Tradicionalna in izvirna slovenska lesena salamoreznica je odlična za rezanje različnih vrst mesnih izdelkov, kot so salame, klobase, šunke in trdi siri. Ta izjemen izdelek je učinkovit in vzdržljiv ter omogoča hitro in preprosto pripravo hrane.

Narejena je iz najboljše kombinacije različnih vrst visokokakovostnega lesa in rezila iz nerjavečega jekla, ki ga je enostavno očistiti in vzdrževati.

Lesene salamoreznice so izdelane ročno, z veliko mero natančnosti in vrhunsko obrtjo ter so odličen način za oblikovanje suhomesnatega mesa za serviranje in kuhanje.

Izbirate lahko med štirimi različnimi vrstami lesa, in sicer hrast, češnja in oreh, na voljo pa je tudi mini lesena salamoreznica.

Prikaz vseh 4 rezultatov

Salamoreznica – češnja

43.90  z vključenim DDV

Lesena salamoreznica je izdelana iz naravno sušene češnje in javorjevega lesa. Dimenzija podstavka je 370 x 220 x 280 mm in dimenzija rezila 490 x 165 x 20 mm. V celoti je naoljena. Rezilo je fiksno pritrjeno in zelo ostro, izdelano iz nerjavečega jekla. Uporabljamo jo za rezanje salam, klobas, šunke, slanine, trših sirov. Uporaba je enostavna, postavite jo na ravno površino ter pričnete z rezanjem. Čistimo jo z mokro krpo.

 

Salamoreznica – hrast

43.90  z vključenim DDV

Lesena salamoreznica je izdelana iz naravno sušenega hrastovega in javorjevega lesa. Dimenzija podstavka je 370 x 220 x 280 mm in dimenzija rezila 490 x 165 x 20 mm. V celoti je naoljena. Rezilo je fiksno pritrjeno in zelo ostro, izdelano iz nerjavečega jekla. Uporabljamo jo za rezanje salam, klobas, šunke, slanine, trših sirov. Uporaba je enostavna, postavite jo na ravno površino ter pričnete z rezanjem. Čistimo jo z mokro krpo.

 

Salamoreznica – mini

28.90  z vključenim DDV

Salamoreznica - mini je izdelana iz naravno sušenega bukovega lesa.Njene dimenzije so 300 × 160 × 105 mm. V celoti je naoljena. Rezilo je fiksno pritrjeno in zelo ostro, izdelano iz nerjavečega jekla. Uporabljamo jo za rezanje salam, klobas, šunke, slanine, trših sirov. Uporaba je enostavna, postavite jo na ravno površino ter pričnete z rezanjem. Čistimo jo z mokro krpo.

Salamoreznica – oreh

59.90  z vključenim DDV

Lesena salamoreznica je izdelana iz naravno sušenega orehovega lesa. Dimenzija podstavka je 370 x 220 x 280 mm in dimenzija rezila 490 x 165 x 20 mm. V celoti je naoljena. Rezilo je fiksno pritrjeno in zelo ostro, izdelano iz nerjavečega jekla. Uporabljamo jo za rezanje salam, klobas, šunke, slanine, trših sirov. Uporaba je enostavna, postavite jo na ravno površino ter pričnete z rezanjem. Čistimo jo z mokro krpo.