Naša vrhunska ponudba lesenih  stolov je zasnovana posebej za udobje in varnost  ter je lepa in elegantna.

Ti  leseni stoli so primerni za različne sloge otroških sob in notranjo opremo ter se lahko uporabljajo za različne namene, vključno z jedilnico, učenjem, igranjem in še veliko več.

Izdelani so iz najbolj kakovostnega suhega lesa, na voljo pa so v različnih barvah in slogih. Poseben poudarek je bil namenjen varnostnim funkcijam, trdnosti okvirja in udobju za uporabnike.

Naravna obdelava lesa daje stolom neverjeten rustikalen videz.

Prikaz vseh 10 rezultatov

Lesen stol – ležalnik

69.90 84.90  z vključenim DDV

Ležalnik je izdelan in naravno sušenega Javora.( natur barva lesa ja iz lesa Jesena) Njegove dimenzije so 1100 × 550 × 800 mm. Zaradi daljše obstojnosti lesa je potopljen v barvo. Med seboj je povezan z naravno vrvjo in je zelo stabilen. Na naslonu ima tudi povšter iz jute. Primeren je za uporabo na terasi, vrtu, bazenu...

Lesena miza

44.90  z vključenim DDV

Miza je izdelana in naravno sušene smreke. Njene dimenzije so 400 × 400 × 380 mm. Zaradi daljše obstojnosti lesa je prebarvana. Med seboj je povezana z vrvjo in je zelo stabilna. Primerna je za uporabo na terasi, vrtu, bazenu...

Lovski stol

25.90 31.90  z vključenim DDV

Noge stola so izdelane iz naravno sušenega bukovega lesa in so lakirane. Sedalo stola je iz trpežnega usnja. Stol je lahek in praktičen. Lahko se zloži, tako da noge stola potisnete skupaj in jih zavežete. Ima tudi ročaj, za lažjo nošnjo.

Otroška miza

49.90  z vključenim DDV

Otroška miza je izdelana iz naravno sušenega bukovega lesa. Njene dimenzije so 600 × 520 × 470 mm. Miza je stabilna in lakirana, da je zaščitena. Uporabljamo jo za igro, hranjenje.

Otroški stolček

21.90  z vključenim DDV

Otroški stolček je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa. Njegove dimenzije so 290 × 260 × 560 mm. Stolček je stabilen in lahek, ima tudi naslonjalo. V celoti je lakiran, da je les zaščiten. Otroci ga uporabljajo za sedenje ali igro, lahko služi tudi kot podstavek.

Štokrle

19.90  z vključenim DDV

Štokrle je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa. Njegove dimenzije so 270 x 270 x 300 mm. Stolček je lakiran. Otroci ga uporabljajo za igro, ustvarjanje, sedenje in je zelo lahek za prenašanje.

Štokrle 320

28.90  z vključenim DDV

Štokrle je izdelan iz naravno sušenega lesa jesena. Stol je premazan z oljem, kar mu daje dodatno zaščito. Štokrle je lepljen in povezan z 32. mozniki in je zelo stabilen. Njegove dimenzije so 320 × 320 × 460 mm. Uporabljamo za sedenje ali kot podstavek.