Košare za drva so večne. Njen slog, priročnost in funkcionalnost niso nikoli izginili. Naša raznolika zbirka košar za drva ima številne prednosti in omogoča, da bodo vaši domovi okolju prijazni in brez nepotrebne plastike.

Vsak izdelek v naši zbirki košar za drva je izdelan iz 100 % naravnih materialov in ga do popolnosti ročno izdela naša usposobljena in nadarjena ekipa obrtnikov. Na voljo so v različnih velikostih, oblikah, modelih in barvah, zato lahko zase izberete tisto, ki najbolj ustreza vašim potrebam in zahtevam.

Naše košare za drva so ročno pletene, kar zagotavlja izjemno vzdržljivost in eleganco.

Prikaz vseh 11 rezultatov

Korpa za drva

29.90 52.90  z vključenim DDV
Trpežna in prilagodljiva korpa za drva v 6 različnih velikostih Korpa za drva, izdelana ročno iz visokokakovostne vrbove šibe, se

Koš za drva

18.00  z vključenim DDV

Koš je v celoti spleten iz leskove vitre. Njegove dimenzije so 400 x 400 x 400 mm in je brez premaza. Uporabljamo ga za shranjevanje ali prenos drv, trave, listja.

Koš za drva z ročajem – ozek

29.90  z vključenim DDV

Pleten koš je ročne izdelave. Naredili so ga spretni pletarji iz vrbove šibe. Njegove dimenzije so 500 x 300 x 450 mm in je ozko pleten. Je lakiran in se lahko spere pod tekočo vodo. Koš je primeren za shranjevanje ali prenos drv.

Košara za drva

39.90 59.90  z vključenim DDV
Naredite svoj dom še toplejši: Učinkovita in estetska košara za drva! Košara za drva je pletena košara, narejena iz kakovoste vrbove

Košara za drva Mica

39.90 44.90  z vključenim DDV

Pletena košara za drva je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Košara je pravokotne oblike in je ob strani nizko pletena. Je lakirana in jo lahko sperete pod tekočo vodo. Košara ima tudi ročaj, uporabljamo jo za shranjevanje ali prenos drv.

Košara za drva z lesenimi ročaji

34.90 56.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Košara je oglate oblike in se od dna proti vrhu razširi. Je lakirana in jo lahko sperete pod tekočo vodo. Košaro uporabljamo za shranjevanje ali prenos drv.

Košara za drva z ročajem

42.90 49.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Košara je ovalne oblike in je ob strani nizko pletena. Je lakirana in jo lahko sperete pod tekočo vodo. Košaro uporabljamo za shranjevanje ali prenos drv.

Košara za drva z žaklovino

32.90 37.90  z vključenim DDV

Pletena košara za drva je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Košara je pravokotne oblike in je lakirana. Notranjost košare je oblečena z žaklovino, ki preprečuje sesipanje smeti iz košare. Košara ima tudi ročaj, uporabljamo jo za shranjevanje ali prenos drv.

Košare za drva – komplet

140.00  z vključenim DDV

Pletene košare so ročne izdelave. Naredili so jih spretni pletarji iz vrbove šibe. Komplet vsebuje tri košare: malo, srednjo in veliko. Dimenzije male so 450 x 320 x 280 mm, srednje 520 x 370 x 300 mm in velike 600 x 450 x 340 mm. Košare so oglate oblike in so lakirane. Lahko jih sperete pod tekočo vodo. Vrh košare se zaključi z kito, ročaja sta pletena. Uporabljamo jih za shranjevanje ali prenos drv.

Ovalni koš za drva

33.90 39.90  z vključenim DDV

Pleten koš je ročne izdelave.
Naredili so ga spretni pletarji iz vrbove šibe.
Koš je ovalne oblike in je lakiran.Lahko ga sperete pod tekočo vodo. Ima dva pletena ročaja, da je lažje prenosljiv. Koš uporabljamo za shranjevanje ali prenos drv.

Pletena košara za drva

39.90 59.90  z vključenim DDV

V ponudbi imamo še več pletenih košar za drva.