V želji, da bi vaše kuhinjske dejavnosti in izkušnje potekale učinkovito in nemoteno, vam ponujamo lesena stojala za različne namene.

Ti elegantno oblikovani leseni kuhinjski pripomočki ne naredijo vaše kuhinje le privlačnejše, temveč ji dodajo tudi potrebno vrhunsko funkcionalnost.

Naša vrhunska zbirka lesenih stojal vključuje izdelke, kot so stojalo za začimbe, stojalo za preste, stojalo za papirnate brisačke in stojalo za krožnike.

Ti večnamenski leseni dodatki, ki jih je enostavno očistiti in vzdrževati, so izdelani iz najkakovostnejših materialov in vam lahko služijo vse življenje. Pomagajo pri organizaciji kuhinjskih pripomočkov in zagotavljajo eleganten videz kuhinjskih pultov.

Prikaz vseh 6 rezultatov

Stojalo za alu folijo, prozorno folijo in papirnate brisače

19.90  z vključenim DDV

Stojalo je izdelano iz naravno sušenega bukovega lesa. Njegove dimenzije so 410 x 385 x 135 mm in je lakirano. Stojalo je lahko samostoječe ali se pritrdi na steno. Na desni strani se kroglice odstranijo in tako zamenjate folije ali brisačo, ko le-te porabimo. Na zgornji polički je tudi prostor za začimbe.

Stojalo za krožnike

9.90  z vključenim DDV

Stojalo je izdelano iz naravno sušenega bukovega lesa. Njegove dimenzije so 310 × 140 × 75 mm. Namenjeno je odlaganju krožnikov. Razmak med luknjicami je 30 mm. Stojalo je stabilno in brez premaza.

Stojalo za papirnato brisačo

4.00  z vključenim DDV

Stojalo je izdelano iz naravno sušenega bukovega lesa. Njegove dimenzije so 130 x 130 x 365 mm in je lakiran. Stojalo se uporablja papirnate brisače, katere uporabljamo za brisanje, čiščenje.

Stojalo za preste

18.00  z vključenim DDV

Stojalo je izdelano iz naravno sušenega bukovega lesa. Njegove dimenzije so 275 x 275 x 530 mm in je brez premaza. Stojalo je narejeno stabilno, za preste različnih velikosti.

Stojalo za pršut

79.90  z vključenim DDV

Stojalo je izdelano iz naravno sušenega jesenovega lesa. Njegove dimenzije so Stojalo je naoljeno in stabilno. Ima lesene vijake, ki jih zrahljamo, da umestimo pršut. Ponovno jih privijemo, da je pršut stabilen.

Stojalo za začimbe

15.00  z vključenim DDV

Stojalo je izdelano iz naravno sušenega bukovega lesa. Njegove dimenzije so 325 x 365 x 130 mm in je lakirano. Stojalo je lahko samostoječe ali ga pritrdite na steno. Na zgornji polički je prostor za začimbe. Spodnja polička je nekoliko večja. Na njej lahko shranjujete posode s kavo, sladkorjem, soljo.