V naši ponudbi so raznovrstni pleteni izdelki za vaš dom in kuhinjo. Izdelani so iz vrhunskih materialov in poskrbijo, da vsak izdelek ni le praktično uporaben, temveč da kupcu nudi najvišjo raven vzdržljivosti in dolgotrajnega udobja.

Ponujamo različne vrste predmetov za kuhinjo in dom, od košar do stolov, stojal in krožnikov, s katerimi bodo vaši prostori še lepši in elegantejši.

V podjetju GOV WOOD je naša zaveza vrhunska vrednost izdelkov po najugodnejših cenah. Naše pletene izdelke ročno tkejo usposobljeni delavci  z veliko izkušnjami na tem področju, pri čemer posebno pozornost namenjajo vsaki najmanjši podrobnosti.

Prikaz vseh 22 rezultatov

Camboh – okrogel

25.00 45.00  z vključenim DDV

Camboh je ročno spletena košara iz leskove vitre. Je v okrogli obliki in je brez premaza. Na obeh straneh ima ročaj. Uporablja se za prenos in shranjevanje listja, trave, drv. Lahko se uporablja tudi za dekoracijo, sušenje zelišč in čajev.

Camboh – ovalni

49.90 69.90  z vključenim DDV

Camboh je ročno spletena košara iz leskove vitre. Je v ovalni obliki in je brez premaza. Na obeh straneh ima ročaj. Uporablja se za prenos in shranjevanje listja, trave, drv. Lahko se uporablja tudi za dekoracijo, sušenje zelišč in čajev.

Mogoče vam bo prišel prav okrogli camboh.

Klofar

14.90  z vključenim DDV

Klofar je ročne izdelave. Naredili so ga spretni pletarji iz vrbove šibe. Njegove dimenzije so 850 × 250 × 25 mm. Uporablja se za stepanje tepihov, blazin ... Zaradi zaščite šibe je lakiran, zato se lahko spere pod tekočo vodo.

Koš za smeti

11.90 22.90  z vključenim DDV

Pleten koš je ročne izdelave. Naredili so ga spretni pletarji iz vrbove šibe. Koš je lakiran, lahko ga sperete pod tekočo vodo. Uporabljamo ga za odpadke.

Košara z lesenim dnom

26.90 38.90  z vključenim DDV

Dno košare in ročaj sta lesena, ogrodje je spleteno iz leskove vitre. Košara se uporablja za pobiranje povrtnin.

Košara z lesenim dnom – dva ročaja

35.00  z vključenim DDV

Dno košare in ročaja so leseni, ogrodje je spleteno iz leskove vitre. Njene dimenzije so 680 x 420 x 320 mm in je brez premaza. Košara je zelo močna, uporabljamo jo za prenos težjih bremen ali shranjevanje drv.

Košara za dežnike

19.90 29.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Košara je lakirana, da je šiba zaščitena. Uporabljamo jo za shranjevanje dežnikov.

Košara za grozdje

35.90 49.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Košara je lakirana. Uporabljamo jo za nabiranje ali shranjevanje grozdja.

Košara za pekarne

39.90 42.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Košara je lakirana, lahko se spere pod tekočo vodo. Uporabljajo jih v pekarnah ali trgovinah. Lahko se uporablja tudi za shranjevanje igrač.

Košarica za sadje

9.90 13.90  z vključenim DDV

Pletena košarica je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Košarica je lakirana, lahko jo sperete pod tekočo vodo ali obrišete z mokro krpo. Uporabljamo jo za dekoracijo ali shranjevanje sadja.

Panj za čebele

69.90  z vključenim DDV

Panj za čebele je ročno izdelan iz lesene vitre in slame. Njegove dimenzije so 410 x 410 mm. Panj je brez premaza.

Piknik košara

39.90  z vključenim DDV

Pletena piknik košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Njene dimenzije so 460 x 300 x 380 mm. Košara je lakirana, lahko jo sperete pod tekočo vodo ali obrišete z mokro krpo. Je oglate oblike, spodnji del košare je ožje pleten in se proti vrhu razširi. Ima pokrova, ki se odpirata navzgor. Vanjo zložite hrano, pijačo, pribor, kozarce, krožnike in odidete na piknik.

Piknik košara

34.90 49.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Košara je lakirana, lahko jo sperete pod tekočo vodo ali obrišete z mokro krpo. Je pravokotne oblike, ima pokrova, ki se odpirata navzgor. Vanjo zložite hrano, pijačo, pribor, kozarce, krožnike in odidete na piknik.

Piknik košara – oval

39.90 49.90  z vključenim DDV

Pletena piknik košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Košara je lakirana, lahko jo sperete pod tekočo vodo ali obrišete z mokro krpo. Je ovalne oblike, ima pokrova, ki se odpirata navzgor. Vanjo zložite hrano, pijačo, pribor, kozarce, krožnike in odidete na piknik.

Pisana piknik košara

45.90  z vključenim DDV

Pisana piknik košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe, v beli in natur barvi. Košara je lakirana, lahko jo sperete pod tekočo vodo ali obrišete z mokro krpo. Je ovalne oblike, ima pokrova, ki se odpirata navzgor. Vanjo zložite hrano, pijačo, pribor, kozarce, krožnike in odidete na piknik.

Pleten panj za čebele

49.90  z vključenim DDV

Panj za čebele je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Njegove dimenzije so 420 × 620 mm. Panj je zaradi izpostavljenosti vremenskim razmeram, zaščiten s premazom oz. lakiran.

Pleteni pladenj

19.90 28.90  z vključenim DDV

Pleteni pladenj je ročne izdelave. Naredili so ga spretni pletarji iz vrbove šibe. Dno je iz iverke. V celoti je lakiran. Lahko se spere pod tekočo vodo ali obriše z mokro krpo.

Pletenka

30.00 69.90  z vključenim DDV

Pletenka je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe tako, da bo opletli steklenico. Pletenka je lakirana, lahko se tudi spere pod tekočo vodo. Uporabljamo za shranjevanje žganih pijač.

Sejalnica

50.00  z vključenim DDV

Sejalnica je ročno izdelana iz pšenične slame in leskove vitre. Njene dimenzije so 600 x 380 x 400/210 mm. Uporablja se za sejanje žita.

Sejalnica z ročajem

50.00  z vključenim DDV

Sejalnica je ročno izdelana iz pšenične slame in leskove vitre. Njene dimenzije so 600 x 360 x 200 mm. Uporablja se za sejanje žita.

Skrinja – mala

69.90  z vključenim DDV

Pletena skrinja je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Njene dimenzije so 750 x 440 x 370 mm. Skrinja je ovalne oblike in je gosto pletena. Ob strani ima dva ročaja, za lažji prijem. Je lahka in lakirana, lahko jo speremo pod tekočo vodo. Uporabljamo jo za shranjevanje igrač, knjig, copatov, oblačil...

Skrinja – velika

79.90  z vključenim DDV

Pletena skrinja je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Njene dimenzije so 820 x 500 x 420 mm. Skrinja je ovalne oblike in je gosto pletena. Ob strani ima dva ročaja, za lažji prijem. Je lahka in lakirana, lahko jo speremo pod tekočo vodo. Uporabljamo jo za shranjevanje igrač, knjig, copatov, oblačil...