Iščete preprost in priročen način za sekljanje zelenjave, rezanje mesa in pripravo sestavin za kuhanje? Naša vrhunska zbirka lesenih desk za rezanje je izdelana iz najkakovostnejših in najrazličnejših vrst lesa v celotni lesni industriji.

Lesene deske za rezanje so primerne za vse vrste živil in rezanje. Na voljo so v različnih oblikah, velikostih, debelinah in barvah.

Elegantno oblikovane in razrezane v različne oblike. Uporabite jih lahko za edinstveno in elegantno serviranje hrane, sadja, solat …

Ne glede na to, ali iščete lesene deske za rezanje za domačo ali komercialno rabo, so lesene deske za rezanje podjetja GOV WOOD najboljše za vaš nakup.

Prikaz vseh 19 rezultatov

Čebularica bukev

1.00 4.90  z vključenim DDV
Čebularica- Trdna, trajna in v treh velikostih Čebularica iz naše ponudbe je odličen dodatek vaši kuhinji. Izdelana je iz enega

Čebularica javor

7.60 12.90  z vključenim DDV

Čebularica je izdelana  iz enega kosa naravno sušenega javorjevega lesa. Uporabljamo jo za rezanje suhomesnatih izdelkov, sirov, zelenjave. Čistimo jo pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Deska – Hrast

16.90  z vključenim DDV

Deska je izdelana iz enega kosa naravno sušenega hrastovega lesa. Njene dimenzije so 330 × 200 × 21 mm in je naoljena. Njena posebnost so zaobljeni in vijugasti robovi. Uporabljamo jo za rezanje suhomesnatih izdelkov, sirov, zelenjave, lahko tudi za serviranje hrane.

Deska – Jesen

13.90  z vključenim DDV

Deska je izdelana iz naravno sušenega jesenovega lesa. Njene dimenzije so 330 × 210 × 19 mm in je naoljena. Deska ima obliko elipse, na zgornji strani deske je tudi utor. Uporabljamo jo za rezanje suhomesnatih izdelkov, mesa, sirov, zelenjave, lahko tudi za serviranje hrane.

Deska – List

13.90  z vključenim DDV

Deska je izdelana iz naravno sušenega jesenovega lesa. Njene dimenzije so 300 × 200 × 19 mm in je naoljena. Deska izstopa po obliki, saj ima obliko lista in zaobljene robove. Na zgornji strani deske je utor. Uporabljamo jo za rezanje suhomesnatih izdelkov, mesa, sirov, zelenjave, lahko tudi za serviranje hrane.

Deska – pisana

9.90  z vključenim DDV

Deska je izdelana iz naravno sušenega lesa oreha, bukve, hrasta, javorja in jesena. Njene dimenzije so 270 x 200 x 20 mm in je naoljena. Pisano desko dobimo tako, da skupaj zlepimo dve ali več vrst lesa. Robovi deske so zaobljeni. Uporabljamo jo za rezanje suhomesnatih izdelkov, sirov, zelenjave, lahko tudi za serviranje hrane.

Deska 45 – hrast

21.90 27.90  z vključenim DDV

Deska je izdelana iz naravno sušenega hrastovega lesa. Posebnost deske je v tem, da je rob deske odrezan pod kotom 45°. Deska je pravokotne oblike, naoljena in lepljena. Uporabljamo jo za pripravo in serviranje hrane.

Deska iz češnje

12.90  z vključenim DDV

Deska je izdelana iz naravno sušene češnje. Njene dimenzije so 340 x 155 x 15 mm. Deska je naoljena, ima zaobljene robove in ročaj za lažji prijem. Uporabljamo jo za rezanje suhomesnatih izdelkov, sirov, zelenjave, lahko tudi za serviranje hrane.

Deska jesen

14.90  z vključenim DDV

Deska je izdelana iz naravno sušenega jesenovega lesa. Njene dimenzije so 400 × 200 × 19 mm. Deska je naoljena, ima zaobljene robove in ročaj za lažji prijem. Uporabljamo jo za rezanje suhomesnatih izdelkov, sirov, zelenjave, lahko tudi za serviranje hrane.

Deska riba

11.90  z vključenim DDV

Deska je izdelana iz naravno sušenega bukovega lesa. Njene dimenzije so 400 × 200 × 19 mm. Deska je v obliki ribe, ima zaobljene robove in ročaj za lažji prijem. Uporabljamo jo za rezanje suhomesnatih izdelkov, sirov, zelenjave, lahko tudi za serviranje hrane.

Deska z lubjem

19.90 29.90  z vključenim DDV

Deska z lubjem in ročo

23.90 32.90  z vključenim DDV

Deska z utorom

15.00 18.00  z vključenim DDV

Deska z utorom je izdelana iz naravno sušenega bukovega lesa. Deska je lepljena in naoljena. Na zgornji strani ima utor, v katerem se zbira odvečna voda. Deska je namenjena za rezanje in pripravo mesa in zelenjave.

Deska za rezanje

29.90  z vključenim DDV
Trpežna in stilsko oblikovana deska za rezanje: Vaš zanesljiv partner v kuhinji S to izjemno desko, narejeno iz visokokakovostnega in

Deska za rezanje iz oreha

28.90  z vključenim DDV
Unikatna deska za rezanje iz oreha z elegantnimi zaobljenimi robovi Ponosno vam predstavljamo našo desko za rezanje iz oreha ki

Deska za rezanje oreh

13.90  z vključenim DDV
Lesena ustvarjalnost – Deska za rezanje oreh kot kulinarčna mojstrovina Naša izjemna deska za rezanje oreh združuje funkcionalnost, estetiko in

Orehova delovna deska za na pult

47.90 59.90  z vključenim DDV

Deska za rezanje je izdelana iz naravno sušenega orehovega lesa. Deska je naoljena. Na zgornji strani ima utor, v katerem se zbira odvečna voda. Deska je nekoliko debelejša, primerna predvsem za pripravo mesa. Lahko jo uporabljamo tudi za rezanje zelenjave.

Rezalna deska

28.90  z vključenim DDV
Eleganca in funkcionalnost-rezalna deska  iz parjenega oreha Predstavljamo vam našo vrhunsko rezalno desko, izdelano iz visokokakovostnega in naravno sušenega lesa

Servirna deska

22.90 28.90  z vključenim DDV
Eleganca narave na mizi – Servirna deska iz parjenega oreha v dveh velikostih Ponosno vam predstavljamo našo servirno desko iz