Med pletene izdelke uvrščamo še pletenko, camboh, piknik košare, pletene skrinje, pleten pladenj, sejalnico, panj za čebele…

Prikazovanje 1–12 od 22 rezultatov

Camboh – okrogel

25.00 45.00  z vključenim DDV

Camboh je ročno spletena košara iz leskove vitre. Je v okrogli obliki in je brez premaza. Na obeh straneh ima ročaj. Uporablja se za prenos in shranjevanje listja, trave, drv. Lahko se uporablja tudi za dekoracijo, sušenje zelišč in čajev.

Camboh – ovalni

49.90 58.90  z vključenim DDV

Camboh je ročno spletena košara iz leskove vitre. Je v ovalni obliki in je brez premaza. Na obeh straneh ima ročaj. Uporablja se za prenos in shranjevanje listja, trave, drv. Lahko se uporablja tudi za dekoracijo, sušenje zelišč in čajev.

Mogoče vam bo prišel prav okrogli camboh.

Klofar

13.90  z vključenim DDV

Klofar je ročne izdelave. Naredili so ga spretni pletarji iz vrbove šibe. Njegove dimenzije so 850 × 250 × 25 mm. Uporablja se za stepanje tepihov, blazin ... Zaradi zaščite šibe je lakiran, zato se lahko spere pod tekočo vodo.

Koš za smeti

10.00 16.00  z vključenim DDV

Pleten koš je ročne izdelave. Naredili so ga spretni pletarji iz vrbove šibe. Koš je lakiran, lahko ga sperete pod tekočo vodo. Uporabljamo ga za odpadke.

Košara z lesenim dnom

22.00 33.90  z vključenim DDV

Dno košare in ročaj sta lesena, ogrodje je spleteno iz leskove vitre. Košara se uporablja za pobiranje povrtnin.

Košara z lesenim dnom – dva ročaja

35.00  z vključenim DDV

Dno košare in ročaja so leseni, ogrodje je spleteno iz leskove vitre. Njene dimenzije so 680 x 420 x 320 mm in je brez premaza. Košara je zelo močna, uporabljamo jo za prenos težjih bremen ali shranjevanje drv.

Košara za dežnike

12.00 16.39  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Košara je lakirana, da je šiba zaščitena. Uporabljamo jo za shranjevanje dežnikov.

Košara za grozdje

25.00 30.00  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Košara je lakirana. Uporabljamo jo za nabiranje ali shranjevanje grozdja.

Košara za pekarne

17.99 19.95  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Košara je lakirana, lahko se spere pod tekočo vodo. Uporabljajo jih v pekarnah ali trgovinah. Lahko se uporablja tudi za shranjevanje igrač.

Košarica za sadje

7.00 9.02  z vključenim DDV

Pletena košarica je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Košarica je lakirana, lahko jo sperete pod tekočo vodo ali obrišete z mokro krpo. Uporabljamo jo za dekoracijo ali shranjevanje sadja.

Panj za čebele

55.00  z vključenim DDV

Panj za čebele je ročno izdelan iz lesene vitre in slame. Njegove dimenzije so 41 x 410 mm. Panj je brez premaza.

Piknik košara

39.90  z vključenim DDV

Pletena piknik košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Njene dimenzije so 460 x 300 x 380 mm. Košara je lakirana, lahko jo sperete pod tekočo vodo ali obrišete z mokro krpo. Je oglate oblike, spodnji del košare je ožje pleten in se proti vrhu razširi. Ima pokrova, ki se odpirata navzgor. Vanjo zložite hrano, pijačo, pribor, kozarce, krožnike in odidete na piknik.