Naša vrhunska zbirka lesenih skled, zajema sklede različnih oblik, velikosti in lesenih materialov. Lesene sklede so oblikovane z estetsko eleganco in naravno praktičnostjo, zato niso uporabne le za kuhanje, serviranje in pripravo hrane, temveč tudi kot dekorativni element v notranjosti vašega doma.

Mojstrovine vrhunske izdelave so izdelane iz visokokakovostnega lesa za živila in so idealne za serviranje solat, sadja in drugih vrst hladnih živil. So večnamenske in jih je mogoče enostavno oprati in očistiti.

Izbirate lahko med različnimi vzorci, oblikovanimi v naravnem lesenem vzorcu, ki dopolnjujejo vaš celoten kuhinjski ambient.

Prikaz vseh 8 rezultatov

Lesena skleda

12.00 25.00  z vključenim DDV

Lesena skleda je izdelana iz naravno sušene lipe. Uporabljamo jo za shranjevanje suhega sadja, oreščkov. Čistimo jo z mokro krpo.

Lesena skleda z ročaji

32.90 54.90  z vključenim DDV

Lesena skleda je izdelana iz naravno sušene lipe. Uporabljamo jo za gnetenje testa. Čistimo jo z mokro krpo.

Posoda za živila

11.90 29.90  z vključenim DDV

Pisano posodo izdelamo iz dveh vrst naravno sušenega lesa bresta in smreke. Notranjost posode je natur, zunanjost pa je lakirana. Posoda ima pokrov. Namenjena je shranjevanju različnih živil, piškotov, sladkarij, suhega sadja… Čistimo jo z mokro krpo.

Skleda – bukova

11.90  z vključenim DDV

Bukova skleda je izdelana iz naravno sušenega bukovega lesa. Skleda je naoljena. Primerna za dekoracijo in shranjevanje živil, oreščkov in suhega sadja. Čistimo jo z mokro krpo.

Skleda – oreh

12.90 14.90  z vključenim DDV

Skleda je izdelana iz naravno sušenega orehovega lesa. Skleda je naoljena. Primerna za dekoracijo in shranjevanje živil, oreščkov in suhega sadja. Čistimo jo z mokro krpo.

Mogoče vam bo všeč tudi orehova deska.

Skleda – pisana

14.90  z vključenim DDV

Pisano skledo izdelamo iz dveh ali več vrst naravno sušenega lesa češnje, hrasta, javorja in jesena. Njene dimenzije so 200 × 200 × 40 mm in je naoljena. Ker je široko izdelana, je primerna za dekoracijo ali shranjevanje različnih živil. Čistimo jo z mokro krpo.

Če imate radi pisane izdelke si poglejte tudi pisani vrtljivi krožnik.