Upoštevajoč različne potrebe naših cenjenih strank, za vas oblikujemo, izdelujemo in zagotavljamo lesene izdelke vrhunske kakovosti. Naš cilj je izpolniti vse vrste zahtev in vam pomagati živeti udobno in okolju prijazno življenje.

V kategorijo ostali leseni izdelki za vas smo vključili veliko različnih izdelkov iz naravnega lesa, ki so jih z najboljšimi surovinami ročno izdelali naši usposobljeni obrtniki.

Od božičnih in novoletnih okraskov, stojal za računalnike in pip do ročajev za vrata in škatlic za nakit – na voljo imamo široko paleto različnih predmetov, ki jih lahko ponudimo strankam iz vseh starostnih skupin in okolij.

Prikaz vseh 20 rezultatov

Božično novoletni okrasek

1.00  z vključenim DDV

Božično novoletni okrasek je izdelan iz vezane plošče. Izdelki so lasersko oblikovani. Na voljo je več različnih oblik in jih uporabljamo za dekoracijo. Na obesek zavežete vrvico in ga obesite na smreko, okno, vrata...

Izdelek ni igrača!

Darilna škatla za steklenice

8.90  z vključenim DDV

Darilna škatla za steklenice je izdelana iz naravno sušenega lesa smreke, ter vezane plošče - topola. Njene dimenzije so 95 × 90 × 380 mm. Uporabljamo jo za obdarovanje.

Darilni set – letnice

8.90  z vključenim DDV

Darilni set je izdelan iz vezane plošče - topola. V kompletu sta tudi dva steklena kozarčka. Set je namenjen rojstnodnevnemu obdarovanju.

Kozolec toplar mali

99.90  z vključenim DDV

Kozolec Toplar je izdelan iz naravno sušenega smrekovega lesa. Kozolci so značilni za slovensko podeželje. Izdelan je ročno in je brez premaza.

Kozolec je minaturna replika dimenzij: 180x140x150mm.

Primeren je za postavitev v vitrino

Kozolec toplar veliki

169.90  z vključenim DDV

Kozolec Toplar je izdelan iz naravno sušenega smrekovega lesa. Kozolci so značilni za slovensko podeželje. Izdelan je ročno in je brez premaza.

Kozolec je minaturna replika dimenzij: 290x210x240mm.

Primeren je za postavitev v vitrino

Lesena palica – premer 10 mm

0.14 0.59  z vključenim DDV

Palica je izdelana iz naravno sušenega bukovega lesa. Palica je brez premaza.

Lesena palica – premer 12 mm

0.15 0.64  z vključenim DDV

Palica je izdelana iz naravno sušenega bukovega lesa. Palica je brez premaza.

Lesena palica – premer 14 mm

0.17 0.70  z vključenim DDV

Palica je izdelana iz naravno sušenega bukovega lesa. Palica je brez premaza.

Mlin za grozdje

99.90  z vključenim DDV

Mlin za sadje

129.90  z vključenim DDV

Past za polha

9.90 18.90  z vključenim DDV

Past za polha je izdelana iz naravno sušenega lesa bresta in nerjavečega jekla. Uporabljamo jo za lovljenje polhov. V past oziroma luknjo pasti, ki je premera 55mm, vstavimo jabolko, past napnemo in postavimo na drevo. Past se lahko uporablja tudi za lovljenje miši, voluharja.

Pipa

16.90  z vključenim DDV

Pipa je ročno izdelana iz naravno sušenega orehovega lesa. Njene dimenzije so 50 x 50 x 210 mm. Pipa je namenjena za uporabo in je naoljena.

Podstavek za cenike

2.70  z vključenim DDV

Podstavek je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa. Njegove dimenzije so 120 x 60 x 50 mm. Na sredini je zareza, v katero se zataknejo ceniki, reklame. Podstavek je brez premaza. Po želji se lahko pobarva ali lakira, prostor je tudi za logo.

Podstavek ima zarezo široko 3.2mm.

Preša

29.90 34.90  z vključenim DDV

Ribniški pušeljc

5.00  z vključenim DDV

Ribniški pušeljc je izdelan iz naravno sušenega javorjevega lesa. Njegove dimenzije so 100 × 100 × 40 mm. Pušeljc vključuje izdelke, ki predstavljajo ribniško dolino. Ti izdelki so škafec, deska, vilica, valjar, kelih, vevnica in lonec.

Šatulja za nakit

29.90  z vključenim DDV

Šatulja za nakit je izdelana iz naravno sušenega lesa oreha. Njene dimenzije so 270 × 75 mm. Šatulja je lepljena, lepo oblikovana in naoljena. Uporabljamo jo za shranjevanje nakita.

Set 30 božično novoletnih okraskov

36.90  z vključenim DDV

Set vključuje 40 božično novoletnih okraskov iz vezane plošče. Vsi okraski so zapakirani v okrasni škatli. Okraski so različnih oblik: luna, zvezda, snežinka, angel... Okraskom zavežete vrvico in jih obesite na smreko, okno, vrata...

Snežinka

2.50 4.50  z vključenim DDV

Snežinka je izdelana iz vezane plošče. Izdelek je lasersko oblikovan. Uporabljamo jo za dekoracijo. Na snežinko zavežete vrvico in jo obesite na smreko, okno, vrata...

Stojalo za knjige

18.90  z vključenim DDV
Naravna eleganca – Leseno stojalo za knjige, revije ali tablični računalnik iz bukovega lesa z 3 nastavitvami nagiba Leseno stojalo

Zagozda za vrata – miška

5.00  z vključenim DDV

Zagozda je izdelana iz naravno sušenega bukovega lesa. Njene dimenzije so 215 x 35 x 85 mm in je brez premaza. Sprednji del zagozde, ki gre pod vrata, je tanek. Proti zadnjemu delu se odebeli. Miška ima lesena ušesa, pobarvan črn nos in brke, ter oči. Da je zagozda lažje prenosljiva ima tudi vrv. Lahko jo obesite tudi za kljuko in jo imate vedno na dosegu roke.