici se vrtita vsaka v svojo smer. Postavite ga na vrt, za okras ali na drevo, da odganja ptice.

Lesen petelin – rumen

13.90  z vključenim DDV

Petelin je izdelan iz vezane plošče. Njegove dimenzije so 550 x 550 x 300 mm. Barve so na vodni osnovi, osnovna barva je rumena. Na dnu ima luknjo, da se lahko nasadi na kol, palico. Vetrnici se vrtita vsaka v svojo smer. Postavite ga na vrt, za okras ali na drevo, da odganja ptice.

Lesen šah

49.90 129.90  z vključenim DDV
Velikost kralja malega šaha 65 mmVelikost kralja srednjega šaha 65 mmVelikost kralja velikega šaha 78 mmVelikost kralja  maxi šaha 109 mm

Lesen zaboj

9.90 29.90  z vključenim DDV

Lesen zaboj je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa. Zaboj je lakiran, ob strani ima ročaja za lažji prijem in prenos. Primerni so za shranjevanje. Zaboji se lahko zložijo tako, da jih položite eden na drugega. Mali leseni zaboji se lahko vložijo tudi v velike lesene zaboje.

Lesena čebelica Maja

14.90  z vključenim DDV

Čebelica Maja je izdelana iz vezane plošče. Njene dimenzije so 550 x 550 x 300 mm. Barve so na vodni osnovi. Na dnu ima luknjo, da se lahko nasadi na kol, palico. Vetrnici se vrtita vsaka v svojo smer. Postavite jo na vrt, za okras ali na drevo, da odganja ptice.

Lesena klop za rože

25.90  z vključenim DDV

Klop je izdelana iz naravno sušene smreke. Njene dimenzije so 600 x 350 x 600 mm. Namenjena je zunanji uporabi, zato je premazana z zaščitnim premazom. Na sredini klopi je prostor za korito. Dimenzije korita so 390 x 170 x 140 mm, v katerega se nasadijo rože. Klop ima napis, postavite jo lahko na vhod ali vrt.

Lesena smetišnica

17.90  z vključenim DDV

Lesena smetišnica je izdelana iz naravno sušenega lipovega lesa. Njene dimenzije so 305 x 230 x 160 mm. Je brez premaza in je ožgana. Je zelo praktična, saj ima dolg ročaj, kateri omogoča, da se ni potrebno prepogibati. Namenjena je notranji in zunanji uporabi.

Leseni termometer

6.90  z vključenim DDV

Termometer je izdelan iz naravno sušenega smrekovega lesa. Njegove dimenzije so 220 × 50 mm. Uporablja se za merjenje temperature.

Muholovec z usnjem

4.70  z vključenim DDV

Muholovec je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa. Njegove dimenzije so 460 x 100 x 120 mm. Ročaj je lesen in brez premaza, lovilec je usnjen. Ima tudi vrvico, za obešanje. Uporabljamo ga za lovljenje mrčesa.

Obešalnik

8.90 12.90  z vključenim DDV

Obešalniki so izdelani iz naravno sušenega bukovega lesa. Uporabljamo jih za obešanje, oblek, torb, dežnikov. Obešalniki so lakirani. Fiksiramo jih na steno, omaro z dvema vijakoma.

Otroški pomagalček

69.90  z vključenim DDV
Inovativni otroški pomagalček za zabavno učenje Otroški pomagalček je narejen iz naravno sušenega bukovega lesa. Pomagalček je kreativno in skrbno

Palica za pomoč pri hoji

16.90  z vključenim DDV

Palica je izdelana iz naravno sušenega bukovega lesa. Njena dolžina je 920 mm. Da je les zaščiten je barvana in lakirana. Na dnu ima gumijasto podlogo, da palica ne drsi. Lahko se tudi skrajša, v primeru, da je predolga. Uporablja se za pomoč pri hoji.

Petelinček črn – mali

10.00  z vključenim DDV

Petelinček je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa. Njene dimenzije so 190 × 160 × 100 mm. Barve so na vodni osnovi, osnovna barva je črna. Na dnu ima luknjo, da se lahko nasadi na palico. Vetrnici se vrtita vsaka v svojo smer. Postavite ga na vrt, gredico s cvetjem za dekoracijo.

Petelinček rdeč – mali

10.00  z vključenim DDV

Petelinček je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa. Njene dimenzije so 190 × 160 × 100 mm. Barve so na vodni osnovi, osnovna barva je rdeča. Na dnu ima luknjo, da se lahko nasadi na palico. Vetrnici se vrtita vsaka v svojo smer. Postavite ga na vrt, gredico s cvetjem za dekoracijo.

Piklerjev trikotnik

63.90 159.90  z vključenim DDV
Piklerjev trikotnik: Inovativno orodje za naravni razvoj malčkov Piklerjev trikotnik je inovativno in razvojno naravnano otroško igralo, zasnovano za spodbujanje