Prikaz vseh 9 rezultatov

Cekar Alenka

27.00 32.00  z vključenim DDV

Cekar je izdelan iz barvane slame. Ima usnjen ročaj. Notranjost cekarja je oblečena v blago. Ob notranji strani ima manjši žep, za shranjevanje. Na notranjem robu je blago, ki ga lahko stisnemo z vrvico in tako zapremo cekar. Uporabljamo ga lahko tudi kot torbico ali za v trgovino.

Cekar Alja

28.90 33.90  z vključenim DDV

Cekar Alja je izdelan iz trde slame. Cekar je kompakten, ročaji so usnjeni. Primeren je za nošnjo težjih predmetov, npr. steklenic.

Cekar Erika

29.90  z vključenim DDV

Cekar Erika je izdelan iz trde slame. Njegove dimenzije so 460 × 190 × 320 mm. Njegova posebnost je, da ima usnjene ročaje in rob cekarja. Cekar je kompakten in primeren za nošnjo težjih predmetov, npr. steklenic.

Cekar Tadeja

39.90 41.90  z vključenim DDV

Cekar Tadeja je izdelan iz slame. Ročaji so dolgi in usnjeni. Notranjost cekarja je oblečena v blago. Ob notranji strani ima manjši žep, za shranjevanje. Na notranjem robu je blago, ki ga lahko stisnemo z vrvico in tako zapremo cekar. Uporabljamo ga lahko kot torbico, čez ramo.

Mesarski cekar

39.90  z vključenim DDV

Cekar je izdelan iz slame. Mesarski cekar je oglato in ožje pleten. Notranjost je podložena z blagom ter PVC zaščito. Če se polije tekočina, se obriše. Cekar je tako tudi bolj čvrst. Uporablja se za v trgovino.

Ovalni pehar Slama – 750g

13.90  z vključenim DDV

Ovalni pehar Slama je ročno izdelan iz leskove vitre in slame. Je ovalne oblike in primeren za vzhajanje kruha do 750g. Pehar prej pomokate ali vanj položite servet. Testo položite v pehar ali na servet in pustite vzhajati.

Pehar Slama

11.90 14.90  z vključenim DDV

Pehar Slama je ročno izdelan iz leskove vitre in slame. Je okrogle oblike in primeren za vzhajanje kruha. Pehar prej pomokate ali vanj položite servet. Testo položite v pehar ali na servet in pustite vzhajati.

Pleteni podstavek

3.50 5.90  z vključenim DDV

Podstavek je spleten iz slame. Slamnate kite so povezane v okrogel podstavek. Uporabljamo jih kot podstavek za pod vročo posodo.

Pleteni podstavek – ovalni

7.00  z vključenim DDV

Podstavek je spleten iz slame. Slamnate kite so povezane v ovalen podstavek, v velikosti 450 x 300 x 10 mm. Uporabljamo jih kot podstavek za pod vročo posodo, lahko tudi za pogrinjek na mizi.