Prikazovanje 1–12 od 28 rezultatov

Dolenjske grablje

13.00  z vključenim DDV

Dolenjske grablje so izdelane iz naravno sušenega lesa. Ročaj je izdelan iz leske, čeljust grabelj je iz bukovega lesa, zob je 17 in so izdelani iz jesena. Ročaj se na koncu razcepi v tri loke, ki držijo čeljust grabelj. Dimenzije grabelj so 1900 x 600 mm in so brez premaza. So odlično orodje za ureditev vrta. Uporabljamo jih za rahljanje in grabljenje trave, listja, obrezanih vej.

Jajčni podstavek Javor

1.00  z vključenim DDV

Podstavek je izdelan iz naravno sušenega javorjevega lesa. Njegove dimenzije so 40 x 40 x 65 mm. Podstavek se uporablja za lupljenje jajc.

Kladivo

4.90  z vključenim DDV

Kladivo je izdelano iz naravno sušenega javorjevega lesa. Njegove dimenzije so 300 x 60 x 100 mm in je brez premaza. Kladivo v kuhinji uporabljamo, kot pripomoček za pripravo mesa.

Komplet 6 krožnikov s podstavkom – premer 18 cm

27.90  z vključenim DDV

Podstavek in krožniki so izdelani iz naravno sušenega javorjevega lesa. Podstavek je lakiran, krožniki so brez premaza. Na podstavku je 6 krožnikov dimenzije 180 x 180 x 20 mm. Komplet imamo postavljen na pultu, tako imamo krožnike vedno pri roki, za rezanje ali serviranje hrane. Krožnike čistimo pod tekočo vodo ali z vlažno krpo.

Komplet 6 krožnikov s podstavkom – premer 20 cm

28.00  z vključenim DDV

Podstavek in krožniki so izdelani iz naravno sušenega javorjevega lesa. Podstavek je lakiran, krožniki so brez premaza. Na podstavku je 6 krožnikov dimenzije 200 x 200 x 20 mm. Komplet imamo postavljen na pultu, tako imamo krožnike vedno pri roki, za rezanje ali serviranje hrane. Krožnike čistimo pod tekočo vodo ali z vlažno krpo.

Kosišče

15.00  z vključenim DDV

Kosišče je izdelano iz naravno sušenega javorjevega lesa. Velikost kosišča je 1850 mm in je brez premaza. Kosišče je ročaj za koso, s katero kosimo travo.

Lesen krožnik

3.90 14.40  z vključenim DDV

Krožnik je izdelan iz enega kosa naravno sušenega javorjevega lesa. Krožnik je gospodinjski pripomoček, ki ga uporabljamo za rezanje in serviranje hrane. Čistimo ga pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Lesen krožnik z utorom – elipsa

8.00  z vključenim DDV

Lesen Krožnik je izdelan iz naravno sušenega javorjevega lesa. Njegove dimenzije so 290 x 190 x 15 mm in je brez premaza. Uporabljamo ga za rezanje in serviranje hrane. V utor na robu krožnika se zbira odvečna tekočina pri rezanju mesa, zelenjave. Čistimo ga pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Lesen krožnik z utorom – javor

6.50  z vključenim DDV

Lesen krožnik je izdelan iz naravno sušenega javorjevega lesa. Njegove dimenzije so 300 x 300 x 15 mm in je brez premaza. Uporabljamo ga za rezanje in serviranje hrane. V utor na robu krožnika se zbira odvečna tekočina pri rezanju mesa, zelenjave. Čistimo ga pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Lesen krožnik z utorom javor 2

6.50 7.50  z vključenim DDV

Krožnik je izdelan iz naravno sušenega javorjevega lesa. Uporabljamo ga za rezanje in serviranje hrane. V utor na robu krožnika se zbira odvečna tekočina pri rezanju mesa, zelenjave. Čistimo ga pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Lesen vrtljiv krožnik z utorom

14.00 17.00  z vključenim DDV

Vrtljiv krožnik je izdelan iz naravno sušenega javorjevega lesa. Vrtljiv krožnik je namenjen serviranju hrane, narezkov, sirov, piškotov, potic. Rob krožnika je zaobljen, narejen je tudi utor. Vrtljiv sistem omogoča vrtenje v obe smeri. Čistimo ga z mokro krpo.

 

Lesen vrtljiv krožnik z utorom – pisan

17.00 25.00  z vključenim DDV

Vrtljiv krožnik je narejen iz naravno sušenega javorjevega in češnjevega lesa. Vrtljiv krožnik je namenjen serviranju hrane, narezkov, sirov, piškotov, potic. Rob krožnika je zaobljen, narejen je tudi utor. Vrtljiv sistem omogoča vrtenje v obe smeri. Čistimo ga z mokro krpo.