V podjetju GOV Wood svojim cenjenim strankam obljubljamo le najboljše. Naša izjemna ponudba lesenih dodatkov in kuhinjskih pripomočkov je odlična naložba za vse življenje.

V kategoriji izdelkov Vse za peko ponujamo različne pripomočke. Izdelani so iz lesa vrhunske kakovosti in po najvišjih standardih.

Prikaz vseh 8 rezultatov

Čopič

3.90  z vključenim DDV

Grebla za peč

10.00  z vključenim DDV

Grebla je izdelana iz naravno sušenega bukovega lesa. Njene dimenzije so 1800 x 370 x 110 mm in je brez premaza. Uporabljamo jo za razgrebanje žerjavice ali pepela v krušni peči ali kaminu. Ima dolg ročaj in je praktična za uporabo.

Lopar za peč

25.90  z vključenim DDV

Lopar je izdelan iz naravno sušene lipe. Je lepljen in brez premaza. Njegove dimenzije so 1800 x 420 x 20 mm. Uporabljamo ga za peko kruha ali pice v krušni peči ali kaminu.

Lopar za peč (inox)

29.90  z vključenim DDV

Pehar ratan

8.90 13.90  z vključenim DDV

Pehar ratan  je ročno izdelan iz ratana in je brez premaza. Uporabljamo ga za vzhajanje kruha.

Pehar trava

9.00 12.00  z vključenim DDV

Pehar je ročno izdelan iz trave in je brez premaza. Uporabljamo ga za vzhajanje kruha.

Pica lopar

8.90 14.90  z vključenim DDV

Lopar je izdelan iz naravno sušenega lipovega lesa. Izdelek je brez premaza. Uporablja se za serviranje pice, lahko tudi narezkov. Čisti se z mokro krpo.

Ročno omelo za peč

9.00  z vključenim DDV

Leseni del omela je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa. Ščetine so iz negorljivega materiala - pvc. Njegove dimenzije so 470 x 35 x 80 mm in je brez premaza. Omelo uporabljamo za žerjavico v krušni peči ali kaminu. Nasvet: Preden omelo uporabite v krušni peči ali kaminu, ga namočite z vodo.