Podjetje GOV WOOD vam omogoča, da v sebi prebudite pravega kuharja in poskrbite, da bo vaše kuhanje udobno in prijetno. Z našo raznoliko ponudbo lesenih kuhinjskih pripomočkov vrhunske kakovosti lahko svojim kuharskim dejavnostim dodate pridih elegance in prefesionalnosti.

Naše lesene žlice, pladnji, valjarji, mešalniki za solato in druga, po meri oblikovana kuhinjska orodja, so izdelana iz najbolj kakovostnega suhega lesa. Izdelki so toplotno odporni in jih lahko uporabljate tako za kuhanje kot tudi za serviranje.

Cenovno dostopni, ekološki in 100% naravni leseni pribor vam bo služil celo življenje.

Prikaz vseh 9 rezultatov

Lesena zajemalka

4.90  z vključenim DDV
Zajemalka je izdelana iz naravno sušenega češnjevega lesa. Njene dimenzije so 320 × 80 × 20 mm. Uporablja se za zajemanje oz. pobiranje hrane.

Lesena žlica in vilica

2.90  z vključenim DDV

Nož za maslo

1.00  z vključenim DDV

Nož je izdelan iz naravno sušenega češnjevega lesa. Njegove dimenzije so 180 × 30 × 3 mm. Uporablja se tako, da postrgate maslo in si ga namažete na kruh. Čisti se pod tekočo vodo ali z vlažno krpo.

Vilica – češnja

2.50  z vključenim DDV

Vilica je izdelana iz naravno sušenega češnjevega lesa. Njena velikost je 140 mm in je naoljena. Uporabljamo jo pri kuhanju in pri pripravi jedi, lahko tudi kot pribor. Po uporabi jo speremo pod tekočo vodo ali obrišemo z mokro krpo.

Vilica javor

1.20 1.40  z vključenim DDV

Vilica je izdelana iz naravno sušenega javorjevega lesa. Uporabljamo jo pri kuhanju in pri pripravi jedi, lahko tudi kot pribor. Po uporabi se jo spere pod tekočo vodo ali obriše z vlažno krpo. Naš nasvet: Pred uporabo jo premažite z jedilnim oljem. Tako boste zaščiti les in podaljšali življenjsko dobo izdelku.

Žlica češnja

0.82 2.46  z vključenim DDV

Žlica je izdelana iz naravno sušenega češnjevega lesa. Uporabljamo jo pri kuhanju in pri pripravi jedi, lahko tudi kot pribor ali servirno žlico. Po uporabi jo speremo pod tekočo vodo ali obrišemo z mokro krpo.

Žlica Javor

1.30 1.60  z vključenim DDV

Žlica je nepogrešljiv kuhinjski pripomoček. Uporabljamo jo pri kuhanju in pri pripravi jedi, lahko tudi kot pribor.

Žlica za kavo ali sladkor

0.80  z vključenim DDV

Žlica je izdelana iz naravno sušenega bukovega lesa. Njene dimenizje so 95 × 35 × 19 mm. Uporabljamo jo serviranje kave ali sladkorja. Po uporabi jo speremo pod tekočo vodo ali obrišemo z mokro krpo.

Žlica za olive

1.20  z vključenim DDV