Prikaz vseh 10 rezultatov

Prikaži stransko vrstico
Iz mehkega lesa lesena skleda.
Zapri

Lesena skleda

12.00 25.00  z vključenim DDV

Lesena skleda je izdelana iz naravno sušene lipe. Uporabljamo jo za shranjevanje suhega sadja, oreščkov. Čistimo jo z mokro krpo.

Za lažje prenašanje ima lesena skleda ročaje.
Zapri

Lesena skleda z ročaji

32.90 59.90  z vključenim DDV

Lesena skleda je izdelana iz naravno sušene lipe. Uporabljamo jo za gnetenje testa. Čistimo jo z mokro krpo.

Smetišnica iz lipe
Zapri

Lesena smetišnica

14.90  z vključenim DDV

Lesena smetišnica je izdelana iz naravno sušenega lipovega lesa. Njene dimenzije so 305 x 230 x 160 mm. Je brez premaza in je ožgana. Je zelo praktična, saj ima dolg ročaj, kateri omogoča, da se ni potrebno prepogibati. Namenjena je notranji in zunanji uporabi.

Dodaj v košarico
Iz lipe narejen lopar
Zapri

Lopar za peč

25.90  z vključenim DDV

Lopar je izdelan iz naravno sušene lipe. Je lepljen in brez premaza. Njegove dimenzije so 1800 x 420 x 20 mm. Uporabljamo ga za peko kruha ali pice v krušni peči ali kaminu.

				
Dodaj v košarico
Zapri

Pica lopar

8.00 14.90  z vključenim DDV

Lopar je izdelan iz naravno sušenega lipovega lesa. Izdelek je brez premaza. Uporablja se za serviranje pice, lahko tudi narezkov. Čisti se z mokro krpo.

Ožgana ptičja hišica
Zapri

Ptičja hišica – ožgana

19.90  z vključenim DDV

Hišica je izdelana iz naravno sušene lipe. Njene dimenzije so 310 x 310 x 310 mm. Zunanji stran hišice je ožgana in je brez premaza. Na strehi ima kljukico, da se jo lažje obesi.

Dodaj v košarico
Rdeča ptičja hišica
Zapri

Ptičja hišica – rdeča

19.90  z vključenim DDV

Hišica je izdelana iz naravno sušene lipe. Njene dimenzije so 310 x 310 x 310 mm. Streha je rdeče barve, ogrodje hišice je brez premaza. Na strehi ima kljukico, da se jo lažje obesi.

 
Dodaj v košarico
Zelena ptičja hišica
Zapri

Ptičja hišica – zelena

17.90  z vključenim DDV

Hišica je izdelana iz naravno sušene lipe. Njene dimenzije so 310 x 310 x 310 mm. Streha je zelene barve, ogrodje je brez premaza. Na strehi ima kljukico, da se jo lažje obesi.

				
Dodaj v košarico
razvaljalnica iz lipovega lesa
Zapri

Razvaljalnica

17.00 27.00  z vključenim DDV

Razvaljalnica je izdelana iz naravno sušenega javorjevega ali lipovega lesa. Uporabljamo jo za valjanje testa. Lahko tudi za pripravo raznih peciv, rezancev. Na zgornji ali spodnji strani ima rob, s katerim jo fiksiramo na pult ali mizo. Čistimo jo pod tekočo vodo ali mokro krpo.

mala vevnica brez premaza
Zapri

Vevnica lipa

10.00 15.00  z vključenim DDV

Vevnica je izdelana ročno iz naravno sušenega lipovega lesa. Da živila ohranjajo svojo kakovost je brez premaza. Uporabljamo jo za zajemanje moke, žit.