Prikazovanje 1–12 od 14 rezultatov

Prikaži stransko vrstico
Zapri

Barski stol

39.90 59.90  z vključenim DDV

Deska – Hrast

19.90  16.90  z vključenim DDV

Deska je izdelana iz enega kosa naravno sušenega hrastovega lesa. Njene dimenzije so 330 × 200 × 21 mm in je naoljena. Njena posebnost so zaobljeni in vijugasti robovi. Uporabljamo jo za rezanje suhomesnatih izdelkov, sirov, zelenjave, lahko tudi za serviranje hrane.

Dodaj v košarico
Lakiran križ
Zapri

Križ – gladek

17.00  z vključenim DDV

Križ je izdelan iz naravno sušenega hrastovega lesa. Njegove dimenzije so 510 x 280 x 30 mm. Križ je lakiran, podoba je odlitek. Na zadnji strani ima zatič, za obešanje.

Dodaj v košarico
Iz hrasta narejen podstavek za prtičke
Zapri

Podstavek za papirnate prtičke

2.90  z vključenim DDV

Podstavek je izdelan iz naravno sušenega hrastovega lesa. Njegove dimenzije so 155 x 42 x 90 mm. Je naoljen. Podstavek uporabljamo za shranjevanje papirnatih prtičkov ter zobotrebcev.

Dodaj v košarico
lesen poštni nabiralnik
Zapri

Poštni nabiralnik

69.90  z vključenim DDV

Poštni nabiralnik je izdelan iz naravno sušenega lesa hrasta, bresta ali oreha. Njegove dimenzije so 420 × 500 × 130 mm. Ker je lakiran, je lahko tudi na prostem. Priporočamo, da je zaščiten pred dežjem in soncem. V zgornji reži, pismonoša odlaga pisma. Na podstavku je večja odprtina, kjer se odlaga reklame in časopis. Zraven je tudi ključek, s katerim odprete vratca na poštnem nabiralniku. Nabiralnik pritrdite na steno ali na palico oziroma kol.

Lesena salamoreznica iz hrasta
Zapri

Salamoreznica – hrast

39.90  z vključenim DDV

Lesena salamoreznica je izdelana iz naravno sušenega hrastovega in javorjevega lesa. Dimenzija podstavka je 370 x 220 x 280 mm in dimenzija rezila 490 x 165 x 20 mm. V celoti je naoljena. Rezilo je fiksno pritrjeno in zelo ostro, izdelano iz nerjavečega jekla. Uporabljamo jo za rezanje salam, klobas, šunke, slanine, trših sirov. Uporaba je enostavna, postavite jo na ravno površino ter pričnete z rezanjem. Čistimo jo z mokro krpo.

Dodaj v košarico
pisana skleda
Zapri

Skleda – pisana

14.90  z vključenim DDV

Pisano skledo izdelamo iz dveh ali več vrst naravno sušenega lesa češnje, hrasta, javorja in jesena. Njene dimenzije so 200 × 200 × 40 mm in je naoljena. Ker je široko izdelana, je primerna za dekoracijo ali shranjevanje različnih živil. Čistimo jo z mokro krpo.

Če imate radi pisane izdelke si poglejte tudi pisani vrtljivi krožnik.

Dodaj v košarico
Lep lesen sod iz hrastovega lesa.
Zapri

Sod – 1 l

28.90  z vključenim DDV

Sod je izdelan iz naravno sušenega hrastovega lesa. Notranjost soda je natur, zunanji del pa je naoljen, da je zaščiten. V kompletu je sod, podstavek, pipa in zamašek. Uporabljamo za shranjevanje žganih pijač in vina, do 1 l.

Dodaj v košarico
Iz hrasta narejen sod
Zapri

Sod – 10 l

59.90  z vključenim DDV

Sod je izdelan iz naravno sušenega hrastovega lesa. Njegove dimenzije so 260 x 260 mm. Notranjost soda je natur, zunanji del pa je naoljen, da je zaščiten. V kompletu je sod, podstavek, pipa in zamašek. Uporabljamo za shranjevanje žganih pijač in vina, do 10 l.

Dodaj v košarico
Lep lesen sod iz hrastovega lesa.
Zapri

Sod – 2 l

29.90  z vključenim DDV

Sod je izdelan iz naravno sušenega hrastovega lesa. Notranjost soda je natur, zunanji del pa je naoljen, da je zaščiten. V kompletu je sod, podstavek, pipa in zamašek. Uporabljamo za shranjevanje žganih pijač in vina, do 2 l.

Dodaj v košarico
Naoljen leseni sod
Zapri

Sod – 3 l

36.90  z vključenim DDV

Sod je izdelan iz naravno sušenega hrastovega lesa. Njegove dimenzije so 180 x 180 mm. Notranjost soda je natur, zunanji del pa je naoljen, da je zaščiten. V kompletu je sod, podstavek, pipa in zamašek. Uporabljamo za shranjevanje žganih pijač in vina, do 3 l.

Dodaj v košarico
Lep lesen sod iz hrastovega lesa.
Zapri

Sod – 5 l

44.90  z vključenim DDV

Sod je izdelan iz naravno sušenega hrastovega lesa. Njegove dimenzije so 220 x 220 mm. Notranjost soda je natur, zunanji del pa je naoljen, da je zaščiten. V kompletu je sod, podstavek, pipa in zamašek. Uporabljamo za shranjevanje žganih pijač in vina, do 5 l.

Dodaj v košarico