Prikaz vseh 7 rezultatov

Prikaži stransko vrstico
Zapri

Cekar Alenka

27.00 32.00  z vključenim DDV

Cekar je izdelan iz barvane slame. Ima usnjen ročaj. Notranjost cekarja je oblečena v blago. Ob notranji strani ima manjši žep, za shranjevanje. Na notranjem robu je blago, ki ga lahko stisnemo z vrvico in tako zapremo cekar. Uporabljamo ga lahko tudi kot torbico ali za v trgovino.

Zapri

Cekar Alja

28.90 33.90  z vključenim DDV

Cekar Alja je izdelan iz trde slame. Cekar je kompakten, ročaji so usnjeni. Primeren je za nošnjo težjih predmetov, npr. steklenic.

Zapri

Cekar Erika

29.90  z vključenim DDV

Cekar Erika je izdelan iz trde slame. Njegove dimenzije so 460 × 190 × 320 mm. Njegova posebnost je, da ima usnjene ročaje in rob cekarja. Cekar je kompakten in primeren za nošnjo težjih predmetov, npr. steklenic.

Zapri

Cekar Tadeja

29.90 34.90  z vključenim DDV

Cekar Tadeja je izdelan iz slame. Ročaji so dolgi in usnjeni. Notranjost cekarja je oblečena v blago. Ob notranji strani ima manjši žep, za shranjevanje. Na notranjem robu je blago, ki ga lahko stisnemo z vrvico in tako zapremo cekar. Uporabljamo ga lahko kot torbico, čez ramo.

Cekar za mesarske izdelke
Zapri

Mesarski cekar

32.90  z vključenim DDV

Cekar je izdelan iz slame. Njegove dimenzije so 530 x 120 x 300 - 420 mm. Mesarski cekar je oglato in ožje pleten. Notranjost je podložena z blagom ter PVC zaščito. Če se polije tekočina, se obriše. Cekar je tako tudi bolj čvrst. Uporablja se za v trgovino.

mali pleteni podstavek
Zapri

Pleteni podstavek

3.00 4.50  z vključenim DDV

Podstavek je spleten iz slame. Slamnate kite so povezane v okrogel podstavek. Uporabljamo jih kot podstavek za pod vročo posodo.

Ovalni pleteni podstavek
Zapri

Pleteni podstavek – ovalni

7.00  z vključenim DDV

Podstavek je spleten iz slame. Slamnate kite so povezane v ovalen podstavek, v velikosti 450 x 300 x 10 mm. Uporabljamo jih kot podstavek za pod vročo posodo, lahko tudi za pogrinjek na mizi.