GOV WOOD ponuja neverjetno zbirko lesenih valjarjev, ki se uporabljajo za različne namene v kuhinji in izven nje. Leseni valjarji so izdelani iz visokokakovostnega lesa in zasnovani tako, da vašemu procesu peke in kuhanja dodajo natančnost in prefinjenost.

Ne glede na to, ali valjate kruh, pito ali katerokoli drugo užitno testo ali pa ga želite uporabiti za otroško umetniško in rokodelsko testo ali dejavnosti, povezane z glino, bo naš leseni valjar to delo opravil brez napak.

Z izjemno gladko površino zagotavlja neverjetne rezultate, saj je ergonomsko oblikovan za udobje in priročnost uporabnika. Ročaji so enostavni za držanje in omogočajo enostavno valjanje testa v različnih smereh.

Leseni valjarji, ki se ne prijemajo, so večnamenski in obstojni, na voljo so pa v različnih velikostih in oblikah.

Prikaz vseh 4 rezultatov

Leseni valjar

12.00 17.00  z vključenim DDV
Odkrijte užitek valjanja z javorjevim valjarjem za testo v dveh različnih dimenzijah Naš leseni valjar za testo izstopa po svoji

Otroški valjar

4.90  z vključenim DDV

Valjar za baklavo

9.90 10.90  z vključenim DDV

Valjar je izdelan iz naravno sušenega javorjevega lesa. Njegove dimenzije so 40mm premera, dolžina 700 mm in je brez premaza. Uporablja se za valjanje testa za baklavo. Čistimo ga pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Vrtljiv valjar

8.90 9.90  z vključenim DDV

Valjar je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa. Telo valjarja je iz enega kosa lesa, ročaja sta pritjena med seboj. Čistimo ga pod tekočo vodo ali mokro krpo.