Kaj je lahko bolj elegantno in tradicionalno kot okrasiti svoje rastline v čudovitem, ročno pletenem stojalu za rože.

Podjetje GOV WOOD svojim strankam ponuja  visokokakovostno, pleteno stojalo za rože, ki ni le praktično, temveč tudi zelo privlačno na pogled.

Stojala za rože, ki so primerna za vse vrste notranje opreme, so zasnovana tako, da zagotavljajo stabilnost in vzdržljivost. Na voljo so v različnih višinah in velikostih ter zagotavljajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

S temi čudovitimi mojstrovinami lahko popestrite tako umetne, kot tudi prave rastline. Stojala ščiti lak pred praskami in uporabniku omogoča, da ga lahko opere pod tekočo vodo, ne da bi se ta pri tem poškodoval.

Prikaz vseh 2 rezultatov

Stojalo za rože – nizko

24.90  z vključenim DDV

Pleteno stojalo je ročne izdelave. Naredili so ga spretni pletarji iz vrbove šibe. Njegove dimenzije so 350 x 350 x 520 mm in je lakiran. Lahko ga speremo pod tekočo vodo. Stojalo je namenjeno, da rožo dvignemo od tal, postavimo na svetlo. Dimenzije za rožo z loncem so 200 x 200 x 200 mm.

Stojalo za rože – visoko

29.90  z vključenim DDV

Pleteno stojalo je ročne izdelave. Naredili so ga spretni pletarji iz vrbove šibe. Njegove dimenzije so 350 x 350 x 670 mm in je lakiran. Lahko ga speremo pod tekočo vodo. Stojalo je namenjeno, da rožo dvignemo od tal, postavimo na svetlo. Dimenzije za rožo z loncem so 250 x 250 x 200 mm.