Podjetje GOV WOOD je specializirano za zagotavljanje najširše palete lesenih izdelkov, namenjenih za vaše vrtove in domove. Zavezujemo se, da pri vsakem izdelku uporabimo materiale najvišje kakovosti.

Pri izdelavi izdelkov upoštevamo najvišje standarde, vsak lesen izdelek pa ročno izdelajo izkušeni in usposobljeni obrtniki in strokovnjaki.

Naša čudovita zbirka lesenih dodatkov pomaga polepšati vaše domove in vrtove na naravno rustikalen in eleganten način.

Na voljo je široka paleta večnamenskih izdelkov, vključno z lesenimi poštnimi nabiralniki, šahi, lesenimi mlini na veter in številnimi drugimi podobnimi izdelki za gospodinjstvo.

Prikazovanje 1–10 od 47 rezultatov

Čebelica mala

11.00  z vključenim DDV

Čebelica je izdelana iz naravno sušenega bukovega lesa. Njene dimenzije so 190 × 160 × 100 mm. Barve so na vodni osnovi. Na dnu ima luknjo, da se lahko nasadi na palico. Vetrnici se vrtita vsaka v svojo smer. Postavite ga na vrt, gredico s cvetjem za dekoracijo.

Copati iz ličkanja

25.00  z vključenim DDV

Copati so ročno narejeni iz ličkanja oziroma koruzne slame. So mehki in udobni. Razpoložljive velikosti od številke 36 do 42.

Dekorativne gajbice

4.70 6.40  z vključenim DDV

Gajbice so izdelane iz naravno sušenega smrekovega lesa. Na voljo so v treh velikostih. Vložijo se tudi ena v drugo. Gajbice so brez premaza. Uporabljamo jih za dekoracijo ali shranjevanje.

Dekorativni piščanec

11.90 19.90  z vključenim DDV

Dekorativni zajec

11.90 33.90  z vključenim DDV

Dva zajčka

35.90  z vključenim DDV

Zajčka  sta oblikovana iz sena, slame in dekorativnih dodatkov. Velikost zajčkov je 43 cm. Postavite ju v notranje prostore ali zunaj. V tem primeru priporočamo, da nista izpostavljena dežju. Uporabljamo ju za dekoracijo.

Gajba – 30kg

12.90  z vključenim DDV

Gajbica

6.30  z vključenim DDV

Gajbica je izdelana iz naravno sušenega smrekovega lesa. Gajbica je brez premaza. Uporabljamo jo za shranjevanje ali dekoracijo.

Gobica za šivanje

2.00  z vključenim DDV

Gobica je izdelana iz naravno sušenega bukovega lesa. Njene dimenzije so 120 x 65 x 65 mm in je brez premaza. Namenjena je šivanju nogavic. Uporabljamo jo tako, da na gobico nataknemo nogavico in jo podložimo tam, kjer je luknja ter le-to zašijemo.