Podjetje GOV WOOD, ki ponuja lesene sode vrhunske kakovosti, je vaša celovita destinacija za vse vrste izdelkov iz lesa.

Naši leseni sodi so izdelani iz naravno posušenega hrastovega lesa najvišjih standardov in so na voljo v različnih velikostih, ki ustrezajo različnim zahtevam strank.

Sodi so prevlečeni z naoljenim lakom v naravni barvi lesa in zasnovani tako, da vam bodo služili vse življenje. Odporni so na različne temperaturne razmere in so idealni za dolgotrajno shranjevanje tekočin.

Prikaz vseh 5 rezultatov

Sod – 1 l

36.90  z vključenim DDV

Sod je izdelan iz naravno sušenega hrastovega lesa. Notranjost soda je natur, zunanji del pa je naoljen, da je zaščiten. V kompletu je sod, podstavek, pipa in zamašek. Uporabljamo za shranjevanje žganih pijač in vina, do 1 l.

Sod – 10 l

68.90  z vključenim DDV

Sod je izdelan iz naravno sušenega hrastovega lesa.

BREZPLAČNA POŠTNINA! Njegove dimenzije so 260 x 260 mm. Notranjost soda je natur, zunanji del pa je naoljen, da je zaščiten. V kompletu je sod, podstavek, pipa in zamašek. Uporabljamo za shranjevanje žganih pijač in vina, do 10 l.

Sod – 2 l

39.90  z vključenim DDV

Sod je izdelan iz naravno sušenega hrastovega lesa. Notranjost soda je natur, zunanji del pa je naoljen, da je zaščiten. V kompletu je sod, podstavek, pipa in zamašek. Uporabljamo za shranjevanje žganih pijač in vina, do 2 l.

Sod – 3 l

39.90  z vključenim DDV

Sod je izdelan iz naravno sušenega hrastovega lesa. Njegove dimenzije so 180 x 180 mm. Notranjost soda je natur, zunanji del pa je naoljen, da je zaščiten. V kompletu je sod, podstavek, pipa in zamašek. Uporabljamo za shranjevanje žganih pijač in vina, do 3 l.

Sod – 5 l

48.90  z vključenim DDV

Sod je izdelan iz naravno sušenega hrastovega lesa. Njegove dimenzije so 220 x 220 mm. Notranjost soda je natur, zunanji del pa je naoljen, da je zaščiten. V kompletu je sod, podstavek, pipa in zamašek. Uporabljamo za shranjevanje žganih pijač in vina, do 5 l.