GOV WOOD je zakladnica neverjetno lepih lesenih kuhinjskih dodatkov in pripomočkov. Vsak izdelek je izdelan iz lesa najvišje kakovosti in je zasnovan tako, da zagotavlja odlično praktično uporabnost.

Ponujamo široko paleto različnih izdelkov, ki so enostavni za uporabo in čiščenje ter ustrezajo vašim edinstvenim potrebam in zahtevam. Ti naravni in elegantni leseni izdelki so ročno izdelani do popolnosti in omogočajo enostavno in priročno kuhanje, serviranje in pripravo hrane.

Prikazovanje 1–28 od 51 rezultatov

Čopič

3.90  z vključenim DDV

Deska za rezanje kruha

18.90  z vključenim DDV

Deska je izdelana iz naravno sušenega bukovega lesa. Njene dimenzije so 400 x 250 x 25 mm in je brez premaza. Uporabljamo jo za rezanje kruha. V utoru na deski so letvice, skozi katere padajo drobtine na desko. Letvice pri čiščenju lahko odstranimo. Čistimo jo pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Deska za rezanje kruha – naoljena

19.90  z vključenim DDV

Deska je izdelana iz naravno sušenega bukovega lesa. Njene dimenzije so 380 x 280 x 23 mm in je naoljena. Uporabljamo jo za rezanje kruha. V utoru na deski so letvice, skozi katere padajo drobtine na desko. Letvice pri čiščenju lahko odstranimo. Čistimo jo pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Drobilec orehov in lešnikov

5.60  z vključenim DDV

Drobilec je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa. Sestavljen je iz dveh delov, v obliki gobe. Njegove dimenzije so 55 x 55 x 95 mm in je naoljen. V odprtino se vstavi orehova ali lešnikova lupina. Z zgornjim delom privijemo lupino da le-ta poči. Služi tudi kot lep okras v kuhinji.

Jajčni podstavek – natur

0.90  z vključenim DDV

Podstavek je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa. Njegove dimenzije so 40 x 40 x 65 mm in je brez premaza. Podstavek se uporablja za lupljenje jajc.

Jajčni podstavek Javor

1.90  z vključenim DDV

Podstavek je izdelan iz naravno sušenega javorjevega lesa. Njegove dimenzije so 40 x 40 x 65 mm. Podstavek se uporablja za lupljenje jajc.

Kladivo

5.50  z vključenim DDV

Kladivo je izdelano iz naravno sušenega javorjevega lesa. Njegove dimenzije so 300 x 46 x 100 mm in je brez premaza. Kladivo v kuhinji uporabljamo, kot pripomoček za pripravo mesa.

Košarica za kruh

7.50  z vključenim DDV
Navdih iz narave – Ročno pletena košarica za kruh iz vrbove šibe in morske trave Naša edinstvena in ročno pletena

Košarica za kruh – oglata

9.90  z vključenim DDV

Pletena košarica za kruh je ročno izdelana. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe in morske trave. Njene dimenzije so 300 x 200 mm. Košarico uporabljamo za serviranje kruha. Lahko jo uporabljamo tudi za suho sadje, orehe.

Košarica za kruh – ovalna

9.90  z vključenim DDV

Pletena košarica za kruh je ročno izdelana. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe in morske trave. Njene dimenzije so 300 x 220 mm. Košarico uporabljamo za serviranje kruha. Lahko jo uporabljamo tudi za suho sadje, orehe.

Lesena vevnica

2.90 3.90  z vključenim DDV

Lesena vevnica – mini

0.90  z vključenim DDV

Lesena zajemalka z luknjami

23.90  z vključenim DDV

Izdelana je iz naravno sušenega bukovega lesa. Njene dimenzije so 300 x 130 x 40 mm. Uporablja se za pobiranje hrane. Ker ima luknje se hrana odcedi.

Lesena žlica in vilica

2.90  z vključenim DDV

Lesene škarje za prijemanje

6.00  z vključenim DDV

Leseno jajce

0.60  z vključenim DDV

Jajce je izdelano iz naravno sušenega bukovega lesa. Njegove dimenzije so 60 x 40 x 40 mm. Je brez premaza. Uporablja se za velikonočne pisanke.

Leseno kladivo – Češnja

5.90  z vključenim DDV

Lopar za peč (inox)

29.90  z vključenim DDV

Lopata – Češnja

1.90  z vključenim DDV

Lopatka z zarezami – Češnja

1.30  z vključenim DDV

Merica za makarone

3.30  z vključenim DDV

Mini žlička za med

0.60  z vključenim DDV

Da bi ohranili kakovost zdravilnega učinka medu, priporočamo uporabo lesene žličke za med. Izdelana je iz naravno sušene bukve. Njene dimenzije so 70 × 20 × 20 mm. Žličko potopimo v med, zavrtimo in med nanesemo na kruh ali čaj.

Mlinček za poper

29.90 39.90  z vključenim DDV

Mlinček za poper je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa. Zaradi zaščite je na zunanji strani lakiran. Mehanizem mlinčka je iz inoxa, zato je notranost brez premaza. Na vrhu se odstrani pokrov, kjer usujemo poper. Meljemo tako, da spodnji del vrtimo.

Mlinček za sol

19.90 28.90  z vključenim DDV

Mlinček za sol je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa. Zaradi zaščite je na zunanji strani lakiran. Mehanizem mlinčka je iz inoxa, zato je notranjost brez premaza. Na vrhu se odstrani pokrov, kjer usujemo grobo sol. Meljemo tako, da spodnji del vrtimo.

Model za maslo

6.00 10.00  z vključenim DDV

Model za maslo je izdelan iz naravno sušenega javorjevega lesa. V model je odtisnjena roža. Naš nasvet: Preden vlijete maslo v model, ga zmočite z mrzlo vodo. Tako bo strjeno maslo lažje padlo iz modela.

Model za maslo

2.90  z vključenim DDV

Možnar

7.90  z vključenim DDV

Možnar je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa. Njegove dimenzije so 100 x 100 x 45 mm. Je brez premaza. Možnar je kuhinjski pripomoček, ki ga uporabljamo za trenje začimb in dišavnic.

Možnar

12.90 17.90  z vključenim DDV