Leseni pribor, žlica in vilica. Uporabni pri kuhanju in pri serviranju.

Prikaz vseh 9 rezultatov

Lesena zajemalka

6.90  z vključenim DDV
Zajemalka je izdelana iz naravno sušenega češnjevega lesa. Njene dimenzije so 320 × 80 × 20 mm. Uporablja se za zajemanje oz. pobiranje hrane.

Nož za maslo

1.00  z vključenim DDV

Nož je izdelan iz naravno sušenega češnjevega lesa. Njegove dimenzije so 180 × 30 × 3 mm. Uporablja se tako, da postrgate maslo in si ga namažete na kruh. Čisti se pod tekočo vodo ali z vlažno krpo.

Vilica – češnja

2.50  z vključenim DDV

Vilica je izdelana iz naravno sušenega češnjevega lesa. Njena velikost je 140 mm in je naoljena. Uporabljamo jo pri kuhanju in pri pripravi jedi, lahko tudi kot pribor. Po uporabi jo speremo pod tekočo vodo ali obrišemo z mokro krpo.

Vilica javor

1.20 1.40  z vključenim DDV

Vilica je izdelana iz naravno sušenega javorjevega lesa. Uporabljamo jo pri kuhanju in pri pripravi jedi, lahko tudi kot pribor. Po uporabi se jo spere pod tekočo vodo ali obriše z vlažno krpo. Naš nasvet: Pred uporabo jo premažite z jedilnim oljem. Tako boste zaščiti les in podaljšali življenjsko dobo izdelku.

Žlica češnja

0.82 2.46  z vključenim DDV

Žlica je izdelana iz naravno sušenega češnjevega lesa. Uporabljamo jo pri kuhanju in pri pripravi jedi, lahko tudi kot pribor ali servirno žlico. Po uporabi jo speremo pod tekočo vodo ali obrišemo z mokro krpo.

Žlica Javor

1.30 1.60  z vključenim DDV

Žlica je nepogrešljiv kuhinjski pripomoček. Uporabljamo jo pri kuhanju in pri pripravi jedi, lahko tudi kot pribor.

Žlica za kavo ali sladkor

1.20  z vključenim DDV

Žlica je izdelana iz naravno sušenega bukovega lesa. Njene dimenizje so 95 × 35 × 19 mm. Uporabljamo jo serviranje kave ali sladkorja. Po uporabi jo speremo pod tekočo vodo ali obrišemo z mokro krpo.

Žlica za olive

1.90  z vključenim DDV