Tradicionalna, modna, priročna in okolju prijazna trgovina GOV WOOD svojim strankam ponuja košare vrhunske kakovosti po ugodnih cenah. Te neverjetne košare, ki so predstavljene v naši zbirki pletenih izdelkov, so ročno tkane in izdelane iz naravno posušenih vrbovih vejic.

Košare za trgovino so na voljo v različnih oblikah in velikostih ter so lahke, vendar so narejene tako, da prenesejo veliko količino stvari med nakupovanjem.

Uporabljajo se lahko za različne namene, vključno z dekoracijo, shranjevanjem suhega cvetja, prenašanjem jedi, kot so na primer piškoti …Vse naše košare so prevlečene z lakom, zato jih lahko brez poškodb operete z vodo.

Prikaz vseh 21 rezultatov

Bugarka – mala

24.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Košara je ovalne oblike, gosto pletena. Pletena je skupaj z belo šibo, ki se lepo prepleta od spodnjega roba do zaključka v kiti in ročaju. Je lakirana in jo lahko speremo pod tekočo vodo. Uporabljamo jo za v trgovino.

Poglejte si še ostale pletene košare za trgovino.

Košara Bugarka

34.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Njene dimenzije so 450 x 300 x 420 mm. Košara je ovalne oblike, gosto pletena. Je lakirana in jo lahko speremo pod tekočo vodo. Uporabljamo jo za v trgovino.

Košara Eva

24.90 29.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Košara je ovalne oblike. Osrednji del košare je pleten z belo šibo in rjavim vzorcem, rob in dno pa sta pletena iz svetle bele šibe. Košara je lakirana in jo lahko speremo pod tekočo vodo. Uporabljamo jo za v trgovino ali za k žegnu.

Košara Francka

26.90 34.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Njene dimenzije so 450 x 270 x 380 mm. Košara je ovalne oblike in je gosto pletena iz bele in rjave šibe. Košara je lakirana in jo lahko speremo pod tekočo vodo. Uporabljamo jo za v trgovino.

Košara Germanija – bela

29.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Njene dimenzije so 370 x 300 x 260 mm. Košara je nižje pletena, dno je ovalne oblike, rob je pleten navznoter. Košara je pletena iz bele šibe, lakirana in jo lahko speremo pod tekočo vodo. Uporabljamo jo za v trgovino, za gobarjenje, lahko tudi za dekoracijo ali aranžma.

Košara Germanija – rjava

29.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Njene dimenzije so 450 x 370 x 260 mm. Košara je nižje pletena, dno je ovalne oblike, rob je pleten navznoter. Košara je pletena iz rjave šibe, lakirana in jo lahko speremo pod tekočo vodo. Uporabljamo jo za v trgovino, za gobarjenje, lahko tudi za dekoracijo ali aranžma.

Košara Holandarica

24.90 58.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Košara je preprosto pletena, v oglati obliki iz bele in rjave šibe, rob košare je zaključen s kito. Košara je lakirana in jo lahko speremo pod tekočo vodo. Uporabljamo jo za v trgovino ali za k žegnu.

Košara iz ratana

23.90 29.90  z vključenim DDV
Očarljiva košara iz ratana: Eleganca narave v vašem domu Košara iz ratana predstavlja popolno in prefinjeno dopolnitev vašega doma, izdelana

Košara Joži

25.90 34.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Košara je preprosto pletena, v ovalni obliki iz bele in rjave šibe, rob košare je zaključen z rjavo pleteno šibo. Košara je lakirana in jo lahko speremo pod tekočo vodo. Uporabljamo jo za v trgovino ali za k žegnu.

Košara Kitka

24.90 29.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Pletena je v ovalni obliki iz bele in rjave šibe. Posebnost te košare so široko pletene kite na robu in vzporedno z robom. Košara je lakirana in jo lahko speremo pod tekočo vodo. Uporabljamo jo za v trgovino ali za k žegnu.

Košara križkasta

24.90 29.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Pletena je v ovalni obliki iz bele in rjave šibe. Ima križkast vzorec, pleten iz bele šibe. Košara je lakirana in jo lahko speremo pod tekočo vodo. Uporabljamo jo za v trgovino ali za k žegnu.

Košara Marica

22.90 25.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Dno košare je ozko, pleteno v ovalni obliki in se proti vrhu razširi, da je bolj odprta. Pletena je iz rjave in bele šibe. Košara je lakirana in jo lahko speremo pod tekočo vodo. Uporabljamo jo za v trgovino ali za k žegnu, lahko jo uporabljamo tudi za gobarjenje.

Košara Micka

33.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so ga spretni pletarji iz vrbove šibe. Njene dimenzije so 430 x 270 x 380 mm. Košara je oglato pletena, iz bele in rjave šibe. Je lakirana in jo lahko speremo pod tekočo vodo. Ker je ozko pletena, jo lahko pritrdite na prtljažnik kolesa. Uporabljamo jo za v trgovino.

Košara za trgovino

28.90  z vključenim DDV

Košara za Veliko noč

26.90 32.90  z vključenim DDV
Ovalna ročno pletena košara za Veliko noč v dveh velikostih – Povezovanje tradicije in elegance Predstavljamo vam čudovito košaro za

Nakupovalna košara

24.90 33.90  z vključenim DDV
Naravna eleganca v vaših rokah – Ročno pletena nakupovalna košara iz vrbove šibe Odkrijte čar tradicionalne obrti, z našo ročno

Okrogla košara

22.90 26.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Njene dimenzije so 350 x 350 x 450 mm. Košara je okrogle oblike in ker je visoko pletena, je primerna za prenos steklenic. Je lakirana in jo lahko speremo pod tekočo vodo. Uporabljamo jo tudi za v trgovino.

Pleten cekar z ročaji

29.90  z vključenim DDV

Pleten cekar je ročne izdelave. Naredili so ga spretni pletarji iz vrbove šibe. Njegove dimenzije so 450 x 250 x 400 mm. Cekar je ovalno pleten, iz bele in rjave šibe. Je lakiran in ga lahko speremo pod tekočo vodo. Ker je ozko pleten, ga lahko pritrdite na prtljažnik kolesa. Uporabljamo ga za v trgovino.

Pletena košara za trgovino

26.90 31.90  z vključenim DDV
Unikatna eleganca – Pletena košara za trgovino  Predstavljamo vam našo čudovito ročno pleteno košaro iz vrbove šibe – popolno kombinacijo

Pletena nakupovalna košara

39.90 49.90  z vključenim DDV
Unikatna eleganca – Ročno pletena nakupovalna košara iz vrbove šibe v treh dimenzijah Pletena nakupovalna košara je ročno izdelana, ustvarjena

Velikonočna košara

27.90 33.90  z vključenim DDV
Očarljiva velikonočna košara – Ročno pletena iz vrbove šibe in oglate oblike Naša velikonočna košara je narejena iz visokokakovostne vrbove