Košare za drva, so velike pletene košare z ravnim dnom, različnih oblik, dvema ali enim ročajem. Uporabne za h kaminu, štedilniku na drva, peči.

Prikaz vseh 11 rezultatov

Prikaži stransko vrstico
Mala korpa za drva
Zapri

Korpa

15.00 17.21  z vključenim DDV

Pletena korpa je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Dno je okrogle oblike in se proti vrhu korpe razširi. Uporabljamo jo za shranjevanje ali prenos drv, lahko tudi trave, listja.

za prenos drv primerna korpa
Zapri

Korpa za drva

14.00 35.00  z vključenim DDV

Pletena korpa je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Korpa je lakirana in ima dva ročaja. Uporabljamo jo za shranjevanje ali prenos drv, lahko tudi trave, listja.

Znižano
koš iz leskove vitre
Zapri

Koš za drva

18.00  15.00  z vključenim DDV

Koš je v celoti spleten iz leskove vitre. Njegove dimenzije so 400 x 400 x 400 mm in je brez premaza. Uporabljamo ga za shranjevanje ali prenos drv, trave, listja.

ozek koš za drva z ročajem
Zapri

Koš za drva z ročajem – ozek

24.90  z vključenim DDV

Pleten koš je ročne izdelave. Naredili so ga spretni pletarji iz vrbove šibe. Njegove dimenzije so 500 x 300 x 450 mm in je ozko pleten. Je lakiran in se lahko spere pod tekočo vodo. Koš je primeren za shranjevanje ali prenos drv.

ozek koš za drva z ročajem
Zapri

Koš za drva z ročajem – širok

29.90  z vključenim DDV

Pleten koš je ročne izdelave. Naredili so ga spretni pletarji iz vrbove šibe. Njegove dimenzije so 500 x 360 x 450 mm in je široko pleten. Je lakiran in se lahko spere pod tekočo vodo. Koš je primeren za shranjevanje ali prenos drv.

mala košara za drva
Zapri

Košara za drva

19.90 28.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Košara je oglate oblike in je lakirana. Lahko jo sperete pod tekočo vodo. Vrh košare se zaključi z kito, ročaja sta pletena. Uporabljamo jo za shranjevanje ali prenos drv.

pletena košara za drva
Zapri

Košara za drva – nova

28.90 34.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Košara je oglate oblike in je visoko pletena. Rob košare se zaključi s kito, ki služi tudi kot ročaj na obeh straneh košare. Je lakirana in jo lahko sperete pod tekočo vodo. Košaro uporabljamo za shranjevanje ali prenos drv.

V ponudbi imamo še več pletenih košar za drva.

mala košara za drva z lesenimi ročaji
Zapri

Košara za drva z lesenimi ročaji

25.90 29.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Košara je oglate oblike in se od dna proti vrhu razširi. Je lakirana in jo lahko sperete pod tekočo vodo. Košaro uporabljamo za shranjevanje ali prenos drv.

mala košara za drva z ročo
Zapri

Košara za drva z ročajem

27.90 31.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Košara je ovalne oblike in je ob strani nizko pletena. Je lakirana in jo lahko sperete pod tekočo vodo. Košaro uporabljamo za shranjevanje ali prenos drv.

komplet treh košar za drva
Zapri

Košare za drva – komplet

70.00  z vključenim DDV

Pletene košare so ročne izdelave. Naredili so jih spretni pletarji iz vrbove šibe. Komplet vsebuje tri košare: malo, srednjo in veliko. Dimenzije male so 450 x 320 x 280 mm, srednje 520 x 370 x 300 mm in velike 600 x 450 x 340 mm. Košare so oglate oblike in so lakirane. Lahko jih sperete pod tekočo vodo. Vrh košare se zaključi z kito, ročaja sta pletena. Uporabljamo jih za shranjevanje ali prenos drv.

mali koš za drva ovalne oblike.
Zapri

Ovalni koš za drva

30.00  z vključenim DDV

Pleten koš je ročne izdelave.
Naredili so ga spretni pletarji iz vrbove šibe.
Koš je ovalne oblike in je lakiran.Lahko ga sperete pod tekočo vodo. Ima dva pletena ročaja, da je lažje prenosljiv. Koš uporabljamo za shranjevanje ali prenos drv.