Prikaz vseh 10 rezultatov

Prikaži stransko vrstico
Zapri

Deska iz češnje

11.90  z vključenim DDV

Deska je izdelana iz naravno sušene češnje. Njene dimenzije so 340 x 155 x 15 mm. Deska je naoljena, ima zaobljene robove in ročaj za lažji prijem. Uporabljamo jo za rezanje suhomesnatih izdelkov, sirov, zelenjave, lahko tudi za serviranje hrane.

Dodaj v košarico
Podarite vrtljiv krožnik ljubiteljem kuhinje
Zapri

Lesen vrtljiv krožnik z utorom – pisan

17.00 25.00  z vključenim DDV

Vrtljiv krožnik je narejen iz naravno sušenega javorjevega in češnjevega lesa. Vrtljiv krožnik je namenjen serviranju hrane, narezkov, sirov, piškotov, potic. Rob krožnika je zaobljen, narejen je tudi utor. Vrtljiv sistem omogoča vrtenje v obe smeri. Čistimo ga z mokro krpo.

Zapri

Lesena kuhalnica z luknjo

2.60  z vključenim DDV
Dodaj v košarico
Zapri

Lesena zajemalka

3.90  z vključenim DDV
Dodaj v košarico
Zapri

Nož za maslo

1.00  z vključenim DDV
Dodaj v košarico
lesen poštni nabiralnik
Zapri

Poštni nabiralnik

69.90  z vključenim DDV

Poštni nabiralnik je izdelan iz naravno sušenega lesa hrasta, bresta ali oreha. Njegove dimenzije so 420 × 500 × 130 mm. Ker je lakiran, je lahko tudi na prostem. Priporočamo, da je zaščiten pred dežjem in soncem. V zgornji reži, pismonoša odlaga pisma. Na podstavku je večja odprtina, kjer se odlaga reklame in časopis. Zraven je tudi ključek, s katerim odprete vratca na poštnem nabiralniku. Nabiralnik pritrdite na steno ali na palico oziroma kol.

pisana skleda
Zapri

Skleda – pisana

14.90  z vključenim DDV

Pisano skledo izdelamo iz dveh ali več vrst naravno sušenega lesa češnje, hrasta, javorja in jesena. Njene dimenzije so 200 × 200 × 40 mm in je naoljena. Ker je široko izdelana, je primerna za dekoracijo ali shranjevanje različnih živil. Čistimo jo z mokro krpo.

Če imate radi pisane izdelke si poglejte tudi pisani vrtljivi krožnik.

Dodaj v košarico
Iz češnje narejena vilica
Zapri

Vilica – češnja

2.50  z vključenim DDV

Vilica je izdelana iz naravno sušenega češnjevega lesa. Njena velikost je 140 mm in je naoljena. Uporabljamo jo pri kuhanju in pri pripravi jedi, lahko tudi kot pribor. Po uporabi jo speremo pod tekočo vodo ali obrišemo z mokro krpo.

Dodaj v košarico
Mini žlica narejena iz češnje
Zapri

Žlica češnja

0.82 2.46  z vključenim DDV

Žlica je izdelana iz naravno sušenega češnjevega lesa. Uporabljamo jo pri kuhanju in pri pripravi jedi, lahko tudi kot pribor ali servirno žlico. Po uporabi jo speremo pod tekočo vodo ali obrišemo z mokro krpo.

Naoljena žlička
Zapri

Žlička za med – češnja

1.40  z vključenim DDV

Da bi ohranili kakovost zdravilnega učinka medu, priporočamo uporabo lesene žličke za med. Izdelana iz naravno sušene češnje. Njene dimenzije so 155 x 25 x 25 mm. Je naoljena. Žličko potopimo v med, zavrtimo in med nanesemo na kruh ali čaj.

Dodaj v košarico