Ker se zavedamo ljubezni in posebne pozornosti, ki jo od nas pričakujejo naši najmlajši, vam ponujamo širok izbor pletenih lesenih košar, izdelanih posebej za otroke.

Otroške košare so izdelane iz 100% naravno posušenih vrbovih vejic, ki jih naši usposobljeni obrtniki spletejo v zapleteno in edinstveno obliko.

Ti izjemni leseni izdelki, so na voljo v različnih oblikah, velikostih in barvah naravnega lesa. Pripravni za različne namene, vključno z dekoracijo, igranjem, shranjevanjem, zbiranjem cvetja, kot darila …

Otroške košare so premazane z lakom vrhunske kakovosti, zato jih je enostavno očistiti in oprati z vodo.

Prikaz vseh 9 rezultatov

Otroška košara Anica

10.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Njene dimenzije so 180 x 110 x 180 mm. Košara je ovalno pletena in ima bogato pleten rob iz bele in rjave šibe. Košara je lakirana in jo lahko speremo pod tekočo vodo. Otroci jo uporabljajo za igro ali za k žegnu.

Otroška košara Eva

15.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Njene dimenzije so 180 x 110 x 180 mm. Košara je ovalne oblike. Osrednji del košare je pleten z belo šibo in rjavim vzorcem, rob in dno pa sta pletena iz bele šibe. Košara je lakirana in jo lahko speremo pod tekočo vodo. Otroci jo uporabljajo za igro ali za k žegnu.

Otroška košara Germanija najmanjša

11.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Njene dimenzije so 220 x 160 x 150 mm. Košara je nižje pletena, dno je ovalne oblike, rob je pleten navznoter. Košara je pletena iz bele in rjave šibe, lakirana in jo lahko speremo pod tekočo vodo. Uporabljajo jo otroci za igro ali za k žegnu.

Otroška košara Germanija srednja

19.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Njene dimenzije so 310 x 260 x 210 mm. Košara je nižje pletena, dno je ovalne oblike, rob je pleten navznoter. Košara je pletena iz bele šibe, je lakirana in jo lahko speremo pod tekočo vodo. Uporabljajo jo otroci za igro ali za k žegnu.

Otroška košara Holandarica

16.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Njene dimenzije so 240 x 190 x 220 mm. Košara je preprosto pletena, v oglati obliki iz bele in rjave šibe, rob košare je zaključen s kito. Košara je lakirana in jo lahko speremo pod tekočo vodo. Otroci jo uporabljajo za igro ali za k žegnu.

Otroška košara Maja

15.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Njene dimenzije so 180 x 110 x 180 mm. Košara je preprosto pletena, v oglati obliki iz bele in rjave šibe, rob košare je zaključen s kito. Košara je lakirana in jo lahko speremo pod tekočo vodo. Otroci jo uporabljajo za igro ali za k žegnu.

Otroška košara okrogla mala

11.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Njene dimenzije so 180 x 180 x 180 mm. Košara je preprosto pletena, v okrogli obliki iz bele in rjave šibe, rob košare je zaključen s kito. Košara je lakirana in jo lahko speremo pod tekočo vodo. Otroci jo uporabljajo za igro ali za k žegnu.

Otroška košara okrogla večja

14.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Njene dimenzije so 200 x 200 x 220 mm. Košara je preprosto pletena, v okrogli obliki iz bele in rjave šibe, rob košare je zaključen s kito. Košara je lakirana in jo lahko speremo pod tekočo vodo. Otroci jo uporabljajo za igro ali za k žegnu.

Otroška košara Vida

15.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Njene dimenzije so 180 x 110 x 180 mm. Je ovalne oblike, pletena iz bele in rjave šibe. Košara je lakirana in jo lahko speremo pod tekočo vodo. Otroci jo uporabljajo za igro ali za k žegnu.