Leseno orodje, ki ga uporabljamo za delo na vrtu, polju.

Prikazovanje 1–12 od 16 rezultatov

Prikaži stransko vrstico
Zapri

Dolenjske grablje

13.00  z vključenim DDV

Dolenjske grablje so izdelane iz naravno sušenega lesa. Ročaj je izdelan iz leske, čeljust grabelj je iz bukovega lesa, zob je 17 in so izdelani iz jesena. Ročaj se na koncu razcepi v tri loke, ki držijo čeljust grabelj. Dimenzije grabelj so 1900 x 600 mm in so brez premaza. So odlično orodje za ureditev vrta. Uporabljamo jih za rahljanje in grabljenje trave, listja, obrezanih vej.

Dodaj v košarico
Zapri

Gorenjske grablje

12.00  z vključenim DDV

Gorenjske grablje so izdelane iz naravno sušenega lesa. Ročaj je izdelan iz leske, čeljust grabelj je iz bukovega lesa, zob je 17 in so izdelani iz jesena. Lok je iz aluminija in še dodatno ojača grablje. Ročaj se na koncu razcepi v dva loke, ki držijo čeljust grabelj. Dimenzije grabelj so 1900 x 600 mm in so brez premaza. So odlično orodje za ureditev vrta. Uporabljamo jih za rahljanje in grabljenje trave, listja, obrezanih vej.

Dodaj v košarico
Zapri

Grablje

13.90 23.90  z vključenim DDV

Grablje so izdelane iz naravno sušenega lesa. Lok je iz aluminija in še dodatno ojača grablje. So odlično orodje za ureditev vrta. Uporabljamo jih za rahljanje in grabljenje trave, listja, obrezanih vej.

Zapri

Komplet kmečkega orodja

30.00  z vključenim DDV

Izdelano je iz naravno sušene smreke in je lakirano. Njegove dimenzije so 650 x 200 mm. Komplet kmečkega orodja vsebuje grablje, vile, koso, jarem in komat. Služi kot okras ali ga podarimo kot darilo.

Dodaj v košarico
Zapri

Kosišče

15.00  z vključenim DDV

Kosišče je izdelano iz naravno sušenega javorjevega lesa. Velikost kosišča je 1850 mm in je brez premaza. Kosišče je ročaj za koso, s katero kosimo travo.

Dodaj v košarico
Zapri

Otroške grablje

9.00  z vključenim DDV

Grablje so izdelane iz naravno sušenega jesenovega lesa. Dimenzije grabelj so 1150 x 340 mm in so brez premaza. So odlično orodje za pomoč na vrtu, za grabljenje trave, listja, obrezanih vej.

Dodaj v košarico
Zapri

Otroške vile

16.00 23.00  z vključenim DDV

Otroške vile so izdelane iz naravno sušenega jesena. Vile imajo 3 roglje. Vile so lahke, otroci jih uporabljajo za nalaganje sena ali slame.

Zapri

Štil za cepin

9.90 12.90  z vključenim DDV

Štil oziroma držalo za capin je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa. Uporablja se za cepljenje drv, doma, na vrtu, v gozdu…

Zapri

Štil za kramp

4.50 4.90  z vključenim DDV

Štil oziroma držalo za kramp je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa.

lopata štil
Zapri

Štil za lopato

3.80  z vključenim DDV

Štil oziroma držalo za lopato je izdelano iz naravno sušenega bukovega lesa.

Poglejte si tudi ostalo leseno orodje.

Dodaj v košarico
macola-štil
Zapri

Štil za macolo

4.00  z vključenim DDV

Štil oziroma držalo za macolo je izdelano iz naravno sušenega bukovega lesa. Pripomoček, ki ga uporabljamo na vrtu, gozdu, kmetiji…

Poglejte si tudi ostalo leseno orodje

Dodaj v košarico
Zapri

Štil za motiko

3.90  z vključenim DDV

Štil oziroma držalo za motiko je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa.

Dodaj v košarico