Podjetje GOV WOOD je specialist za lesene kuhinjske pripomočke vrhunske kakovosti. Naša neverjetna zbirka lesenih sit, vam ponuja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

Lesena sita se v kuhinji uporabljajo za različne namene priprave hrane. Pogosto pa se uporabljajo v vseh vrstah kuhinjskih receptov. Sito, ki je primerno za različne suhe sestavine, ima lessen okvir vrhunske kakovosti in mrežasto sito iz nerjavečega jekla na sredini.

Z njimi lahko presejete materiale, ne da bi v suhih mešanicah ostale grudice ali nezaželene nečistoče.

Na voljo so v različnih velikostih, ki jih lahko izberete glede na svoje potrebe in zahteve.

Prikaz vseh 3 rezultatov

Rešeto

28.90 29.90  z vključenim DDV
Ročno izdelano rešeto iz kakovostnega smrekovega lesa s trpežno pocinkano mrežo – Kakovost in eleganca v enem Predstavljamo vam vrhunsko

Sito za fino mleto moko

7.00 17.00  z vključenim DDV

Sito je izdelano ročno. Obod je narejen iz smrekovega lesa. Mrežica je zelo drobno pletena in narejena iz najlona. Sito uporabljamo za presajanje moke, pred peko. Tako bo testo, bolj rahlo. Lahko se uporablja tudi za posipanje mletega sladkorja. Po uporabi se sito obriše s suho ali mokro krpo. Hrani se v suhem prostoru.

Sito za koruzno ali graham moko

9.00 18.85  z vključenim DDV

Sito je izdelano ročno. Obod je narejen iz smrekovega lesa. Mrežica je zelo drobno pletena in narejena iz najlona. Sito uporabljamo za presajanje koruzne ali polnozrnate moke, pred peko. Tako bo testo bolj rahlo. Po uporabi se sito obriše s suho ali morko krpo. Hrani se v suhem prostoru.