Prikazovanje 1–12 od 127 rezultatov

Prikaži stransko vrstico
Zapri

Čebelica Maja

6.40  z vključenim DDV

Igrača na vzmet, v podobi čebelice Maje je izdelana iz naravno sušenega bukovega lesa. Njene dimenzije so 50 x 50 x 100 mm. Sestavljena je iz več delov, vrvi, kroglic in je barvana. Vzmet omogoča da igrača skače gor in dol. Lahko se postavi na polico, omaro in služi kot okras.

Čebularica izdelana iz enega kosa lesa
Zapri

Čebularica – mala

2.90  z vključenim DDV

Čebularica je izdelana je iz enega kosa naravno sušenega bukovega lesa. Njene dimenzije so 260 x 120 x 10 mm in je brez premaza. Uporabljamo jo za rezanje suhomesnatih izdelkov, sirov, zelenjave. Čistimo jo pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Čebularica izdelana iz enega kosa lesa
Zapri

Čebularica – srednja

2.50  z vključenim DDV

Čebularica je izdelana je iz enega kosa naravno sušenega bukovega lesa. Njene dimenzije so 290 x 135 x 10 mm in je brez premaza. Uporabljamo jo za rezanje suhomesnatih izdelkov, sirov, zelenjave. Čistimo jo pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Zapri

Dekorativni otroški voziček

45.00  z vključenim DDV

Košara vozička je ročne izdelave. Naredili so jo spretni pletarji iz vrbove šibe. Njene dimenzije so 450 x 270 x 650 mm. Košara je znotraj oblečena v blago. Podstavek je lesen iz bukovega lesa, ima 4 vrtljiva lesena kolesa. Voziček služi kot dekoracija ali za igro z dojenčki.

Zapri

Deska za rezanje kruha

17.90  z vključenim DDV

Deska je izdelana iz naravno sušenega bukovega lesa. Njene dimenzije so 400 x 250 x 23 mm in je brez premaza. Uporabljamo jo za rezanje kruha. V utoru na deski so letvice, skozi katere padajo drobtine na desko. Letvice pri čiščenju lahko odstranimo. Čistimo jo pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Zapri

Deska za rezanje kruha – naoljena

18.50  z vključenim DDV

Deska je izdelana iz naravno sušenega bukovega lesa. Njene dimenzije so 380 x 280 x 23 mm in je naoljena. Uporabljamo jo za rezanje kruha. V utoru na deski so letvice, skozi katere padajo drobtine na desko. Letvice pri čiščenju lahko odstranimo. Čistimo jo pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Naoljen drobilec
Zapri

Drobilec orehov in lešnikov

5.10  z vključenim DDV

Drobilec je izdelan iz naravno sušenega bukovega lesa. Sestavljen je iz dveh delov, v obliki gobe. Njegove dimenzije so 55 x 55 x 95 mm in je naoljen. V odprtino se vstavi orehova ali lešnikova lupina. Z zgornjim delom privijemo lupino da le-ta poči. Služi tudi kot lep okras v kuhinji.

Iz bukovega lesa gobica
Zapri

Gobica za šivanje

2.00  z vključenim DDV

Gobica je izdelana iz naravno sušenega bukovega lesa. Njene dimenzije so 120 x 65 x 65 mm in je brez premaza. Namenjena je šivanju nogavic. Uporabljamo jo tako, da na gobico nataknemo nogavico in jo podložimo tam, kjer je luknja ter le-to zašijemo.

Igrača na vzmet gospod
Zapri

Gospod

5.90  z vključenim DDV

Igrača na vzmet, v podobi gospoda je izdelana iz naravno sušenega bukovega lesa. Njene dimenzije so 50 x 50 x 100 mm. Sestavljena je iz več delov, vrvi, kroglic in je barvana. Vzmet omogoča da igrača skače gor in dol. Lahko se postavi na polico, omaro in služi kot okras.

Zapri

Grablje – male

13.90  z vključenim DDV

Grablje so izdelane iz naravno sušenega lesa. Ročaj je izdelan iz leske, čeljust grabelj je iz bukovega lesa, zob je 16 in so izdelani iz jesena. Dimenzije grabelj so 1900 x 600 mm in so brez premaza. Lok je iz aluminija in še dodatno ojača grablje. So odlično orodje za ureditev vrta. Uporabljamo jih za rahljanje in grabljenje trave, listja, obrezanih vej.

Zapri

Grablje – srednje

15.90  z vključenim DDV

Grablje so izdelane iz naravno sušenega lesa. Ročaj je izdelan iz leske, čeljust grabelj je iz bukovega lesa, zob je 21 in so izdelani iz jesena. Dimenzije grabelj so 1900 x 740 mm in so brez premaza. Lok je iz aluminija in še dodatno ojača grablje. So odlično orodje za ureditev vrta. Uporabljamo jih za rahljanje in grabljenje trave, listja, obrezanih vej.

Zapri

Grablje – velike

21.90  z vključenim DDV

Grablje so izdelane iz naravno sušenega lesa. Ročaj je izdelan iz leske, čeljust grabelj je iz bukovega lesa, zob je 25 in so izdelani iz jesena. Dimenzije grabelj so 1900 x 940 mm in so brez premaza. Lok je iz aluminija in še dodatno ojača grablje. So odlično orodje za ureditev vrta. Uporabljamo jih za rahljanje in grabljenje trave, listja, obrezanih vej.