Podjetje GOV WOOD ponuja širok spekter visokokakovostnih lesenih kuhinjskih izdelkov. Izdelani so po najvišjih standardih in primerni za živila. Naša bogata zbirka lesenih kuhinjskih izdelkov je elegantna in naravno varna.

Naši leseni kuhinjski izdelki so trpežni, praktični in zelo uporabni, zato vaša kuhinja ni le estetsko prijetna, temveč tudi bolj funkcionalna na okolju prijazen in trajnosten način.

Ne glede na to, ali kuhate, pripravljate ali servirate, so ti uporabni kuhinjski pripomočki zelo pomembni za vsa opravila, povezana s kuhinjo.

Prikazovanje 1–28 od 151 rezultatov

Čebularica bukev

1.00 4.90  z vključenim DDV
Čebularica- Trdna, trajna in v treh velikostih Čebularica iz naše ponudbe je odličen dodatek vaši kuhinji. Izdelana je iz enega

Čebularica javor

7.60 12.90  z vključenim DDV

Čebularica je izdelana  iz enega kosa naravno sušenega javorjevega lesa. Uporabljamo jo za rezanje suhomesnatih izdelkov, sirov, zelenjave. Čistimo jo pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Čopič

3.90  z vključenim DDV

Deska – Hrast

16.90  z vključenim DDV

Deska je izdelana iz enega kosa naravno sušenega hrastovega lesa. Njene dimenzije so 330 × 200 × 21 mm in je naoljena. Njena posebnost so zaobljeni in vijugasti robovi. Uporabljamo jo za rezanje suhomesnatih izdelkov, sirov, zelenjave, lahko tudi za serviranje hrane.

Deska – Jesen

13.90  z vključenim DDV

Deska je izdelana iz naravno sušenega jesenovega lesa. Njene dimenzije so 330 × 210 × 19 mm in je naoljena. Deska ima obliko elipse, na zgornji strani deske je tudi utor. Uporabljamo jo za rezanje suhomesnatih izdelkov, mesa, sirov, zelenjave, lahko tudi za serviranje hrane.

Deska – List

13.90  z vključenim DDV

Deska je izdelana iz naravno sušenega jesenovega lesa. Njene dimenzije so 300 × 200 × 19 mm in je naoljena. Deska izstopa po obliki, saj ima obliko lista in zaobljene robove. Na zgornji strani deske je utor. Uporabljamo jo za rezanje suhomesnatih izdelkov, mesa, sirov, zelenjave, lahko tudi za serviranje hrane.

Deska – pisana

9.90  z vključenim DDV

Deska je izdelana iz naravno sušenega lesa oreha, bukve, hrasta, javorja in jesena. Njene dimenzije so 270 x 200 x 20 mm in je naoljena. Pisano desko dobimo tako, da skupaj zlepimo dve ali več vrst lesa. Robovi deske so zaobljeni. Uporabljamo jo za rezanje suhomesnatih izdelkov, sirov, zelenjave, lahko tudi za serviranje hrane.

Deska 45 – hrast

21.90 27.90  z vključenim DDV

Deska je izdelana iz naravno sušenega hrastovega lesa. Posebnost deske je v tem, da je rob deske odrezan pod kotom 45°. Deska je pravokotne oblike, naoljena in lepljena. Uporabljamo jo za pripravo in serviranje hrane.

Deska iz češnje

12.90  z vključenim DDV

Deska je izdelana iz naravno sušene češnje. Njene dimenzije so 340 x 155 x 15 mm. Deska je naoljena, ima zaobljene robove in ročaj za lažji prijem. Uporabljamo jo za rezanje suhomesnatih izdelkov, sirov, zelenjave, lahko tudi za serviranje hrane.

Deska jesen

14.90  z vključenim DDV

Deska je izdelana iz naravno sušenega jesenovega lesa. Njene dimenzije so 400 × 200 × 19 mm. Deska je naoljena, ima zaobljene robove in ročaj za lažji prijem. Uporabljamo jo za rezanje suhomesnatih izdelkov, sirov, zelenjave, lahko tudi za serviranje hrane.

Deska riba

11.90  z vključenim DDV

Deska je izdelana iz naravno sušenega bukovega lesa. Njene dimenzije so 400 × 200 × 19 mm. Deska je v obliki ribe, ima zaobljene robove in ročaj za lažji prijem. Uporabljamo jo za rezanje suhomesnatih izdelkov, sirov, zelenjave, lahko tudi za serviranje hrane.

Deska z lubjem

19.90 29.90  z vključenim DDV

Deska z lubjem in ročo

23.90 32.90  z vključenim DDV

Deska z utorom

15.00 18.00  z vključenim DDV

Deska z utorom je izdelana iz naravno sušenega bukovega lesa. Deska je lepljena in naoljena. Na zgornji strani ima utor, v katerem se zbira odvečna voda. Deska je namenjena za rezanje in pripravo mesa in zelenjave.

Deska za pico – Pica lopar

8.90 14.90  z vključenim DDV
Naravna eleganca v vaši kuhinji – Lipova deska za pico Odkrijte vrhunsko doživetje priprave in postrežbe pizze z našo edinstveno

Deska za rezanje

29.90  z vključenim DDV
Trpežna in stilsko oblikovana deska za rezanje: Vaš zanesljiv partner v kuhinji S to izjemno desko, narejeno iz visokokakovostnega in

Deska za rezanje iz oreha

28.90  z vključenim DDV
Unikatna deska za rezanje iz oreha z elegantnimi zaobljenimi robovi Ponosno vam predstavljamo našo desko za rezanje iz oreha ki

Deska za rezanje kruha

18.90  z vključenim DDV
Naravno lepa in funkcionalna – Deska za rezanje kruha iz bukovega lesa Deska za rezanje kruha je narejena iz naravno

Deska za rezanje kruha – naoljena

19.90  z vključenim DDV

Deska je izdelana iz naravno sušenega bukovega lesa. Njene dimenzije so 380 x 280 x 23 mm in je naoljena. Uporabljamo jo za rezanje kruha. V utoru na deski so letvice, skozi katere padajo drobtine na desko. Letvice pri čiščenju lahko odstranimo. Čistimo jo pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Deska za rezanje oreh

13.90  z vključenim DDV
Lesena ustvarjalnost – Deska za rezanje oreh kot kulinarčna mojstrovina Naša izjemna deska za rezanje oreh združuje funkcionalnost, estetiko in

Deska za valjanje testa – razvaljalnica

19.90 29.90  z vključenim DDV
Deska za valjanje testa: Ključ do popolnega peciva in testenin Deska za valjanje testa-razvaljalnica je narejena iz kakovostnega in naravno

Drobilec orehov in lešnikov

5.60  z vključenim DDV
Leseni čarobnjak – Drobilec orehov iz naravnega bukovega lesa, ki osvoji okuse in očara oči Z veseljem vam predstavljamo drobilec

Drseči pizza pladenj

17.90  z vključenim DDV
Revolucionarna doživetja z drsečim pizza pladnjem – Brezhibna priprava, brezskrbno uživanje Predstavljamo naš revolucionarni drseči pizza pladenj, ki bo obogatil

Globok krožnik

29.90 39.90  z vključenim DDV

Globok krožnik je izdelan iz naravno sušenega orehovega lesa. Uporabljamo ga za serviranje hrane ali dekoracijo. Čistimo ga pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Grebla za peč

10.00  z vključenim DDV
Eleganten pripomoček za vsako peč – Grebla za peč iz bukovega lesa Grebla za peč, narejena iz bukovega lesa, predstavlja

Jajčni podstavek – natur

0.90  z vključenim DDV

Podstavek je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa. Njegove dimenzije so 40 x 40 x 65 mm in je brez premaza. Podstavek se uporablja za lupljenje jajc.

Jajčni podstavek Javor

1.90  z vključenim DDV

Podstavek je izdelan iz naravno sušenega javorjevega lesa. Njegove dimenzije so 40 x 40 x 65 mm. Podstavek se uporablja za lupljenje jajc.

Kladivo

5.50  z vključenim DDV

Kladivo je izdelano iz naravno sušenega javorjevega lesa. Njegove dimenzije so 300 x 46 x 100 mm in je brez premaza. Kladivo v kuhinji uporabljamo, kot pripomoček za pripravo mesa.