Prikazovanje 1–12 od 17 rezultatov

Prikaži stransko vrstico

Camboh

25.00 45.00  z vključenim DDV

Camboh je ročno spletena košara iz leskove vitre. Je v okrogli obliki in je brez premaza. Na obeh straneh ima ročaj. Uporablja se za prenos in shranjevanje listja, trave, drv. Lahko se uporablja tudi za dekoracijo, sušenje zelišč in čajev.

Zapri

Koš za smeti

5.00 12.20  z vključenim DDV

Pleten koš je ročne izdelave. Naredili so ga spretni pletarji iz vrbove šibe. Koš je lakiran, lahko ga sperete pod tekočo vodo. Uporabljamo ga za odpadke.

mala košara z lesenim dnom
Zapri

Košara z lesenim dnom

22.00 30.00  z vključenim DDV

Dno košare in ročaj sta lesena, ogrodje je spleteno iz leskove vitre. Košara se uporablja za pobiranje povrtnin.

Košara z lesenim dnom – dva ročaja

35.00  31.90  z vključenim DDV

Dno košare in ročaja so leseni, ogrodje je spleteno iz leskove vitre. Njene dimenzije so 680 x 420 x 320 mm in je brez premaza. Košara je zelo močna, uporabljamo jo za prenos težjih bremen ali shranjevanje drv.

mala košara za dežnike
Zapri

Košara za dežnike

12.00 16.39  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Košara je lakirana, da je šiba zaščitena. Uporabljamo jo za shranjevanje dežnikov.

mala košara za grozdje
Zapri

Košara za grozdje

25.00 30.00  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Košara je lakirana. Uporabljamo jo za nabiranje ali shranjevanje grozdja.

Zapri

Košara za pekarne

17.99 19.95  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Košara je lakirana, lahko se spere pod tekočo vodo. Uporabljajo jih v pekarnah ali trgovinah. Lahko se uporablja tudi za shranjevanje igrač.

mala košarica za sadje
Zapri

Košarica za sadje

7.00 9.02  z vključenim DDV

Pletena košarica je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Košarica je lakirana, lahko jo sperete pod tekočo vodo ali obrišete z mokro krpo. Uporabljamo jo za dekoracijo ali shranjevanje sadja.

Zapri

Panj za čebele

35.00  z vključenim DDV

Panj za čebele je ročno izdelan iz lesene vitre in slame. Njegove dimenzije so 41 x 410 mm. Panj je brez premaza.

Piknik košara

35.00  30.00  z vključenim DDV

Pletena piknik košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Njene dimenzije so 460 x 300 x 380 mm. Košara je lakirana, lahko jo sperete pod tekočo vodo ali obrišete z mokro krpo. Je oglate oblike, spodnji del košare je ožje pleten in se proti vrhu razširi. Ima pokrova, ki se odpirata navzgor. Vanjo zložite hrano, pijačo, pribor, kozarce, krožnike in odidete na piknik.

Piknik košara – oval

40.00  34.00  z vključenim DDV

Pletena piknik košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Njene dimenzije so 520 x 350 x 350 mm. Košara je lakirana, lahko jo sperete pod tekočo vodo ali obrišete z mokro krpo. Je ovalne oblike, ima pokrova, ki se odpirata navzgor. Vanjo zložite hrano, pijačo, pribor, kozarce, krožnike in odidete na piknik.

Znižano
mali pladenj iz šibe
Zapri

Pleteni pladenj

15.00 18.90  z vključenim DDV

Pleteni pladenj je ročne izdelave. Naredili so ga spretni pletarji iz vrbove šibe. Dno je iz iverke. V celoti je lakiran. Lahko se spere pod tekočo vodo ali obriše z mokro krpo.