Prikaz vseh 10 rezultatov

Deska iz češnje

11.90  z vključenim DDV

Deska je izdelana iz naravno sušene češnje. Njene dimenzije so 340 x 155 x 15 mm. Deska je naoljena, ima zaobljene robove in ročaj za lažji prijem. Uporabljamo jo za rezanje suhomesnatih izdelkov, sirov, zelenjave, lahko tudi za serviranje hrane.

Kuhalnica z luknjo

2.60  z vključenim DDV

Kuhalnica je izdelana iz naravno sušenega češnjevega lesa. Njene dimenzije so 300 × 70 × 10 mm. V kuhinji brez nje, preprosto ne gre. Je nepogrešljiv kuhinjski pripomoček, ki ga uporabljamo pri kuhanju in pri pripravi hrane. Kuhalnica ima v sredini luknjo rob je zaključen v špico, da dosežemo robeve posode. Čistimo jo pod tekočo vodo ali mokro krpo.

Lesen vrtljiv krožnik z utorom – pisan

17.00 25.00  z vključenim DDV

Vrtljiv krožnik je narejen iz naravno sušenega javorjevega in češnjevega lesa. Vrtljiv krožnik je namenjen serviranju hrane, narezkov, sirov, piškotov, potic. Rob krožnika je zaobljen, narejen je tudi utor. Vrtljiv sistem omogoča vrtenje v obe smeri. Čistimo ga z mokro krpo.

Lesena zajemalka

3.90  z vključenim DDV
Zajemalka je izdelana iz naravno sušenega češnjevega lesa. Njene dimenzije so 320 × 80 × 20 mm. Uporablja se za zajemanje oz. pobiranje hrane.

Nož za maslo

1.00  z vključenim DDV

Nož je izdelan iz naravno sušenega češnjevega lesa. Njegove dimenzije so 180 × 30 × 3 mm. Uporablja se tako, da postrgate maslo in si ga namažete na kruh. Čisti se pod tekočo vodo ali z vlažno krpo.

Poštni nabiralnik

69.90  z vključenim DDV

Poštni nabiralnik je izdelan iz naravno sušenega lesa hrasta, bresta ali oreha. Njegove dimenzije so 420 × 500 × 130 mm. Ker je lakiran, je lahko tudi na prostem. Priporočamo, da je zaščiten pred dežjem in soncem. V zgornji reži, pismonoša odlaga pisma. Na podstavku je večja odprtina, kjer se odlaga reklame in časopis. Zraven je tudi ključek, s katerim odprete vratca na poštnem nabiralniku. Nabiralnik pritrdite na steno ali na palico oziroma kol.

Skleda – pisana

14.90  z vključenim DDV

Pisano skledo izdelamo iz dveh ali več vrst naravno sušenega lesa češnje, hrasta, javorja in jesena. Njene dimenzije so 200 × 200 × 40 mm in je naoljena. Ker je široko izdelana, je primerna za dekoracijo ali shranjevanje različnih živil. Čistimo jo z mokro krpo.

Če imate radi pisane izdelke si poglejte tudi pisani vrtljivi krožnik.

Vilica – češnja

2.50  z vključenim DDV

Vilica je izdelana iz naravno sušenega češnjevega lesa. Njena velikost je 140 mm in je naoljena. Uporabljamo jo pri kuhanju in pri pripravi jedi, lahko tudi kot pribor. Po uporabi jo speremo pod tekočo vodo ali obrišemo z mokro krpo.

Žlica češnja

0.82 2.46  z vključenim DDV

Žlica je izdelana iz naravno sušenega češnjevega lesa. Uporabljamo jo pri kuhanju in pri pripravi jedi, lahko tudi kot pribor ali servirno žlico. Po uporabi jo speremo pod tekočo vodo ali obrišemo z mokro krpo.

Žlička za med – češnja

1.40  z vključenim DDV

Da bi ohranili kakovost zdravilnega učinka medu, priporočamo uporabo lesene žličke za med. Izdelana iz naravno sušene češnje. Njene dimenzije so 155 x 25 x 25 mm. Je naoljena. Žličko potopimo v med, zavrtimo in med nanesemo na kruh ali čaj.