Otroške košare za igro in shranjevanje, ali za k žegnu.

Prikaz vseh 10 rezultatov

Prikaži stransko vrstico
Lepa otroška košara
Zapri

Otroška košara Anica

9.00  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Njene dimenzije so 180 x 110 x 180 mm. Košara je ovalno pletena in ima bogato pleten rob iz bele in rjave šibe. Košara je lakirana in jo lahko speremo pod tekočo vodo. Otroci jo uporabljajo za igro ali za k žegnu.

Dodaj v košarico
Zapri

Otroška košara Eva

10.00  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Njene dimenzije so 180 x 110 x 180 mm. Košara je ovalne oblike. Osrednji del košare je pleten z belo šibo in rjavim vzorcem, rob in dno pa sta pletena iz bele šibe. Košara je lakirana in jo lahko speremo pod tekočo vodo. Otroci jo uporabljajo za igro ali za k žegnu.

Dodaj v košarico
Najmajša germanija
Zapri

Otroška košara Germanija najmanjša

10.00  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Njene dimenzije so 220 x 160 x 150 mm. Košara je nižje pletena, dno je ovalne oblike, rob je pleten navznoter. Košara je pletena iz bele in rjave šibe, lakirana in jo lahko speremo pod tekočo vodo. Uporabljajo jo otroci za igro ali za k žegnu.

Dodaj v košarico
Mala košara germanija
Zapri

Otroška košara Germanija srednja

17.00  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Njene dimenzije so 310 x 260 x 210 mm. Košara je nižje pletena, dno je ovalne oblike, rob je pleten navznoter. Košara je pletena iz bele šibe, je lakirana in jo lahko speremo pod tekočo vodo. Uporabljajo jo otroci za igro ali za k žegnu.

Dodaj v košarico
holandarica otroška
Zapri

Otroška košara Holandarica najmanjša

9.00  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Njene dimenzije so 240 x 190 x 220 mm. Košara je preprosto pletena, v oglati obliki iz bele in rjave šibe, rob košare je zaključen s kito. Košara je lakirana in jo lahko speremo pod tekočo vodo. Otroci jo uporabljajo za igro ali za k žegnu.

Dodaj v košarico
Velika otroška holandarica
Zapri

Otroška košara Holandarica večja

12.00  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Njene dimenzije so 270 x 210 x 230 mm. Košara je preprosto pletena, v oglati obliki iz bele in rjave šibe, rob košare je zaključen s kito. Košara je lakirana in jo lahko speremo pod tekočo vodo. Otroci jo uporabljajo za igro ali za k žegnu.

Dodaj v košarico
Maj košara iz šibe
Zapri

Otroška košara Maja

10.00  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Njene dimenzije so 180 x 110 x 180 mm. Košara je preprosto pletena, v oglati obliki iz bele in rjave šibe, rob košare je zaključen s kito. Košara je lakirana in jo lahko speremo pod tekočo vodo. Otroci jo uporabljajo za igro ali za k žegnu.

Dodaj v košarico
okrogla otroška košara
Zapri

Otroška košara okrogla mala

9.00  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Njene dimenzije so 180 x 180 x 180 mm. Košara je preprosto pletena, v okrogli obliki iz bele in rjave šibe, rob košare je zaključen s kito. Košara je lakirana in jo lahko speremo pod tekočo vodo. Otroci jo uporabljajo za igro ali za k žegnu.

Dodaj v košarico
večja okrogla otroška košara.
Zapri

Otroška košara okrogla večja

10.00  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Njene dimenzije so 200 x 200 x 220 mm. Košara je preprosto pletena, v okrogli obliki iz bele in rjave šibe, rob košare je zaključen s kito. Košara je lakirana in jo lahko speremo pod tekočo vodo. Otroci jo uporabljajo za igro ali za k žegnu.

Dodaj v košarico
vida košara za otroke
Zapri

Otroška košara Vida

10.00  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Njene dimenzije so 180 x 110 x 180 mm. Je ovalne oblike, pletena iz bele in rjave šibe. Košara je lakirana in jo lahko speremo pod tekočo vodo. Otroci jo uporabljajo za igro ali za k žegnu.

Dodaj v košarico