Košare za drva so večne. Njen slog, priročnost in funkcionalnost niso nikoli izginili. Naša raznolika zbirka košar za drva ima številne prednosti in omogoča, da bodo vaši domovi okolju prijazni in brez nepotrebne plastike.

Vsak izdelek v naši zbirki košar za drva je izdelan iz 100 % naravnih materialov in ga do popolnosti ročno izdela naša usposobljena in nadarjena ekipa obrtnikov. Na voljo so v različnih velikostih, oblikah, modelih in barvah, zato lahko zase izberete tisto, ki najbolj ustreza vašim potrebam in zahtevam.

Naše košare za drva so ročno pletene, kar zagotavlja izjemno vzdržljivost in eleganco.

Prikazovanje 1–10 od 13 rezultatov

Korpa

19.90 26.90  z vključenim DDV

Pletena korpa je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Dno je okrogle oblike in se proti vrhu korpe razširi. Uporabljamo jo za shranjevanje ali prenos drv, lahko tudi trave, listja.

Korpa za drva

14.00 35.00  z vključenim DDV

Pletena korpa je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Korpa je lakirana in ima dva ročaja. Uporabljamo jo za shranjevanje ali prenos drv, lahko tudi trave, listja.

Koš za drva

18.00  z vključenim DDV

Koš je v celoti spleten iz leskove vitre. Njegove dimenzije so 400 x 400 x 400 mm in je brez premaza. Uporabljamo ga za shranjevanje ali prenos drv, trave, listja.

Koš za drva z ročajem – ozek

29.90  z vključenim DDV

Pleten koš je ročne izdelave. Naredili so ga spretni pletarji iz vrbove šibe. Njegove dimenzije so 500 x 300 x 450 mm in je ozko pleten. Je lakiran in se lahko spere pod tekočo vodo. Koš je primeren za shranjevanje ali prenos drv.

Koš za drva z ročajem – širok

29.90  z vključenim DDV

Pleten koš je ročne izdelave. Naredili so ga spretni pletarji iz vrbove šibe. Njegove dimenzije so 500 x 360 x 450 mm in je široko pleten. Je lakiran in se lahko spere pod tekočo vodo. Koš je primeren za shranjevanje ali prenos drv.

Košara za drva

22.90 32.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Košara je oglate oblike in je lakirana. Lahko jo sperete pod tekočo vodo. Vrh košare se zaključi z kito, ročaja sta pletena. Uporabljamo jo za shranjevanje ali prenos drv.

Košara za drva – nova

28.90 34.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Košara je oglate oblike in je visoko pletena. Rob košare se zaključi s kito, ki služi tudi kot ročaj na obeh straneh košare. Je lakirana in jo lahko sperete pod tekočo vodo. Košaro uporabljamo za shranjevanje ali prenos drv.

V ponudbi imamo še več pletenih košar za drva.

Košara za drva Mica

25.90 29.90  z vključenim DDV

Pletena košara za drva je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Košara je pravokotne oblike in je ob strani nizko pletena. Je lakirana in jo lahko sperete pod tekočo vodo. Košara ima tudi ročaj, uporabljamo jo za shranjevanje ali prenos drv.

Košara za drva z lesenimi ročaji

25.90 29.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Košara je oglate oblike in se od dna proti vrhu razširi. Je lakirana in jo lahko sperete pod tekočo vodo. Košaro uporabljamo za shranjevanje ali prenos drv.

Košara za drva z ročajem

27.90 31.90  z vključenim DDV

Pletena košara je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Košara je ovalne oblike in je ob strani nizko pletena. Je lakirana in jo lahko sperete pod tekočo vodo. Košaro uporabljamo za shranjevanje ali prenos drv.