Prikazovanje 1–12 od 202 rezultatov

Prikaži stransko vrstico
Zapri

Camboh – mali

25.00  z vključenim DDV

Camboh je ročno spletena košara iz leskove vitre. Njegove dimenzije so 300 x 240 x 120 mm. Je v okrogli obliki in je brez premaza. Na obeh straneh ima ročaj. Uporablja se za prenos in shranjevanje listja, trave, drv. Lahko se uporablja tudi za dekoracijo, sušenje zelišč in čajev.

Zapri

Camboh – maxi

45.00  z vključenim DDV

Camboh je ročno spletena košara iz leskove vitre. Njegove dimenzije so 500 x 500 x 250 mm. Je v okrogli obliki in je brez premaza. Na obeh straneh ima ročaj. Uporablja se za prenos in shranjevanje listja, trave, drv. Lahko se uporablja tudi za dekoracijo, sušenje zelišč in čajev.

Zapri

Camboh – srednji

35.00  z vključenim DDV

Camboh je ročno spletena košara iz leskove vitre. Njegove dimenzije so 350 x 280 x 150 mm. Je v okrogli obliki in je brez premaza. Na obeh straneh ima ročaj. Uporablja se za prenos in shranjevanje listja, trave, drv. Lahko se uporablja tudi za dekoracijo, sušenje zelišč in čajev.

Zapri

Camboh – veliki

40.00  z vključenim DDV

Camboh je ročno spletena košara iz leskove vitre. Njegove dimenzije so 400 x 320 x 180 mm. Je v okrogli obliki in je brez premaza. Na obeh straneh ima ročaj. Uporablja se za prenos in shranjevanje listja, trave, drv. Lahko se uporablja tudi za dekoracijo, sušenje zelišč in čajev.

Čebularica izdelana iz enega kosa lesa
Zapri

Čebularica – mala

2.90  z vključenim DDV

Čebularica je izdelana je iz enega kosa naravno sušenega bukovega lesa. Njene dimenzije so 260 x 120 x 10 mm in je brez premaza. Uporabljamo jo za rezanje suhomesnatih izdelkov, sirov, zelenjave. Čistimo jo pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Čebularica izdelana iz enega kosa lesa
Zapri

Čebularica – srednja

2.50  z vključenim DDV

Čebularica je izdelana je iz enega kosa naravno sušenega bukovega lesa. Njene dimenzije so 290 x 135 x 10 mm in je brez premaza. Uporabljamo jo za rezanje suhomesnatih izdelkov, sirov, zelenjave. Čistimo jo pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Zapri

Deska za rezanje kruha

17.90  z vključenim DDV

Deska je izdelana iz naravno sušenega bukovega lesa. Njene dimenzije so 400 x 250 x 23 mm in je brez premaza. Uporabljamo jo za rezanje kruha. V utoru na deski so letvice, skozi katere padajo drobtine na desko. Letvice pri čiščenju lahko odstranimo. Čistimo jo pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Iz bukovega lesa gobica
Zapri

Gobica za šivanje

2.00  z vključenim DDV

Gobica je izdelana iz naravno sušenega bukovega lesa. Njene dimenzije so 120 x 65 x 65 mm in je brez premaza. Namenjena je šivanju nogavic. Uporabljamo jo tako, da na gobico nataknemo nogavico in jo podložimo tam, kjer je luknja ter le-to zašijemo.

Zapri

Grablje – male

13.90  z vključenim DDV

Grablje so izdelane iz naravno sušenega lesa. Ročaj je izdelan iz leske, čeljust grabelj je iz bukovega lesa, zob je 16 in so izdelani iz jesena. Dimenzije grabelj so 1900 x 600 mm in so brez premaza. Lok je iz aluminija in še dodatno ojača grablje. So odlično orodje za ureditev vrta. Uporabljamo jih za rahljanje in grabljenje trave, listja, obrezanih vej.

Zapri

Grablje – srednje

15.90  z vključenim DDV

Grablje so izdelane iz naravno sušenega lesa. Ročaj je izdelan iz leske, čeljust grabelj je iz bukovega lesa, zob je 21 in so izdelani iz jesena. Dimenzije grabelj so 1900 x 740 mm in so brez premaza. Lok je iz aluminija in še dodatno ojača grablje. So odlično orodje za ureditev vrta. Uporabljamo jih za rahljanje in grabljenje trave, listja, obrezanih vej.

Zapri

Grablje – velike

21.90  z vključenim DDV

Grablje so izdelane iz naravno sušenega lesa. Ročaj je izdelan iz leske, čeljust grabelj je iz bukovega lesa, zob je 25 in so izdelani iz jesena. Dimenzije grabelj so 1900 x 940 mm in so brez premaza. Lok je iz aluminija in še dodatno ojača grablje. So odlično orodje za ureditev vrta. Uporabljamo jih za rahljanje in grabljenje trave, listja, obrezanih vej.

Praktična grebla za peč
Zapri

Grebla za peč

10.00  z vključenim DDV

Grebla je izdelana iz naravno sušenega bukovega lesa. Njene dimenzije so 1800 x 370 x 110 mm in je brez premaza. Uporabljamo jo za razgrebanje žerjavice ali pepela v krušni peči ali kaminu. Ima dolg ročaj in je praktična za uporabo.