V podjetju GOV Wood si prizadevamo, da bo vasa izkušnja v kuhinji kar najbolj edinstvena in udobna. Za lažjo in priročnejšo pripravo hrane in kuhanje, vam ponujamo široko paleto lesenih unikatnih desk za rezanje.

Vsak izdelek, ki ga ponujamo, je izdelan iz lesa najvišje kakovosti na trgu in izkazuje  vrhunsko izdelavo naših delavcev. Naravno izdelane in lepo oblikovane lesene unikatne deske za rezanje so na voljo v različnih velikostih, oblikah, debelinah in barvah.

Unikatne lesene deske za rezanje, podjetja GOV Wood, so ročno izbrane glede na vaše individualne potrebe in zahteve, zato jih mora imeti vsaka kuhinja. Izberite eno zase že danes!

Prikaz vseh 6 rezultatov

Orehova deska

24.90  z vključenim DDV
Unikatna orehova deska – Eleganca narave v vašem domu Naša unikatna orehova deska, je izdelana iz visokokakovostnega in skrbno naravno

Unikatna deska – Jesen

9.90  z vključenim DDV

Deska ima zaobljene robove, izdelana je iz enega kosa lesa. Njene dimenzije so 340 × 180 × 18 mm. Zaradi lažjega prijema ima ročaj. V celoti so naoljene zaradi zaščite lesa.

Unikatna deska – pladenj

57.90  z vključenim DDV

Barva orehovega lesa je nekoliko temnejša in zato deluje bolj sodobno, drugačno. Deske so raznolikih oblik in zaobljeni robovi jim dajejo eleganco. Njihove dimenzije so cca 450x260 mm. So naoljene, kar izdelku omogoča trajnost.

Deska je narejena iz enega Orehovega kosa lesa.

Unikatna deska 2

19.90  z vključenim DDV

Z unikatnimi deskami iz lesa češnje izpolnjujemo zastavljen cilj. Barva lesa je nekoliko rdečkasta. Vsaka je drugačne oblike, vse pa so izdelane iz enega kosa lesa. Njene dimenzije so 460x230x19mm. V celoti so naoljene zaradi zaščite lesa.

Unikatna deska 4

24.90  z vključenim DDV

Z unikatnimi deskami iz orehovega lesa izpolnjujemo zastavljen cilj. Barva orehovega lesa je nekoliko temnejša in zato deluje bolj sodobno, drugačno. Deske so raznolikih oblik in zaobljeni robovi jim dajo eleganco. Njene dimenzije so 460 x 230 x 19 mm. So naoljene, kar izdelku omogoča trajnost.

Unikatna deska češnja

19.90  z vključenim DDV

Z unikatnimi deskami iz lesa češnje  izpolnjujemo zastavljen cilj. Barva lesa je nekoliko rdečkasta. Vsaka je drugačne oblike, vse pa so izdelane iz enega kosa lesa. Njene dimenzije so 460x230x19mm. Zaradi lažjega prijema ima ročaj. V celoti so naoljene zaradi zaščite lesa.