V naši ponudbi so raznovrstni pleteni izdelki za vaš dom in kuhinjo. Izdelani so iz vrhunskih materialov in poskrbijo, da vsak izdelek ni le praktično uporaben, temveč da kupcu nudi najvišjo raven vzdržljivosti in dolgotrajnega udobja.

Ponujamo različne vrste predmetov za kuhinjo in dom, od košar do stolov, stojal in krožnikov, s katerimi bodo vaši prostori še lepši in elegantejši.

V podjetju GOV WOOD je naša zaveza vrhunska vrednost izdelkov po najugodnejših cenah. Naše pletene izdelke ročno tkejo usposobljeni delavci  z veliko izkušnjami na tem področju, pri čemer posebno pozornost namenjajo vsaki najmanjši podrobnosti.

Prikazovanje 1–10 od 22 rezultatov

Camboh – okrogel

25.00 45.00  z vključenim DDV

Camboh je ročno spletena košara iz leskove vitre. Je v okrogli obliki in je brez premaza. Na obeh straneh ima ročaj. Uporablja se za prenos in shranjevanje listja, trave, drv. Lahko se uporablja tudi za dekoracijo, sušenje zelišč in čajev.

Camboh – ovalni

49.90 58.90  z vključenim DDV

Camboh je ročno spletena košara iz leskove vitre. Je v ovalni obliki in je brez premaza. Na obeh straneh ima ročaj. Uporablja se za prenos in shranjevanje listja, trave, drv. Lahko se uporablja tudi za dekoracijo, sušenje zelišč in čajev.

Mogoče vam bo prišel prav okrogli camboh.

Klofar

13.90  z vključenim DDV

Klofar je ročne izdelave. Naredili so ga spretni pletarji iz vrbove šibe. Njegove dimenzije so 850 × 250 × 25 mm. Uporablja se za stepanje tepihov, blazin ... Zaradi zaščite šibe je lakiran, zato se lahko spere pod tekočo vodo.

Koš za smeti

10.00 16.00  z vključenim DDV

Pleten koš je ročne izdelave. Naredili so ga spretni pletarji iz vrbove šibe. Koš je lakiran, lahko ga sperete pod tekočo vodo. Uporabljamo ga za odpadke.

Košara z lesenim dnom

22.00 33.90  z vključenim DDV

Dno košare in ročaj sta lesena, ogrodje je spleteno iz leskove vitre. Košara se uporablja za pobiranje povrtnin.

Košara z lesenim dnom – dva ročaja

35.00  z vključenim DDV

Dno košare in ročaja so leseni, ogrodje je spleteno iz leskove vitre. Njene dimenzije so 680 x 420 x 320 mm in je brez premaza. Košara je zelo močna, uporabljamo jo za prenos težjih bremen ali shranjevanje drv.

Košara za dežnike

15.00 20.00  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Košara je lakirana, da je šiba zaščitena. Uporabljamo jo za shranjevanje dežnikov.

Košara za grozdje

25.00 30.00  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Košara je lakirana. Uporabljamo jo za nabiranje ali shranjevanje grozdja.

Košara za pekarne

17.99 19.95  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Košara je lakirana, lahko se spere pod tekočo vodo. Uporabljajo jih v pekarnah ali trgovinah. Lahko se uporablja tudi za shranjevanje igrač.

Košarica za sadje

9.20 11.90  z vključenim DDV

Pletena košarica je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Košarica je lakirana, lahko jo sperete pod tekočo vodo ali obrišete z mokro krpo. Uporabljamo jo za dekoracijo ali shranjevanje sadja.