V naši ponudbi so tudi leseni križi za vaše domove, pisarne … Zasnovani so tako, da v vaših bivalnih prostorih poudarijo auro duhovnosti, vere in svetosti, izbirate pa lahko med različnimi oblikami, slogi in velikostmi.

Vsak izdelek je izdelan iz lesa najboljše kakovosti in vam bo služil celo življenje. Leseni križi imajo na na zadnji strani kaveljček za obešanje na steno. Les je premazan z lakom, da se križ lesketa in ostane zaščiten pred praskami in obrabo.

Pri vsakem izdelku lahko izbirate med dvema do tremi možnostmi velikosti glede na vaše zahteve.

Prikaz vseh 5 rezultatov

Križ – gladek

22.90  z vključenim DDV

Križ je izdelan iz naravno sušenega hrastovega lesa. Njegove dimenzije so 300 x 160 x 40 mm. Križ je lakiran, podoba je odlitek. Na zadnji strani ima zatič, za obešanje.

Križ rezan svetli

22.90 26.90  z vključenim DDV

Križ je izdelan in naravno sušenega smrekovega lesa. Križ je rezan in lakiran. Podoba je odlitek. Na zadnji strani ima zatič, za obešanje.

 

Križ rezan temen

12.00 26.90  z vključenim DDV

Križ je izdelan in naravno sušenega smrekovega lesa. Križ je rezan, barvan in lakiran. Podoba je odlitek. Na zadnji strani ima zatič, za obešanje.

Rožni venec

10.00  z vključenim DDV

Kroglice rožnega venca so izdelane iz naravno sušene bukve. Med seboj so povezane z vrvjo in so lakirane. Uporablja se pri molitvi.

Stoječ križ

13.90  z vključenim DDV

Križ je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa. Njegove dimenzije so 220 mm. Križ je temno pobarvan, da lahko stoji ima podstavek, podoba je odlitek.